Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán: A Jobbik elnöke megbukott, pótvizsga nincs

BelföldNa a zsinagógában elérték egy átlagos "postaimre oldal" szín-vona-lát, bár van lejjebb is. Az megvan, hogy két zsidó fikázza egymást? Az egyik grimaszol orbánnak a másik meg mutogatja tolvaj középsõjét zazrivecnek! A níp meg még mindig hülye, mint gyûjtõfogalom. Az LMP a kormányfõ kutyájának elhelyezési körülményeire volt kíváncsi

Vona Gábor megbukott a vizsgán, pótvizsga pedig nincs – válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben az azonnali kérdések órájában, amelynek részeként a honatyák tehették fel kérdései­ket a kormányfõnek. Az ülésen szó esett a szolnoki polgármester kijelentéseirõl, a gyermek­étkeztetésrõl és a kormányfõ kutyájának elhelyezésérõl is.

A parlament tegnapi ülésén sem maradt el a már szokásosnak mondható Orbán Viktor–Vona Gábor-csörte. A Jobbik elnöke azzal kezdte mondandóját, hogy szerinte Orbán Viktor bebizonyította, nem az ország valódi biztonsága érdekli, hanem a „szajré”. Hozzátette: ha valóban a bevándorlásellenes alaptörvény-módosítás érdekelte volna, már régen megszüntette volna a letelepedési kötvényt. – Ha a kormányfõnek nem lett volna fontos a szajré, a parlament megszavazta volna az alkotmánymódosítást – jelentette ki a párt elnöke.

Orbán Viktor válaszában úgy fogalmazott: a pályaudvar ott maradt, ahol volt, csupán a vonat mozog, amire a Jobbik és a pártelnök felült, majd emlékeztetett, hogy Vona korábban azt mondta, hazaáruló, aki nem szavazza meg az alaptörvény-módosítást, ehhez képest az ellenzéki párt elnöke csapta be a magyar embereket. Viszonválaszában Vona Gábor személyeskedõ hangnemben kérte számon a miniszterelnököt, hogy miért küldi rá és pártjára „sajtóhiénáit, Terry Blackeket”, akik egyebek mellett azt terjesztik róla, hogy négyszemközti beszélgetésükön megfenyegette Orbán Viktor családját.
A miniszterelnök szerint a pályaudvar maradt, csak a vonat mozog, amelyre a Jobbik felszállt

Forrás: Havran Zoltán

A miniszterelnök szerint a pályaudvar maradt, csak a vonat mozog, amelyre a Jobbik felszállt

– Fenyegetõzés ügyében csak annyit szeretnék mondani, hogy ember kell ahhoz – reagált a kormányfõ. Mint mondta, azzal, hogy a Jobbik nem szavazta meg a kvótaellenes alaptörvény-módosítást, a pártelnök megbukott a vizsgán. – Most pedig újabb javaslatokat tesz, nálam jelentkezik pótvizsgára, de pótvizsga nincs – tette hozzá.

Az azonnal kérdések órájában elsõként a szocialista Gõgös Zoltán kérdezte a kormányfõt a szolnoki fideszes polgármesterrel kapcsolatban. Az MSZP képviselõje emlékeztetett: Szalay Ferenc szolnoki polgármester néhány hete a városi közgyûlés ülésén trágár szavakkal illetett idõs hölgyeket. Mint fogalmazott, az õ idejében generációk éltek egy fedél alatt, és tisztelték az idõseket. Gõgös szerint a polgármester emberileg és politikusként is óriási hibát követett el, amit nem hajlandó elismerni, majd azt kérdezte a miniszterelnöktõl, hogy tesz-e lépéseket az ügyben. Orbán Viktor válaszában arra kért mindenkit, minden képviselõt és minden állampolgárt, hogy adják meg a tiszteletet az idõseknek, a hölgyeknek, különösen az idõs hölgyeknek. Hozzátette: ha valaki hibát követ el, azt rendezze a lovagiasság szabálya szerint. Ugyanakkor számon kérte Gõgös Zoltánt, hogy akkor miért nem tiltakozott, amikor volt miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc õszödi beszédében az egész országot trágár kifejezésekkel illette. Ezért szerinte az MSZP-s képviselõ farizeus, szemforgató, képmutató álláspontot képvisel – fogalmazott a kormányfõ.

Az LMP-s Hadházy Ákos azt kérdezte, hogy rokona-e Mészáros Lõrinc a kormányfõnek, aki nemmel válaszolt. Az ellenzéki párt társelnöke ezt követõen kitért arra, õ állatorvosként elképzelhetetlennek tartja, hogy Orbán Viktor Nárcisz nevû kutyáját miként bízhatja rá egy idegenre, azaz Mészáros Lõrincre, aki Hatvanpusztán bérel területet a miniszterelnöktõl. Orbán Viktor válaszában megemlítette, a házbizottság megvitathatná, nincs-e valami korlátja annak, hogy mirõl beszéljenek a parlamentben. Majd közölte: van kutyám, Nárcisznak hívják, egy olyan területen, amelyet édesapám tulajdonol.

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó azt kérte számon, miért nem költ a kormány többet gyermekétkeztetésre, valamint az arra elkülönített összeget miért fordítják stadionokra. Orbán Viktor válaszában kifejtette, hogy aki igényel étkeztetést, az kap. Míg 2010-ben a szocialisták idején 32 milliárd forintot terveztek gyermekétkeztetésre a költségvetésben, a mostani büdzsében 72,5 milliárd forint van erre a célra – mondta a miniszterelnök, aki szerint ezt nem nevezhetõ hanyatlásnak.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-12-14 13:03
Gyermek Étkeztetés

"Anyám szájából édes volt az étel, apám szájából szép volt az igaz"
József Attila

Milyen fiatalság lesz az, akit már óvodás korától ez a velejéig korrupt, aljas államszervezet etet.

Én még ma is emlékszem, és áldom Anyám, Nagyanyám kezét, amikor szegény körülmények között várt a szerény, de a mindennél fenségesebb ebéddel, iskola után.
Szeretet volt a "fõ fogás"

Nem csoda, hogy ma már elhízott, elhülyült, gyermekek felnõttek habzsolják a mennyiségû takarmányt, amibõl a lényeg hiányzik.................
238 #2 bivaly
- 2016-12-16 07:05
Orbán !

És te zsidó-cigány, te nem buktál már meg ezerszer ??? De igen, csak a Nagy Testvér ott tart, ahol tart . Hasznos aljas söpredék tetü vagy. Politikus. Tehát minden, csak ember nem.
396 #3 Kujak
- 2016-12-16 09:59
Jó kép :D

Nem véletlen a vicc, pedig már régi:

A viktátor fiával sétál az Orbánhegyi úton, kérdezi a gyerek:
Apa ezt az utat rólunk nevezték el?
Mire Viki: Nem fiam! Rólunk az Istenhegyi utat....

s_franc

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,397,306 egyedi látogató