Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ébredjetek honfitársaim! - avagy: Ismét szólott hozzánk a Próféta!

BelföldMár eltelt 6 év? Na, kinek van "igaza". A hsz-ek is ott vannak és az intenetfigyelõ még mindig zsidó-csicska, ahogy mindig is volt. Az alábbi írást egy kedves olvasónktól kaptuk, s jó szívvel ajánljuk figyelmükbe. Az eltelt húsz évben fura, olykor igazi önjelölt megmondó-emberek, jövõlátók és egyéb “szellemi vezérek” tûntek fel hazánk politikai egén. Épp úgy, ahogy színre léptek a ki tudja honnan jövõ politikusok, akik közül sokan már húsz éve – szinte bizománynak tekintve – bitorolják pozícióikat, parlamenti, kormányzati vagy egyéb szintû székeiket, helyeiket.

A hozzánk érkezett kis szösszenet humorosan próbál egy ilyen “prófétára” rávilágítani. Persze nem tagadjuk, hogy vannak valóban elõre látó, különleges képességekkel, érzékekkel, bölcsességgel megáldott emberek, akiknek a meglátásait az élet sorra igazolja, de talán mégsem annyian, mint ahányan ezt gondolják, vagy állítják magukról. (NIF szerkesztõk)

Következzen hát a beküldött írás:

Már épp kezdtünk lassan álomba ringatózni drága kis hazánk belpolitikai pocsolyájának csendesülõ hullámain, amikor… – de errõl kissé késõbb.

Bizony Honfitársaim, a mi Napóleonunk lendülete megtört kissé a választások óta! I. Viktor király most nem harci lázban ég, hanem gondterhelten határidõ naplója fölé görnyed, nézi benne a sok lejárt határidejû kijelentést, mint például: „a gárdistákat hazaküldjük két pofonnal…” – az esemény sajnos elmaradt, mivel nagyvezírünk nem mestere a közelharcnak, inkább hátulról szeret támadni, de úgy hírlik, hogy Turulos Vona Fejedelem elit alakulatának hátul is van szeme, és soha nem alszik. Aztán ott van még a „2 hét alatt rendet rakunk az országban” és a „már csak 10 év kell, hogy elérjük a Kánaánt…” . Vajon melyik az érvényes határidõ? De nem is ez a fõ gond, ami Viktorunkat aggasztja, hanem az, hogy hogyan lehetne ellopni a Szebb Jövõt az egyre erõsödõ Turul fiókák álmából… ellopni és esetleg jó árfolyamon forintra váltani az IMF-nél…

Egyébként bölcs királyunk és udvartatása a látszat ellenére cseppet sem tétlen. Olyan kiválóságok sorakoznak itt fel, mint Pintér fõporkoláb uram, akit a történészek már kezdenek II. Mátyásként emlegetni, Õ ugyan nem merészkedik a nép közé, de azért más forrásból biztosan tudja, mit gondolunk. Vagy ott van például a mi bajvívó “Hunyadink”. Az persze nem biztos, hogy egy ilyen páratlan tehetséget arra kellene elpazarolnunk, hogy köztársasági elnök legyen, de ha megnézzük az eddigi névsort, akkor kétség sem férhet hozzá, hogy helye van a bársonyszékben…

Talán az elmúlt idõszak legfontosabb, filozófiai mélységeket idézõ remekmûvérõl még szót kellene ejtenünk. I. Viktor király elirigyelte Turulos Vonától a magyaros színeket, ezért elkezdett lovagolni tanulni. És ebbõl született meg a Mag népének nyolcadik csodája: Viktorunk szakítva a jól bevált magyar hagyományokkal, már nem csak fordítva ül a lovon, hanem a másik tengely körül is elfordulva (a gravitációra fittyet hányva) lentrõl felfelé üli meg a Pannon Táltost… Ebben az egészen új szemléletmódban megnyilvánul a Finesz és Viktor király nagysága. Persze, ha kedves olvasóink elképzelik vizuálisan is a ló megülésének ezen módját, akkor mindjárt megvilágosodik az új szemlélet árnyoldala is, mégpedig, hogy ilyen pozitúrában mivel is találja szembe magát az ember…

A maskarák és a folyton átöltözõ szereplõk kavalkádját is eluntuk, és már az oroszok sincsenek a spájzban (nem mintha lenne még ott valami), már magyarságunk dicsõségében is kezdünk megcsömörleni. Bár az öndicsõítéshez, a ki tudja honnan jövõ mítoszok egész garmadája áll már rendelkezésünkre. Például: a Mag népe, kinek hõsi múltja eloszlatja a jelen viharfelhõit (érdekes, hogy ebbõl a magból eddig még nem lett növény…), vagy a Hun kereszténység (hun keresztény, hun meg nem…), vagy a számtalan összeesküvés-elmélet, melynek hullámait oly ügyesen lovagolják meg túlképzett hordószónokaink (ugyan nem keresnek vele jól, de legalább nem unatkoznak, ez is valami). Egyszóval a szemétdombon csend honol… de most, most, most… ismét jött valaki, aki megmondja a frankót.

Figyelem, a Szellemi Kisiparosok Céhének gyártósorai dübörögve beindultak, s hangjuk most betölti a magyar pusztát. A mi drága, szinte már elfeledett, prófétánk, Post Abu Al Ferdít Imre, feltámadt önnön hamvaiból és bejelentette a magyarság 4. Apokalipszisét. Ismét készülõdik ellenünk a világegyetem. Armageddonnál már felsorakoztak a versenyzõk, akik megint kis országunk leigázására törnek. Rettentõen izgatott vagyok, bekészítettem már a Szõke Kólát és a Popkukoricát. Vajon ki lesz a gyõztes? Talán a Sivatagi Sünök vagy a Pénzéhes Pézsmapatkányok titkos szövetsége vonja uralma alá országunkat? Esetleg saját újdonsült hõsi mítoszainkból elevenednek meg a Pártus Pöszméték és Hun Hörcsögök, hogy a fejünkre csináljanak? Esetleg a Galaktikus Föderáció vagy az Alattomos Annunakik vonulnak nagy erõkkel majd Budapest felé… Egy biztos, a mi drága prófétánk, rövidített nevén, Posta Imre ismét nagy dobásra készül…

A sokadik Nagy Valami bejelentése tûzbe hozta az országot, mindenki feszülten figyel a konzerv élelmiszerekbõl épített kerti lõállása kémlelõ nyílásán át. Mindannyian felhalmoztunk 800 évre való élelmiszert, mivel nem tudni, hogy pontosan hány Nagy Valami lesz, és hogy melyik lesz az igazi, és most a lõporos hordó tetején ülve elégedetten pipázgatunk és szívjuk magunkba Imre próféta igéit, melyeket kissé megcsappant számú vallási fanatikusainak háta mögül hirdet. A Kábító Szer Tüzet már meggyújtották Imre papjai, és lassan elkezdenek táncolni körülötte hívei (már, akik képesek erre).

Nagy Szer Tartás készül.

Kíváncsian várom a megjósolt eseményeket (nem tudni pontosan mi, de meg fog történni). Csak az aggaszt egy kissé, hogy mi van, ha ez is elmarad, mint az elõzõ három Nagy Valami… Nem tudom, hogy túl élek-e még egy csalódást…

A próféta õszinte híve


(Nemzeti InternetFigyelõ)
Link

Hozzászólások

120 #1 Vakeger
- 2016-12-19 12:08
Az eddigi szereposztásban tündöklõ pártok, és egyéb önjelölt gárdák, nádorok, királyok, hatalmas károkat okoztak, kik felhasználták az egyszerû jóhiszemû embereket saját dicsõítésükre. A gárda és ki tudja még hány esetben a teljes anyagi lehúzására is.
Elérve az egészséges gondolkodású, törekvésû többséget, kiket most már birkáknak, az idézõjelesek egyenesen idióta barmoknak hívhassanak. Ezek a barom birkák, melyek mára már az összes náci, ista, és izmus jelzót a hátukba szúrva hatalmas nyomás alatt õrzik, ápolják, továbbadják a múlt értékeit. Kelettõl-nyugattól minden oldalról rothadó almában MAG-ként. Mindezt egy panellakás negyedik emeletén teljesen kiszolgáltatva, mindazoknak a hatásoknak, melyeket már ezerszer átrágott a remélhetõleg "önjáró" "egylett".
329 #2 gutai zub
- 2016-12-19 12:15
Ébredés?

Nincs annál butább és szánalmasabb ember aki úgy vitatkozik, érvek, kijelent, hogy semmit nem tud, nem akar, tényekkel, logikával, a "vitatkozás" bármilyen alap szabályaival megcáfolni.

Úgy gondolja felsõbbrendüségét?, hogy másokat kijavit, ezzel mutogatva: lám én tudom, okosabb vagyok!
Szánalmas

Mert milyen egyszerû lenne: vegyünk elõ, egy, kezdetnek elég lenne,
Egy kijelentést Imre "próféciáiból"

Aztán elemezzük a mai helyzetet, próbáljunk összefüggéseket találni, tényekkel alátámasztani, aztán az egészet logikusan és érthetõen kritizálni.

Na jó, ehhez felkészültség, intelligencia, pártatlanság kell

Ebben az irományban mindez hiányzik..............
48 #3 ro-zsola
- 2016-12-19 17:10
Ki ez a faszkalap ?
Méghogy " ébredjetek "
Már csak az hiányozna
Aludjatok csak tovább honfitársaim. " Minden nagyon jó , minden nagyon szép , mindennel meg vagyok elégedve " és " nyugaton a helyzet változatlan "
Viktorunk teszi a dolgát s a magyar nemzet hiven követi vezérét
Lássátok feleim szemeitekkel mi folyik jelenleg Varsóban. Ébredés ? Meg egy nagy lóf@szt !
Üljetek csak meg a seggeteken ! " Ne ficánkolj ha nem téged baszogatnak !!!!!
FICó már FICánkol. Migránsok ? Dikk ez a csávó ! Nemhogy a migránsok befogadásáról menne a szöveg hanem meglepõ módon a cigányok kerültek elõtérbe. Ficó nyiltan baszogatja a cigányokat. Mellékesen államilag betiltatta az iszlám vallást. Most mondja azt valaki hogy ez nem az " Isteni Gondviselés " mûve.
Moldáviában Igor Dodon beszólt a románoknak. Kilátásába helyezte , ha Bukarest nem hagy fel az erõszakos expanzióval akkor támogatni fogja az Erdélyi szeparatistákat. Vagy ti még nem is tudjátok hogy vannak ilyen csoportok ? Nem gond. Majd szinpadra fognak lépni
Nem is értem miért akarna a magyar ébredni ? Mi értelme lenne ? Netán meg szeretné menteni a liberalizmust aminek már nyugaton is vége van ?
A 4. Birodalom elbukott . Ezuttal el sem jutottak Moszkváig
A lengyelek egyre pofátlanabbakká váltak. A kormány már nem is diszeleg az EU (zsidó)kék-sárga zászlaja alatt. A csehek csendben vannak , közben Új-Oroszország nagykövetségén keresztül épitik a kapcsolatokat. Ficó nyiltan basztatja a cigányokat. S a magyar ? Ugyan minek lázadozna ? Ki ellen ? Elvégre a legnépszerûbb és legkedveltebb európai vezetõ a mi Viktorunk.
Viktor nem jogászkodott. Tanult a múlt hibáiból s tudja : " az erõsebb kutya ( medve ) ..... "
Ellenáll a migránsok betelepitésének hiszen az orosz-kinai tõkének védelem és garancia kell. A migráns pedig mindent fog csinálni csak dolgozni nem
Ficó sem véletlenül kezdte el ( a medve utasitására ) csesztetni a cigányokat. Majd az orosz-kinai bolond lesz gyárat épiteni a cigánynak
" Isten malmai " lassan õrölnek. De biztosan
Jelenleg két zsidó-fasiszta állam van a térségben. Ukrajna és Románia. Mindkettõt szét kell kapni s akkor beköszönt az " ezeréves béke ".
Sziriában kesztyûbe dudál a moszad , sorra nyirják ki az ügynökeiket. A CIA küldi a buszokat de sem az oroszok sem a szirek s fõleg nem a Hezbollah robbantja fel õket. Valakik . Érdekes egy hely az a Sziria. Török öl törököt , szir öl szirt , izrael és az SzSÁ pedig ajvékol.
Ismét elõvették Boszniát. Próbálkoznak mint a kutya de a próbálkozással még senkinek se sikerült b@sznia. A medve nem próbálkozik. Csinálja.
A nyugati liberálisnak mondott zsidó-fasiszta horda minden kipát megmozgat az elkerülhetetlen vég elkerülésére. Ne adjuk meg nekik az esélyt !
Ami a migránsokat illeti. Mi nem vagyunk migránsellenesek ! Szeretjük õket és támogatjuk a letelepedésüket NYUGATON.
Sajnáljuk e Nagy-Britanniát vagy Franciaországot ? Talán õk sajnáltak minket 100 éve ? Elnézve a nyugati zsidó-fasizmus tombolását , akaratlanul is eszembe jutnak a 100 éves dolgok. A migránsokat is megilleti a " népek önrendelkezési joga ". Mivel mi már kaptunk egy Trianont , most rajtuk a sor
A zsidó-fasizmus haláltusájában egy Oroszország elleni háborúval próbálná menteni magát. Ezért " ébredjek " ?
Köszönöm szépen : NEM
Igazából semmit sem akarok tenni. Csak hátradõlve élvezni a mûsort ahogyan vinnyognak és szaladgálnak a zsidó-fasizták. Közben rákkeltõ szalonnát eszek hagymával és néha kortyolok a fütyülõs barackból. Ja mindezt bõgatyában
118 #4 keepfargo
- 2016-12-20 00:04
WOW...
rozsola
ez ult...s_grat
2 #5 gerry
- 2016-12-20 05:51
Rozsola - keepfargonak igaza van, sokat változtál stílusban! Javadra.s_V
8 #6 miskolcilaci
- 2016-12-20 10:09
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vu9_5Cu8M9w[/movie]
4 #7 Posta Imre
- 2016-12-20 19:24
Rozsol,a most akkor a jó, ami rosz, s ami rossz az néha jó, néhaorosz, ahonnan nézzük? Most akkó ne ébredjek, hanem a fütyülõmet bõgatyába rázzam? Viktir a voin-náci zsidó-cigány a hõs antiifszista oroszbarát zsidócsik-csuk lezongorázza az egészt, még a zégrõl is a csillagokat! Nem mondod! Mi lesz így nem is tudom mivel? Mi lesz, ha elfogy a szalonnám? Vágjak le egy disznót, vagy többet is? Nagy disznósegg van itt kérem, nagy sejhaj!
396 #8 Kujak
- 2016-12-21 08:05
Én kíváncsi lennék, hogy ennyi idõ elteltével az akkori hozzászólók most mit reagálnának....
s_vigyori

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,410,431 egyedi látogató