Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szófia. Moszkva a 3. Róma

KultúraSokat szófiáznak mostanság, de összefoglalva a lényeg: Moszkva Róma és Bizánc örököse. A többit már tudjátok ez mivel jár. Link Ja, itt meg az ifjú pápa is lázadást ígér! Link Ponta mint Viktor! Õ Marcsa-k tuggya!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-12-18 09:01
Orosz árnyék vetül Magyarországra

Putyin a Nyugat ellensége, Magyarország pedig az orosz elnök egyik játszótere. A Fidesz-KDNP és a Jobbik segítségével Magyarország a rendszerszintû orosz befolyás egyik mintapéldányává vált. De mit akar Putyin és miért veszít majd a Nyugat ellen?
http://24.hu/kulf...rorszagra/
118 #2 keepfargo
- 2016-12-18 14:14
Putyin veszit a Nyugat ellen? Mit? Hogyan? Miert?

Van-e egyaltalan vesziteni valoja? Egy Nyugattal szemben, amelyik nelkule is vesztesre all, es nem egy fronton...

Jo, alairhatjuk, hogy nem egy Gral-lovag, ( ha az lenne, sosem kerul a KGB -hez ), na de a nyugati un. vezetokhoz kepest igy is jelentos elonyre tett szert. Ugy is mondhatnank, hogy lofej-hosszal vezet, de ha nem; legalabb egy medvefej-hosszal.
(vagy Medvegyev-fej lesz az?)
4 #3 Posta Imre
- 2017-02-16 19:09
Magyar támogatással épül görögkatolikus központ Beregszászban

Dr. Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelõs kormánybiztosa kárpátaljai munkalátogatásán beszélt a központ létrehozásának terveirõl.

Dr. Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelõs kormánybiztosa kedden munkalátogatáson járt Kárpátalján.

A kormánybiztos megbeszélést folytatott a tervezett beregszászi magyar görögkatolikus központról Milan ©a¹ikkal, a Munkácsi Görögkatolikus Egyházmegye püspökével.http://www.hirado...gszaszban/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,891,066 egyedi látogató