Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Feljelent és még mindig a bõnyi megölt rendõr ügyében!

GondolatokKiegészítés a korábbihoz, bár nem kérdezteTEK (szopás szerint). Szóval, azt az információt kaptam, hogy a megölt tiszt likvidálása volt az intézkedés eredeti célja, melynek okául a forrás "belenyúlt" kényes ügyekbe, ahol volt miniszter is érintett - választ adta. Számomra úgy tûnik, hogy a rendõr likvidálást igen magas körök rendelték el, egy csapásra a "nemzeti radikálisok" elleni fellépés indokául szolgáló cselekménynek álcázva, tudva, hogy ez az infó a rendõrök körében el fog terjedni és elveszi a kedvüket a "kitálalástól", hisz nyilvánvaló, hogy bármely rendõrrel, civillel megtehetik ugyanezt. A hármas cél: politikai üzenet, az útban lévõ szolgálati közeg kiiktatása és a renitens kollégák megrendszabályozása. De mit szól mindehhez a titkosszolgálat? Melyik, melyik? Hát mindegyik! Az is, amely kitervelte és az, amely végrehajtotta és az összes többi? Halott Pintér Sanya forog a sírjában.


Még valami. Itt van nekem ez a Sánta Robi Sándorfalváról. Jó gyereknek tûnik, bár még nem futottam vele össze, de szeretnék. Rendben van, ha letesztelitek, de csak az. A többi nincs! A szabály az: mindenki magát nyírja ki. Ti is és más is, cselekedeteiTEK következmény nélkül nem maradhatnak. Ahogy látom, az idõ nem számít. Nincs elfeledve semmi még ha 5-6-7 év csúszásban is van a rendxar a feltárókhoz képest. Elõbb-utóbb összeér az.


Na, ennyi! Itt meg az elõzmény csak a feledékenyebbeknek.

Ha írtok, hogy ide, vagy oda van valami továbbítva, tegyéTEK már meg - a qva zsidó anyátokat-, hogy odabiggyesztiTEK, mely dátum alatt futó javaslatomra utaltok! :-))

Ja, majd elfeledtem! Szabadítsátok ki Szima Juditot és éljen az internácizmus és le a cionistákkal, de virágozzák a cinizmus! Hua!


feladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary ;
orfktitkarsag@orfk.police.hu;
hivatal@tek.gov.hu;
hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
miniszterelnok@me.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
rusemb@euroweb.hu;
Magyar Honvédség ;
Ügyelet BRFK
dátum: 2016. december 13. 16:55
tárgy: Feljelent és még mindig a bõnyi megölt rendõr ügyében!
küldõ: gmail.comMost jött a hír, hogy a bõnyi "ügy" egészen másképp esett, mint amirõl eddig beszámoltak. Belsõ információra hivatkozva, annak hitelességét nem kérdõjelezve a következõ információ hangzott el: a házkutatást három személy foganatosította. Már bent voltak a házban és míg a két rendõr a kutyákkal volt elfoglalva, a harmadik valamilyen oknál fogva "bepánikolt" és fegyverét használva hasba lõtte Gyõrkös Istvánt, majd lövésével saját kollégáját hátulról találta el. A forrás egy nõi személyt említ. Röviden ennyi, de ha így esett, érthetõbb a késlekedés és a "pánik". majdnem Jimmi a "király" esete, csak kicsi tódva-fódva. A gépkarabélyról annyit mondtak, hogy egyes lövésre korlátozva, engedéllyel volt tartva. Akár még igaz is lehet ez a verzió, de minden esetre úgy néz ki, hogy Istvánnak élve nem lett volna szabad elhagyni saját portáját. Akárhogy is esett, Pintér Sanya halott és ez így rendben is van.

Persze lehet mindez dezinfó is, jól tudva kihez kell eljuttatni és miért, de ezt már had ne én döngessem el, hisz láttunk már itt pár cifrább "rendõrségi" titkosszolgálati operatív kavarást. persze mindezt a saját érdekünkben teszik, jó pénzért. A Gyõrkös-féle jóbbikos zsidó-csordával való összeborulás nekem se tetszik, sõt, de nem szeretném, ha az öreget mégis kinyiffantanák, alkut kötve a háttérben...Ja, és nyugodtan szeretnék aludni, mert sok munkám lesz holnap is. Nem kell hívatlanul bekukkantani hozzánk, az asszony erre nyomatékkal felhítta a figyelmem...én meg továbbítom nekTEK!


Na legyeTEK szépek és okosak, meg jók is és ne dobáljátok kõvel a Holdat, ne egyeTEK homokot...

Posta Imre

feladó:

bubó Doki
címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Press in USA Embassy ;
brfk@budapest.police.hu;
isremb@alarmix.net;
rusemb@t-online.hu;
tek@tek.gov.hu
dátum: 2016. november 6. 20:09
tárgy: Györkös István mégis ártatlan?
küldõ: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-12-13 18:31
Imre !

Mit is kérdeztem pár hete ? Hogy ez a szerencsétlen rendõr, csak nem belenyúlt valamibe ? Hogy úgy történt ahogy nem történt, meg ahogy kellett történnie ?
Nincs imformátorom, és senki vagyok. Csak ebben a velejéig elrohasztott országban élek néhány napja, meg láttam éjjeliõrt nappal meghalni.
30 #2 osmagyar
- 2016-12-13 18:36
Imre! Az említett verzió sokkal életszerûbb, mint a rendõrök által elõször leadott mese (miszerint Gyõrkös amint meglátta õket az utcán, rögtön lõni kezdett), majd apránként kiderült, hogy a rendõrt a házban lõtték fejbe. A gépkarabélyról beszélve folyamatosan azt sugallták, hogy sorozatlövésre alkalmas, illegálisan tartva. Azóta nagy kuss van mind a rendõrség, mind Gyõrkösék részérõl. A rendõrség részérõl még érthetõ, de Gyõrkösék miért hallgatnak? Talán zsarolva vannak vagy alkut kötöttek?
4 #3 Posta Imre
- 2016-12-13 18:43
Bivaly, mivel lehallgatnak és ebben semmi titok nincs, úgy azt is tudniuk kell, honnan jönnek az infók. Nem én találtam ki, nem én fantáziáltam össze, mint valószínûsíthetõ verziót. Már több helyrõl ezt a vona-lat erõsítik. Gyõrkös nem az a "lövöldözõs" típus. Szerintem kivárnak a borítással, mire Szima és a többi "vérlázító" ügy és a cionista összeesküvés nyomozása is beérik, hogy lehessen tálalni és hagynak majd bedõlni pár "csúnya" bácsit, nénit. Ilyen a politika.

Õsmagyar, bármi lehet. Fenyegetés, alku...bármi. Az NNI beborítása nem kérdés. Tele van tetvedék zsidóval.
238 #4 bivaly
- 2016-12-13 19:07
Imre !

Én ezt még a legelején írtam, és csak utána jött az "info", hogy Actual baby lelõtte a kollégát !
Mint írtam, annyi mocskot láttam az elmúlt 25 évben, hogy a nem hihetõ hírek és tálalása okot adott feltételezni, hogy a fals flag, össze van kötve , két legyet egy csapásra.
Te megerõsítetted most másodszor is, hogy nem nagyon képzeltem mellé. Ez pedig nagyon sajnálatos. Miért ? Evvel az esettel is lehet igazolni azt a tagadott tényt, hogy rendõrség nincs. Van egyenruhás szervezet rendõrség címen, ami az a magán hadsereg, személyi ÁVO, amit az adott hatalom, adott prominensei saját céljaikra bármikor, és bármire használhatnak, és használnak is. Ez csak egy kihangsúlyozott eset. Nem ez az eset a nagy bizonyíték, csak megerõsít. A hétköznapok rendõri intézkedései a rémtörténetek hihetetlen kategóriái. Amikor például csak lebeszélik a kárszenvedettet, hogy tegyen feljelentést, nem kell, úgy sem lesz semmi, legfeljebb még bosszút is állhatnak! Na kik ?
Szóval ez nem rendõrség, csak privát ÁVO !
83 #5 Sbert
- 2016-12-14 04:43
mééég nem olvastam, de reagálok, egyet:
Tudod, ki az a pilóta is egyben, akinek elõszõr kiadták, hogy likvidálja õt?
Másik: hol is van az a rendõrnõ, aki agyonlõtte?
Tudjuk mán, ott volt, a hátamegett.... csinosan elveszett a boncolási eredeti jegyzõkönyv.....
Az országocska másik végin keresnek be-védelmet, akik ott vannak....
Imre! Ezöket ki köll csinálni.... jogtiszta terorrban.
83 #6 Sbert
- 2016-12-14 04:51
nahh olvastam....
Mennyit kérsz a reklámomért?
mert, ha van egy pöttyike eszed, nem ingyé propagandázól....
Nyugi, veszek fel banki hitelt, úgyis illegális, de kifizetlek.
Adós szeretek lönni, de a két ünnep között végigmegyek mindenkin, aki seggejtett az évben, azt kifizetem. Aki ismer, ezt Tudja is....
amúgy is mingyá fizetni-kék (vagy zõd).
Nahh kb ennyi.
szombaton méék Judapöstre, hazafele nem kitérés a településed. koradélután otthol vagyol-é?
Lehet molotov nélkül, bebasznék egy kis pálinkát.... sebfertõtlenitésre, ha más nem.....
s_grat
99 #7 MORMOTA1968
- 2016-12-14 06:34
Sejthetõ volt, hogy ilyesmi van a háttérben. Az olajszõkítõs bulit felgöngyölíteni kívánó rendõrök is sorban elhaláloztak, például reggelizés közben, szerelmi bánat miatt, bár volt akire csak rálõttek a túlpartról horgászás közben. Elõferdül az ilyesmi olyan körökben ahol nyakig ér a sz@r, sõt jócskán felül már. Aki a hatalom közelében van, legyen bármilyen kicsi is a hatalma, menthetetlenül besározódik, ha meg megszólal a lelkiismerete, úgy jár mint oly sok miniszter vagy csak elnök, vagy maffia vezér. Kinyírják. De azé nem volnék a gyilkosa helyében se, már annak a helyében, aki valóban kivégezte a rendõrt, mert õ sem lesz hosszú életû. Általában az ilyen felbérelt orvgyilkosok is legyilkolva végzik, plusz örökre eltüntetve a föld színérõl. Sok tanya környéke, erdõk rejtenek az olajszõkítõ biznisz óta sok száz, ha nem ezer hullát. Nagy üzlet volt, sok mai milliárdos akkor szedte össze a kezdõ tõkét. De errõl Imre tudna a legtöbbet mondani. Elhullnak itt még páran a rendõrök, TEK-esek közül is. Aki sokat tud, sokat látott, hiába nem jár el a szája, bármikor számíthat egy fejlövésre. Elvarratlan szál nem maradhat. Volt titkosszolgálatosok sokat tudnának errõl mesélni, ha nem volna a szájukon lakat. Sok könyvet lehetne tele írni csak az elmúlt 26 év disznóságaival, azzal a tengernyi hazugsággal, terrorral, amit ennek a népnek el kellett viselni a kiba@ott nagy demokrácia ideje alatt.
4 #8 Posta Imre
- 2016-12-14 07:39
Sbert, nem nagyon tudok mennyi sehová, a szemem még mindig vérben forog. Ilyen kötekedõ tûzhártya-gyuszim még nem vót. Még jó, hogy a ballal némileg látok is, de a jobbik inkább átok most. Macskát hozz, ha van beszokósnak, hátha ellesz Böbével. 3-ból kettõ idén elfogyott. Mondjuk a két pulinak is be kék fogadni. Pályinka bedörzsölésre jól jöhet. Amennyit iszom, és addig élek, amennyei van, hosszú zen-vedés vár még.

Azért én szeretném, ha eccer közérthetõen is összeszednéd tapasztalataid, ismereteid. Szerintem sokakat fejbe kólintana.

Bivaly, lassan történelem lesz a "rendõrség" = maffia analógia. Ez megvan? http://piuvb.magy...e-shop.php Merthogy ez is megvan már zenésítve.
83 #9 Sbert
- 2016-12-14 09:18
Imrém! mi lelt?
Kell Makka is? lebabázik Kitsy, ezer örömmel tudok szolgálni Makkát! Ezöket-Ûket nem adom csak 7.62x19 mm után.... csövön keresztül.
ÛK?
Hazagyünnének , onnét is.
Már az FSB is kérdi a kottát, hogy vannak tartva....
Mi a Máriádat nem oldod fel, hogy prüszkölsz?
MÁRIA.
remélem, leesett.
és igen, Febre-úárban lesz Makka, szívesen.
83 #10 Sbert
- 2016-12-14 09:32
nem toom, milyen "vérvonal", de mindahány, hányás nélkül is szobacica. ha nincs alom, mönnek a szobanövény tövibe....
nincs kegyelem.
nem piszkoskodnak, és nem is pászkosak, ha kapnak enni......s_love
238 #11 bivaly
- 2016-12-15 22:43
Imre !

Elõlrõl hátra, meg még is másképp, Sándorfalván mint ha kicsit több lenne az ex rendõr, AVO-s, belügyis, mint egyéb helyeken !?!?!? Idõnként elszólják magukat, azt hiddve, hogy mi fasza csávók vagyunk !! Söpredék vagytok. De az ügy nagyon érdekes !!! Ki lakik Sándorfalván, "Minek" álcxázva magát ?
272 #12 Kameleon
- 2016-12-16 14:43

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,615,377 egyedi látogató