Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Földi: ki kell mondani, hogy háború van

BelföldHaburu? Hol-hol a kauszt? Csapataink harcban állnak! A kormány a helyén! De most aztán tényleg! Földi, ez a jövõ évi szöveged, most még korai, bár ha szakértõ vagy, csak tudod. A társadalom már felhígult a zsidó-cigány tetvek már ellepték a gazdatestet. Most már tényleg ki kellene mondani, hogy itt háború van: ha ezt megtennénk, sok minden másképp történne – nyilatkozta a titkosszolgálati szakértõ a Kossuth Rádióban.

Már tavaly júniusban is jól lehetett látni, hogy sok bevándorló áldozattá válhat Európában: ennek az oka többek között, hogy nem tudtak integrálódni, nem beszélnek nyelveket, nem tudják elfogadni az itteni kultúrát, szakmájuk nincs és gyakorlatilag segélyekbõl élnek, ami elõbb-utóbb el fog fogyni – ezt mondta Földi László titkosszolgálati szakértõ a Kossuth Rádió Vasárnapi újság címû mûsorának nemrégiben megjelent könyve kapcsán.

2015 nyarának elején mindenki annak a kábulatában élt, hogy segíteni kell a migránsokon. Én pedig azt mondtam, az nem segítség, hogy félrevezetjük a tömegeket és saját magunkat, mert ennek késõbb komoly, nagy ára lesz. Egyrészt a terrorizmus, másrészt a társadalmi felhígulás formájában, ami nagyon erõsen veszélyezteti a nyugat-európaiak életét – magyarázta a szakember.

A magyar kormány azonban a visegrádi országokkal közösen elindult egy olyan irányba, ami a józanodás útja lehet, és mintha ezt Európában máshol is kezdenék megérteni – nyilatkozta Földi László.

Most már tényleg ki kellene mondani, hogy itt háború van. Ha ezt kimondanánk, sok minden másképp történne. Egy háborúban például nincs embercsempész, hanem szabotõr van, és sem õk, sem a kémek nem élveznek semmilyen jogi védelmet – hívta fel a figyelmet.
Érdekes lehet számodra:
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-12-19 10:39
Elegen jövünk Magyarországra ahhoz, hogy elrettentõek legyünk

Alexzander Boehmer 20 éves, januárban Magyarországra vezénylik. Egyike lesz azoknak a katonáknak, akiket az orosz-amerikai viszony megromlása után telepítenek Európába. A Fort Carson katonai bázison beszélgettünk arról, mennyire komoly a magyar sereg, és mi az, amitõl el kell rettenteni Magyarországon.
Korábban a témában:

Trump egészen furcsa embert jelölt külügyminiszternek, de még lehet, hogy jól járnak vele
Hoppá, Amerika katonákat telepít Európába, sõt Magyarországra is

Pontosan merre lesztek Magyarországon?

Amennyire én tudom, egy helyen leszünk, de a város nevét egyelõre nem tudom.

Úgy hallottam, Várpalotára telepítik a katonákat. Mit fogtok ott csinálni?

Leginkább gyakorlatozni a magyar kollégákkal. Megtanulni a taktikájukat, kicsit átadni a sajátunkból. Ez lesz a legfontosabb feladatunk.

Mi lesz a te szereped?

Lovassági felderítõ vagyok. Az én feladatom, hogy megalkossam a képet, amit a parancsnok és vele együtt az egész dandár lát. Jóval a többiek elõtt megyünk, gyakran az ellenség vonalain belül. Figyeljük õket, igazából ide-oda lopakodunk.
A 4-ik tüzérségi hadosztály fõhadszállása Fort Carsonban.

Lovassági felderítõ. De nyilván nem valódi lovassággal.

A mi jármûvünk egy Bradley lövészpáncélos. Ennek több változata van, de ez az egyik legnagyobb katona jármûvünk. Kisebb, mint a nagy Bradley tankok, de nagyobb, mint egy Humvee. Azért ezen már elég komoly védelem van, nem kötnék belénk.

Ez lesz az elsõ missziód?

Ez lesz az elsõ igazi. Voltam már kilenc hónapot elõtte Koreában. Izgatott vagyok Európa miatt, de azért a legnehezebb az lesz, hogy itt kell hagynom a feleségemet.Fort Carson egy több tízezres katonai bázis. Ti is itt laktok?

Colorado Springsben, ahol a bázis is van, de nem a bázison. Igazából kicsit messzebbrõl, Denverbõl származunk.

Mennyire vagy tisztában a feladatoddal? Mit jelent az, hogy biztosítani kell Európát? Miért éri meg az Egyesült Államoknak 3,5 milliárd dollárt költeni erre?

Természetesen tudom, hogy mik az okok, amiért oda kell mennünk. Az, hogy egyetértek-e velük, vagy nem, nem fontos.

Szóval tudod, hogy merrõl fenyegetik Európát?

Igen, tudom. (Nevet.)

Van ez annyira komoly veszély, hogy nekünk egy másik kontinensre van szükségünk Európa megvédéséhez?

Ez nemcsak Európa megvédésérõl szól, hanem Amerika biztonságáról is. Ráadásul már korábban is gyakorlatoztunk együtt a magyar kollégákkal, ez elég jó esély nekünk, hogy találkozzunk, és kicsit szorosabbá fûzzük ezt a szövetséget. Ebbõl a szempontból nem is fontos a küldetésünk, csak az, hogy minél szorosabb kapcsolat legyen a két hadsereg között.

Mért pont a hadsereget választottad? Mért nem a tengerészgyalogságot, vagy a légierõt?

Már az apám is a hadseregben szolgált. Sõt, õ is ugyanitt, a harmadik dandárban, egy tankon. Azért ezt kicsit el is várta tõlem a család, gyakorlatilag a hadseregnek neveltek fel. Az egyik testvérem szintén a hadseregben szolgál, a másik tengerészgyalogos volt. Még a nagyapám is a hadseregben volt.

Járt már valaki a családból a sereggel Európában? A negyedik tüzérségi hadosztály az elsõ és a második világháborúban is harcolt Európában. Normandiában is partra szálltak.

Nem, sajnos, amit kicsit bánok is, most kikérdezhetném õket.

Hol jártak Európa helyett?

Apám Irakban, a Sivatagi Vihar/Sivatagi Pajzs alatt, még a kilencvenes években.


Fort Carson, vasúti pályaudvar. A 12 Európába induló vonatból az utolsó várakozik megrakodva.

Készülsz valahogy Magyarországra?

Mostanában elég sokat olvasok róla. Nyilván mindenki látni szeretné Budapestet, gyönyörû városnak tûnik. Van egyébként egy alezredes nálunk, aki állandóan azt mondogatja, hogy a gulyást kell kipróbálnom. Tavaly volt Magyarországon, azt mondta, ezt mindenképp, és hogy van egy másik disznóhúsból készült étel is…

Hát, van pár.

Igen, azt hiszem, ezt nem fejtettem ki eléggé. (Nevet.) Elsõsorban az ételekre vagyok kíváncsi, eléggé szeretek enni.

A nyelvvel hogy állsz? Megtanulnád?

Természetesen, minél több nyelvet tudok, annál jobb. Ráadásul érdekel a magyar kultúra is.

A magyar seregrõl mit hallottál?

Eddig csak tök jó dolgokat. Ráadásul kifejezetten sokat. Azt mondják, hogy velünk egy szinten vannak, vagy akár jobbak is.

Tudod már, melyik magyar csapatokkal fogtok együtt dolgozni?

Nem, ennyire pontosan még nincs eldöntve.
Fort Carson, vasúti pályaudvar. A 12 Európába induló vonatból az utolsó várakozik megrakodva.

Hányan jöttök Magyarországra?

Sokan. A lovasságban kicsit máshogy vannak a számok, mint a sereg többi részén, de legalább egy lovassági csapat (ami körülbelül egy tüzérségi századnak felel meg, körülbelül kétszáz katonából áll – szerzõ). Az én komplett csapatom Magyarországra megy.

És mekkora az a csapat?

Több szakasz. Pontos számokat nem igazán mondhatok. De sokan. Elegen, hogy elrettentõek legyünk. Az ország több pontján keringünk majd, és a munka is elég sok ilyenkor. Reggel 4-5 körül kelünk. Ha kint vagyunk terepen, maximum három órákat alszunk, folyamatosan mozgunk. A felderítés így mûködik.
http://24.hu/belf...k-legyunk/
106 #2 Proxi
- 2016-12-19 11:28
Na retkek már pedzegetik, kicsit átírva a forgatókönyvet - de a lényeget, a bajok okozóját kihagyták a történetbõl
http://index.hu/b...udapesten/
329 #3 gutai zub
- 2016-12-19 13:11
"háború van"

Szíriában mindenki felsorakozott:
Izrael, USA, Oroszország, Kína, Irán, Libanon, .....
Igazi bemelegítõ," proxi"! háború.

Trump, amivel elnyerte a kabal tetszését, az Irán elleni kijelentései, amivel biztosítja a háború ilyen vagy olyan folytatását.

Ne legyenek kétségeink: "the show must go on"
9 #4 vala_ki
- 2016-12-19 19:45
Folyamatos itt is a képzés http://www.police...dasz-hirek
267 #5 Perle
- 2016-12-19 20:09
Karácsonyi vásáron lévõ tömegbe hajtott egy teherauto Berlinben a Kantstrasse/ Biudapest Strasse keresztõzõdésénél. No, vazze!
Tenor lesz ez is, mint a nizzai:
http://www.morgen...menge.html
Remélem, nem magyar jármû volt.
267 #6 Perle
- 2016-12-19 21:45
Fegyveres támadás Chicagóban, 9 áldozattal:
http://www.trt.ne...ott-633014
13 #7 vesterhagen
- 2016-12-19 22:29
" nem kötnének beléjük " Ha jól tudom a harmadik-negyedik molotov-ot már a sztálin tank sem bírta! :D
13 #8 vesterhagen
- 2016-12-19 22:30
gyerekek emút már a béka???s_franc
267 #9 Perle
- 2016-12-19 22:47
Az már el, de most vesszük észre valójában.:|
267 #10 Perle
- 2016-12-19 22:59
Lengyel szállítmányozóé volt a kamion, amit ellophattak..
http://ripost.hu/...=hirkereso

"
63 #11 GP
- 2016-12-21 19:09
Amerikai és izraeli katonai tanácsadókat fogtak el Aleppoban


Legalább 14 katonai tanácsadót fogtak el a Szíriai Különleges Erõk Aleppo városában, a többségük szaúd-arábiai, de van köztük izraeli és amerikai is – értesült a South Front.

A tanácsadókra december 15-én találtak rá a Szíriai Arab Hadsereg katonái, mikor egy földalatti katonai bunkert fésültek át – köztük többekrõl kiderült, hogy a NATO-ban teljesítenek szolgálatot.

Fares Shebabi, a szír parlament tagja és az Aleppoi Kereskedelmi Kamara vezetõje egy névsort is kiposztolt Facebook-oldalára, melyen az elfogottak származása is szerepel. Ezt a listát lefordítva, változtatás nélkül közöljük:

Mutaz Kanoğlu – Törökország
David Scott Winer – USA
David Slomo Aram – Izrael

Muhamad Tamimi – Katar
Muhamad Ahmad Assabian – Szaúd-Arábia
Abd-el-Menham Fahd al-Harij – Szaúd-Arábia
Islam Salam Ezzahran al-Hajlan – Szaúd-Arábia
Ahmed Ben Naoufel al-Darij – Szaúd-Arábia
Muhamad Hassan al-Sabihi – Szaúd-Arábia
Hamad Fahad al-Dousri – Szaúd-Arábia
Amjad Qassem al-Tiraoui – Jordánia
Qassem Saad al-Shamry – Szaúd-Arábia
Ayman Qassem al-Thahalbi – Szaúd-Arábia
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Marokkó

Egy damaszkuszi szír újságíró,, Said Hilal Alcharifi szintén beszámolt Facebook oldalán az eseményekrõl, francia nyelven. Alcharifi információi szerint a Különleges Erõk élve tudtak elfogni mindenkit, valamint az elõbb feltüntetetteken kívül még mások is fogságba estek, akik szintén katonai tanácsadóként dolgoztak az iszlamista milíciák oldalán: köztük francia, német, brit és több izraeli magas rangú katona is szerepel.

Ezek a fejlemények is arra mutatnak, hogy az úgynevezett „mérsékelt lázadók” mögött erõteljes nemzetközi támogatás áll, nem csak az iszlamista arab országok, de a NATO és az Obama-adminisztráció részérõl is, akik az „emberi jogokra” és a „demokráciára” hivatkozva képeznek ki és segítenek olyan csoportokat, melyek két lábbal tiporják az emberi jogokat, civil célpontokat támadnak akár illegális vegyi fegyverekkel is (például mustárgázzal) és a demokrácia helyett az elképzelhetetlenül antidemokratikus és brutális Sharia alapú kormányzást vezették be.

Forrás: http://orientalis...aleppoban/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.89 másodperc
3,403,080 egyedi látogató