Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sötét felhõk a világ felett: példátlan terrorveszély, kiberterrorizmus és orosz fenyegetés

KülföldCsak neeeem? Ideje félni, pont mikor már minden rendben? Oroszországot és a kiberterrorizmust tartja a legnagyobb fenyegetésnek a világ békéjére a brit külsõ titkosszolgálat, az MI6 vezetõje. Alex Younger két éve tölti be ezt a posztot, és ebben a minõségében elõször állt a nyilvánosság elé.

Younger példátlannak nevezte a Nagy-Britanniát fenyegetõ terrorveszélyt.

Mint mondta, a szolgálatok 3 év alatt tizenkét terrorkísérletet hiúsítottak meg. Younger szerint a terrorveszély forrása Szíria és Irak káoszba süllyedt régiói, ezért Nagy-Britannia és a Nyugat a szíriai polgárháború befejezõdéséig nem lesz biztonságban. Az Iszlám Állam nemcsak Szíriában és Irakban jelent potenciális kockázatot, hanem Európában és Amerikában is, mivel olyan „magasan szervezett külsõ támadási tervezõkapacitást épített ki”, hogy a külföldi merényletek végrehajtásához tagjainak el sem kell hagyniuk Szíria területét – állítja Younger. Oroszország szíriai beavatkozása nem csökkenti, hanem tovább növeli a terrorveszélyt, mivel Moszkva a terrorizmus elleni fellépésre kész potenciális szövetséges erõket is terroristáknak bélyegzi. Younger szerint Oroszország szíriai katonai beavatkozásának következménye „szívszorító emberi tragédia”.

„Oroszország célja az, hogy az ostromlott Aleppót sivataggá változtassa, és ezt utána békének nevezze” – fogalmazott a brit külsõ hírszerzés fõnöke.

Óriási veszélyforrásnak nevezte az ellenséges államok úgynevezett „hibrid hadviselését”.

Ennek módszerei közé sorolta a kibertámadásokat, a propaganda-hadjáratokat és a demokratikus intézményrendszer elleni felforgató tevékenységet.

Bár Younger nem nevezte meg Oroszországot mint legfõbb veszélyforrást, de utalt egyik kollégája néhány héttel korábban tett nyilatkozatára. Ebben a belsõ hírszerzés vezetõje Moszkvát tette felelõssé az amerikai elnökválasztási kampány befolyásolásáért.

James Parker szerint ez a tevékenység egész Európára, így az Egyesült Királyságra is kiterjed.

/ A szíriai helyzetrõl szóló írásaink a december 10-én megjelent Vasárnapi Hírek 12. oldalán.
"Lelkeket gyûjtenek" (Zsohár Zsuzsanna beszámolója)
és "Élet a háborúban" (Kövesdi Péter írása) /
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-12-12 16:17
A "Nagy Büdös Británnia" és alex a (fiatalabB) younger

Kibertámadások?

A kibertámadások lényege az, hogy különösen Angliában olyan, és annyira ocsmány részletek kerültek elõ a politikai vezetõ szerepet viselõ egyedekrõl, ami már az agyhalott átlag hülye angolt is felpiszkálja:
pedofélia, gyermek gyilkosságok, totálisan beteges és elviselhetetlen viselkedés egészen a királyi bûncsaládig.

A kiteregetése ennek az interneten az terrorizmus.

De hát az oroszoknak, miért ne, köze van hozzá.........
238 #2 bivaly
- 2016-12-12 16:26
Gutaikám !

Játszogatnak ezek a Rothschild gyerekek, meg az örökbe fogadott testvéreik. A világ meg kis korában iskola címen van elhülyítve, amikor kicsit felnõ, azután a média hülyíti. Meg van ez szervezve. A rothadás csak az ép elméjû, és erkölcsi korlátokkal bíró homo sapiens számára feltûnõ. A clonok köszönik jól vannak, öntudat az égen, tudat a nullán.
272 #3 Kameleon
- 2016-12-12 17:20
Csak a szok(p)ásos. Ezek "szórakoznak", nevek és ideológiák alatt: http://magyarnemz...dmore=8630

Nézzünk csak szét a világban! Egyre több helyen a "forradalom", az anarchia és káosz uralkodik, vajon kiknek a céljait szolgálja mindez? Az emberek, mivel erre vannak kondicionálva, egyetlen megoldásként az utcai tüntetéseket és zavargások eszközét ismerik, mint a problémáik lehetséges megoldását. Pedig az utcán még egy problémát sem oldottak meg. Közben eszükbe sem jut, hogy valójában nem a szabadságukért, csupán az új, fényesebb rabláncokért "küzdenek", és az egész nem szól másról, csak az elnyomók hatalmának átmentésérõl egy újabb, szintén általuk felépített társadalmi-, vagy akár világrendbe. A rombolás, ami ahhoz szükség, hogy a régi helyén újat építhessenek, pedig szükséges velejárója a terveiknek. Építés elõtt gyakran szükséges a rombolás, fõleg akkor, ha az újat a régi helyére szeretnénk felépíteni.

Forradalomnak álcázva ezt a piszkos munkát végeztetik el a magukat forradalmárnak gondoló tömegekkel, akik elõtt feltehetõleg a "dicsõséges" (szintén háttérhatalom által manipulált) francia forradalom ideája lebeg.

Káoszból rend, új világrend, miképp erre a skót rítusú szabadkõmûvesség 33. fokozata az "Ordo ab Chao", azaz a "Káosz rendje" is utal: http://magyarnemz...;c_start=0
4 #4 Posta Imre
- 2016-12-12 18:13
Kincsi ne aggódj! Lösz itt olyan minõsegg, hogy csuda! csak úgy sarjadnak a fõdbû, vagy a pokolbú, vagy a búbánatos bús büdös PIcsárdábú! Jézus elhozza a megváltást is, ha otthon nem felejti! A bûnbánó cédulákat a nyomdában már lenyomták!

A Földanya Világtörténelmi korszakának eszméjét Jézus határozta megA Világkorszak-váltás teljes koreszme (paradigma) váltást jelent. Eszmeit, szabályozásit és gazdaságit. Ebben a sorrendben.

Csak úgy lehet ezt elérni, ha megtervezzük a váltási folyamatot. Ekkor látjuk, hogy miért kell elõbb az elõzõ Világkorszak válságát jelentõ okot megszûntetni és ezzel ellentétes eszmeiséget uralomra juttatni.A Jupiter (a Teremtõ Fény Fiának csillaga) – és a Szaturnusz (a Halál csillaga, Izrael csillaga) harcának hossza dönti el, hogy mennyi földi idõ alatt születik újjá a Földön élõ emberiség. Az Újjászületés elkezdõdött. Az, hogy melyik erõ gyõz, nem kétséges, éppúgy, ahogyan a Názáreti Jézus születésekor sem volt az.Az elõzõ Világkorszak utolsó idõszakát az jellemezte, hogy a Szaturnusz igyekezett elhomályosítani a Jupiter élet-adó fényét.Az Igazság kimondásával kell ezt a homályt eltûntetni nekünk, Magyaroknak, az Újjászületés eljövetelére felkészüléssel, az Adventtel.Ez a felkészülés számunkra Áldás havának (július) 7. napján kezdõdött, arra emlékezve, hogy 907-ben utoljára védtük meg sikeresen a Magyar Szabadságot, és ezzel a Jézusi Tanítást.

A második felkészülési esemény Jézus-Király és Oltalmazónk, Boldogasszony Istenanyánk Napja, ezért Új Kenyér havának (augusztus) 11. és 15. napjához közeli vasárnapon tartottuk.

A harmadik felkészülési nap a téli napforduló idejére esik, amikor Gurucsúny-Karácsony kozmikus tüneményét ünnepeljük, az Igazság kimondásával, vagyis letépve a zsidókereszténység hazugságát a Világ Világossága eljövetelének hatásáról.A harmadik felkészülési nap Szerét Aranyvasárnapon, Álom havának (december) 18. napján, 13 órától tartjuk Dobogókõn, a Zsindelyes Vendégháznál.Az õsi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszerének bevezetése jelenti az Újjászületést. Az eszmei, szabályozási és gazdasági részek rendszerszemléletben alkotják a nyugati civilizáció alternatíváját jelentõ koreszmét.Az Újjászületés társadalomszervezés alapja a közszabadság, amely összeegyezhetetlen ellentéte a megosztottságnak. Ezért a társadalomszervezés kormányos rendszerének bevezetését meg kell elõznie az eszmei koreszme-váltásnak, ami a zsidókeresztény béklyó eltávolítását jelenti a természetes életrõl szóló tanítás, a Jézusi értékrend (vagyis a tiszta kereszténység) érvényesítésével.Az Aranyvasárnapi Szerre azokat várom elsõsorban, akik nem pusztán közönség, hanem az Újjászületést eredményezõ közösség tagjai akarnak lenni.Szeretettel, Halász József

Ui.: Az Aranyvasárnapi Szert elõkészítõ anyag: „A zsidókereszténység hazugságainak letépése a Világ Világossága eljövetelének hatásáról” (Badinyi Jós Ferenc „Jézus Király a Pártus Herceg” c. mûve alapján). Linkje: http://nemzetiegyseg.com/A_zsidokeresztenyseg_hazugsagainak_letepese_a_Vilag_Vilagossaga_eljovetelenek_hatasarol.pdf HJ
118 #5 keepfargo
- 2016-12-12 23:45
Imre, ebbol az Ui. az volt a legjobb

a szentkoronas balhe izles dolga, meg halasz joska es hasonszoruek naivitasae

jezuskaval az lehet majd a baj (ami ma is) hogy a neve ugy osszekeveredett a sok hazugsaggal ( a' la saul rabbi uzletszeru mesei, a zsinatokat ne is emlitsem...) ) hogy mar nehez lenne megtisztitani mindezektol
vagy ugy is fogalmazhatok, hogy mit rakentek a szazadok, ne mossuk a gyalazatot ( mert nincs annyi kornyezetkimelo mososzer )
5 #6 kincses
- 2016-12-13 06:26
Imre, épp figyelem! Romániában is gyõzött a hazaffyas keresztény minõség, az egyedül igaz hit és a szocialista köztársaság! Szerintem ezt a bolygót már nem humanoidok népesítik be nagyobb számban...s_reggel
4 #7 Posta Imre
- 2016-12-13 06:33
Kincsi, az Emberek inkább elcsendesednek és félreállnak, nem vesznek részt ebben a mocskos zsidó cirkuszban. Ami ott "gyõzött" az a demagógia. Ennek így kell lenin, mert amíg a demökrácia álcája mûködik, addig kell ebbõl a xarból a várat megalapozni újra. Roma-niának lényegében véve vége van. Ma már nem hívõkre, hanem tudókra van szükség, de a tudás meg ugyan ingyé van, de nem nagy érdeklõdésre tart számot.
5 #8 kincses
- 2016-12-13 06:52
Imre, ha így van, akkor én addig szeretnék élni. amíg a tudó emberek országában ébredek, és közben itthon vagyok!s_kot
4 #9 Posta Imre
- 2016-12-13 07:45
Kincsi, akkor só sokat kell még aludnod, Hófehérke!

Sógornõm most volt nálunk vendégségbe és közöttünk mindig is sistergett a levegõ. A megtestesült "liberalizmus" egy orvos -aneszteziológus tesbe bújva, se kutya, se macska, már férj se, se gyerek, se semmi, csak Hispániában egy jól fizetõ praxis egy kórházban rabszolgamunkával, de egó az a csillagos ég. Mikor elkezdett oktatni gyereknevelésbõl, megállt a kanál a levesben. Nagyon el vannak tévelyedve a zemberek. Persze nem vertem nyakon, de még elõfordulhat. Verbálisan persze megkapta a magáét, de tudod, mikor látod, hogy az ellenség a családod tagja és ész érvekkel nem tehetsz ellene hatékonyan, így mindig marad a jól bevált egyéb módszerek. A szeretet az elfogadás és türelem....! :-)) Persze mikor lelépett jót röhögtünk rajt, mi zajlott és a gyerekekkel megbeszéltük mit láttak hallottak. Vera is gyorsan megértette, hogy nem két egó csapott össze, hanem sokkal egyszerûbb a képlet: még a vendégjog sem hatalmaz föl senkit a házamban (zunk), az asztalomnál (unk) a családom, gyermekeim elõtt, hogy megengedjem neki a tónust! Még ha igaza is lenne, akkor sem! Nem is beszélve arról, hogy "véleményt" hangoztat, hogy ez a "véleménye" és fogalma sincs a tapasztalat, tudás és a "vélemény" közötti különbségrõl. Tán sohasem lesz ebben a ciklusában. Aztán higgadtabban elmondtam, hogy nem érdekel a véleménye, nem vagyok rá kíváncsi ezekben a kérdésekben, de szívesen hallgatom az altató-orvosi tapasztalatait, s ha nem tudja elképzelni, hogy mennyi emberrel készítettem mélyinterjút annak idején és mennyi fejbe, lélekbe láttam bele és mennyire tele a tököm a sok okos tapasztalatlan amatõrrel, akkor sajnálom. Máté kivitte HÉV-hez és mosolyogva mondja hazaérve, hogy kapacitálta, hogy menjen kollégiumba, mert látta õ is, mi zajlik itthon és neki had legyen saját "véleménye" és ne én erõltessem a sajátom rá. Fogalma sincs róla hogyan élünk és mi a szeretet és mi szeretetben és teljes "belsõ" szabadságban élünk idehaza. Nincs titok és nincs tabu és olyan dolgok vannak kibeszélve, amelyhez mérhetõ manapság nem sok családban vetõdik fel még gondolatban sem.

Nem mondom, hogy egyszerû eset vagyok! Nem, nem vagyok az és mára a türelmem is elfogyott, de hogyan magyarázható meg a vaknak a szín, ha nem tudja, hogy vak és elrohan elõled, ha pedzed neki? Közben meg keresi a picológiai megoldásokat éppen most családállítás felõl érdeklõdik, de nem nálam ám! Ulickaját olvas és várja a megvilágosodást...

Holnap mennek Verával Kiskõrösre, mert nagy bajban vannak a szülõk a házzal, telekkel, ahogy azt írtam. Önkormányzat jól átqrta õket és körülépítették rendesen iparral. Fogadott egy ügyvédet, de már azzal jött az ajtón bé, hogy nekünk is részt kell vállalni ebbõl az egészbõl, mert nem bírja és anyagilag is, ha belétesz ennyit, akkor...

Mondok, még el se kezdõdött, már megy a hõsködés? Ügyvéd? Az qr át elsõnek, de jól van, legyen! Én mondtam a szüléknek, hogy kezembe veszem a stafétát és rámászok a kiskõrösi zsidó zsiványtanyára, rendõrseggre...ahogy szoktam, nem tart semeddig. Cégek, összefonódások...és vagy lesz teljes takarítás végül, vagy az öregeknek az önkormányzat felajánl egy méltányos vételi összeget a telkükre, oszt költözködhetnek, vagy nem. Nekik nincs vasból az idegrendszerük. Azt mondták, azt nem, hogy én itt meg minden...., mondok: jó!

Hogy magyarázzam el a sógornõmnek, hogy bõ 15 éve a saját cibakházi lakásunkkal végig kellett csinálni ugyanezt és apám utolsó feleségét 12 éves pereskedés után és két éve jogerõs végzéssel csak úgy tudtam kitenni a lakásunkból hogy kezembe vettem az intézkedést és fizettem mindent és mindenért? Fel sem fogja, hogy még el sem indult a rajtnál, a másik már a célon is túl van rég. Eh!
267 #10 Perle
- 2016-12-13 18:31
Az a gondja a brit titkosszolgáûlatnak, hogy Aleppót felszabadította a szír hadsereg, hála Allahnak. Emiatt ájvékolnak.

Itt ünnepel a szír nép, már azok , akik túlélték és otthon maradtak:
https://www.youtu...QV_9VjDIXA

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
4,460,723 egyedi látogató