Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Merkel: Ez egy borzalmas cselekedet, amit ember nem ért meg

KülföldEmber? Ja, ha az átlagoltat vesszük "emberszámba", akkor semmi fel nem fogható. Valamiért én értem, sõt logikus és indokolt cselekedet volt, csak kicsit Übermentsch szemszögbõl pillogva. Valamiért a szolgálatoknak ez magától értetõdik, sõt jelezték is, nem? De! Tudták, mert õk rendelték meg személyesen "Merkeltõl". A kancellár szerint terrortámadásként kell értékelni a hétfõi berlini merényletet.

Terrortámadásként kell értékelnünk a történteket

– mondta Angela Merkel német kancellár kedd délelõtti sajtótájékoztatóján a hétfõ esti berlini merénylettel kapcsolatban. Azt mondta, elborzasztotta, megdöbbentette és mélységesen elszomorította a kegyetlen és felfoghatatlan támadás. A nap folyamán el fog látogatni a helyszínre a berlini polgármesterrel és a belügyminiszterrel.

Tizenkét ember, akik várták a karácsonyt és tervezték az ünnepeket, már nincs köztünk. Ez egy borzalmas cselekedet, amit ember nem ért meg. Sok sérült még küzd az életéért. Ezekben az órákban velük vagyunk gondolatban, az elhunytakkal, a sérültekkel, családjaikkal és barátaikkal

– mondta a kancellár.

Óriási bizalmam van azokban a férfiakban és nõkben, akik a múlt éjjel óta dolgoznak azon, hogy megoldják ezt a szörnyû bûncselekményt. Minden részletre terjedõen fel fogják tárni, és olyan súlyos lesz a büntetése, amit a törvényeink megkövetelnek. Jelenleg még csak nagyon keveset tudunk biztosan.

Kijelentette:

különösen visszataszító lenne, ha kiderülne, hogy az elkövetõ olyasvalaki, aki menekültként védelmet kapott Németországtól.

Merkel szerint nehéz nap a mai Németország számára, milliókat megdöbbentett és elszomorított, ami történt. Hozzátette ugyanakkor: „nem akarunk úgy élni, hogy a gonosztól való félelem megbénítson bennünket”. (Sky News)
Link

Hozzászólások

238 #20 bivaly
- 2016-12-22 06:35
"... nem akarunk úgy élni, hogy a gonosztól való félelem megbénítson bennunket".
Merkel, te vén kuplerájos maca ! Akasszátok fel magatokat, de izibe, oszt' nem kell se félnetek, meg a gonosz is megdöglik ! Mi meg kurvára fel fogunk lélegezni.
4 #21 Posta Imre
- 2016-12-22 18:02
Gyerekek, aztán kiderül, hogy a tenorista "cigányt" ingyé a "magyar állam"képezte ki soros-eus lopott pízen" kaminyonsofõrnek.
48 #22 ro-zsola
- 2016-12-22 19:43
12 halott. Nem 11 és nem 13 . Pontosan 12
Szerencse hogy nem 300. Vagy 6 millió ?
No
A kamion lengyel rendszámú vót , a sofõr lengyel
A lengyelek a kezdetek óta migránsellenesek mert ..... " Minden Oroszok Cárja azt mondta "
Az EU zsidó-fasiszta vezetése nagyon haragszik a " rebellis lengyelekre " amiért nem engedelmeskednek nekik vakon. A NATO megszállja az országot mert egy esetleges Oroszország elleni agreszió esetén a lengyelek többsége nagyon nem akarna a szláv " testvérek " ellen vonulni
A napokban az EU zsidó-fasiszta vezetése szankciókat emlitett Lengyelország ellen amiért nem fogadnak be migránsokat és korlátozzák a liberálisok " mozgásterét ". Megbízható forrásból tudom , Magyarország nem fogja támogatni a " baráti lengyelek " elleni szankciókat mert a " Cár " azt mondta ......
Visszatérve. A lengyel " sztori " sehogysem tudna megállni a lábán. Ezért dobták a lengyel kártyát
Marad a már elkezdett progaganda : " Putyin a hibás "
Vagy Putyin bérelte fel a terroristát vagy a marhája Szíria miatt csinálta az akciót amiért ugye Oroszország a hibás
Nevetséges az egész de már nincs más
Ami minket illet , legyen elég annyi : " Vannak dolgok amik csak Istenre tartoznak , az Ember fia ne avatkozzon bele "
Ami a berlini 12 " áldozatokat illeti , ebbõl 6 német , 1 olasz és 1 izraeli valamint a lengyel kamionsofõr és persze lesz " magyar " áldozat is , nincs más dolgunk mint pofázni hogy mennyire sajnáljuk õket
A paraméterek nem tartoznak ránk. Orsós máris szövegelt csakúgy mint a többiek. Egy a lényeg : " nem akarunk migránsokat mert ISTEN SEM AKARJA "
Meglepõ módon a napokban a magyar és a szerb hirtelen nagyon jó barátok lettek. Korábban a szlovákok is a nagy semmibõl egyszerre csak baráti hangon szóltak hozzánk. Most mondja azt valaki hogy mindez " véletlen ".
szerintem ez a bizonyíték arra , a Szentlélek dolgozik
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az EU zsidó-fasisztái kapkodnak , Trump nem fogja védeni a hátukat és már egyre jobban szoronganak mivel annyira beleélték magukat az oroszok elleni gyûlöletbe. Ne feledjük , " Minden Oroszok Cárja " jovõre Judeapestre jön eligazítást tartani. Vagy esetleg szemlét tart ?
Azt se feledjük , az Orbán rezsim orosz haditechnikát készül vásárolni.
4 #23 Posta Imre
- 2016-12-22 20:46
Rozsola, ne légy naiv! Színház az egész világ, sõt kifejezetten xar darabokat és darabokkal játszanak. Persze középszinten mindenki veri a nyálát, kapar vagy ide, vagy oda a pozícijóért, vagy a régi megtartásáért, miközben biztos, hogy a Berlini Nagy Fal nem Kínában lesz.

Egyetlen központi szolgálat dirigálja ezt a jewrópai és jewrázsidaji progromot. Mondok: a kottát nem egy dakota írta, de vagy mindenki összhangban játszik, vagy segge se marad, ahol PIcsán lehetne rúgni.

Fordulat: Tudta a berlini rendõrség, ki a tettes, mégis mást fogott el?
Lutz Bachmann, a Pegida mozgalom vezetõje már két órával a berlini terrortámadást követõen azt posztolta a Twitteren belsõ rendõrségi forrásokra hivatkozva, hogy az elkövetõ egy tunéziai muszlim. Ennek ellenére a rendõrség elõször mégis egy pakisztáni menedékkérõt vett üldözõbe.

A bevándorlás-ellenes csoport vezetõje hétfõ este posztolta ki, hogy olyan információk jutottak a birtokába, amelyek felfedik a 12 halálos áldozattal járó berlini merénylet elkövetõjének nemzetiségét.

Bejegyzésében azt írta:

"A rendõrség felsõbb szintjeitõl származó belsõ infó szerint a támadó egy tunéziai muszlim."

A Twitter-üzenet ellenére a rendõrség elõször egy pakisztáni menekültet vett célba, akit másfél kilométerre a karácsonyi vásártól fogtak el. Miután kiderült, hogy semmi köze a támadáshoz, szélnek eresztették. A mentálisan nem beszámítható analfabéta férfi miatt azóta aggódnak az ismerõsök, hogy baja eshet, mert nem látták és a mobilja is ki van kapcsolva.

A hatóságok 24 óra múlva azt jelentették, hogy megtalálták az elkövetõ igazolványát, mely szerint egy 24 éves tunéziai férfit keresnek, akinek a neve: Anis Amri. A terrorista az incidenst követõen elmenekült a helyszínrõl.http://www.atv.hu...-fogott-el
48 #24 ro-zsola
- 2016-12-22 20:56
ez is bizonyítja hogy megjátszás.
Csinálnak egy akciót amire több legendát is felépítenek.
Csak egy gond van. A legendát pillanatok alatt szétszedjük. Nagy az internet ereje
A berlini akció megjelenik a neten , pár perc és a " függetlenek " már darabokra is szedték. Ugyanez történt az " orosz " nagykövet esetében is
Persze tartjuk magunkat a " hivatalos " verzióhoz.
4 #25 Posta Imre
- 2016-12-22 21:06
Rozsola most néztem meg a legújabb majdnem tud-fasz filmet, mely éppen a moldávoknál játszódik, miközben judapesten. Spectral néven fut. Itt megnézheted, ha akarod. http://kinokrad.c...alnyy.html Nem semmi zsidányság és persze az usa...fut-szalad és romokban a ...

De Statham legújabb bérgyilkosságos filmje központja is Várna, ahol usa fegyvercsempész ballisztikus rakétákkal felszerelt tengeralattjárói is parkolnak. Micsoda kínálat!

Apropó Kína! Minden nagy költségvetésû holivúdi produkcióban máma már egy kínai kung-fu sztárnak szerepelnie köll! A Star Wars mostaniban is van a "kedvencem"....

Szóval: színház az egész világ....

Leforgatják elõre és a szereplõk felkészítve a statiszták lehetnek spontánok.
267 #26 Perle
- 2016-12-22 21:17
Itt van még egy felvétel a száguldva érkezõ kaminonrõl:
https://life.ru/t..._na_vidieo
118 #27 keepfargo
- 2016-12-27 10:44
Elhagyott, hátrahagyott útlevelek...

Utlevelet gyártani egy ugyes magyar nyomdász is tud, ha ráér; föleg harmadik világ-belit...hát akkor a Mossad, CIA, vagy akár az angol titkosszolgálat...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
4,440,168 egyedi látogató