Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Titkos a Soros-támogatott szervezetekrõl készült titkosszolgálati tanulmány

BelföldOrbán-orsós ott a támogatott felkészítettek listáján és a cigány.zsidó banda. Mi ezen a titok? Szabadkõmûvesség? Egyháznak nevezett rablóbanda? Erre épül a rendszer? Benne van a teljes "elit". Titok? Lópaszt! Az Információs Hivatal nemzetbiztonsági érdekekre és mások jogainak védelmére hivatkozva nem adta ki a Lázár János kancelláriaminiszter által felemlegetett, a Soros György magyar származású amerikai milliárdos által támogatott szervezetek aknamunkájáról szóló tanulmányt az Átlátszónak. Korábban Németh Szilárd arról beszélt, hogy talán már januárban nyilvánosságra hozzák a “Soros-akta” részleteit, Orbán Viktor pedig a minap azt nyilatkozta, hogy a jövõ év a Soros által szimbolizált erõk kiszorításáról fog szólni.


Hirdetés

Lázár János kancelláriaminiszter a november 17-i Kormányinfón beszélt arról, hogy veszélyesnek tartja Soros György tevékenységét, ezért megfigyelik az üzletember alapítványai által támogatott magyarországi NGO-k mûködését, és készítettek egy tanulmányt arról is, hogy a környékbeli országokban milyen befolyásolási kísérleteket tettek a Soros által támogatott szervezetek.

Másnap közadatigénylésben kértük ki a Lázár által említett tanulmányt, ám a Miniszterelnökség december 5-i válasza szerint nem õk, hanem az Információs Hivatal (IH) az adatgazda. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tanulmányt a külföldi hírszerzésre specializálódott titkosszolgálat készítette.

“Az Információs Hivatal polgári hírszerzõ szolgálat, mely elsõdlegesen az országhatáron kívül tevékenykedik. Általános rendeltetése, hogy a külföldre vonatkozó vagy külföldi eredetû bizalmas információk megszerzésével segítse elõ a magyar nemzeti érdekek érvényesülését, mûködjék közre Magyarország függetlenségének biztosításában és törvényes rendjének védelmében.

A hírszerzési információk a kormányzati döntések megalapozását szolgálják. A Kormány meghatározza azokat a témákat, amelyekrõl a hírszerzés útján tájékozódni kíván. E hírigények alapulvételével az Információs Hivatal – különleges eszközrendszere révén – olyan adatokat, értesüléseket, dokumentumokat szerez, amelyek a hivatalos csatornákon egyáltalán nem vagy csak korlátozottan ismerhetõk meg.”

Egy újabb adatigénylésben az IH-tól is kikértük a Soros-támogatott szervezetekrõl készült tanulmányt, ám a hírszerzõ szolgálat december 20-án “nemzetbiztonsági érdekbõl és mások jogainak védelme érdekében” megtagadta annak kiadását.ihlevelTíz nappal korábban Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke viszont a kormánypárti Magyar Idõknek arról beszélt, hogy már januárban eldõlhet, hogy az ún. Soros-akta mely részeit hozzák nyilvánosságra, mert

“…fontosnak tartja, hogy a közvélemény is pontos képet kapjon arról, hogy magukat civilnek hazudó szervezetek mindenféle legitimációs megméretés nélkül miként avatkozhatnak bele a magyar belpolitikába Soros György anyagi és egyéb közremûködésével.”

Orbán Viktor miniszterelnök pedig egy a kormánypárti 888-nak adott interjúban arról beszélt, hogy a jövõ év “Soros és az általa szimbolizált erõk kiszorításáról fog szólni”.

“GFG: A Politico szerint a jövõ év Soros éve lesz.

Orbán Viktor: Nem az övé lesz, hanem róla fog szólni; a kettõ nem ugyanaz. Mert mi a logikus válasz a kialakult helyzetre? Minden országban azon lesznek, hogy Sorost kiszorítsák. Ezt már most lehet érzékelni Európában. Felderítik, honnan jöttek a pénzek, milyen titkosszolgálati összefüggések vannak, milyen NGO-k milyen érdekeket képviselnek. A következõ év Soros és az általa szimbolizált erõk kiszorításáról fog szólni. Ilyen értelemben tehát a Politico jóslata indokolt.”

Vagyis könnyen elképzelhetõ, hogy az IH tanulmányát, és más, kormányzati forrásokból származó információkat hamarosan a kormánypárti lapokból és a TV2-bõl ismerhetjük meg, és a Norvég Civil Alap ellen 2014-ben indult, és valódi leleplezéseket nem produkáló kormányzati boszorkányüldözéshez hasonló sárdobálás indul jövõre a Soros-támogatott szervezetek ellen.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-12-22 22:23
Az en velemenyem.hogy basssszatok meg az kurva anyatokat!
Es ezt nem kell titkosittani!
Inkabb csak terjeszteni!
139 #2 jozsef toth
- 2016-12-22 22:25
De ha nek-TEK igy jo.
Hat titokba bassszatok meg az anyatokat!
4 #3 Posta Imre
- 2016-12-23 20:06
Józsi, ez kemény vót, mint a fagyott kutya lába!s_hihi
139 #4 jozsef toth
- 2016-12-24 02:50
Imre !
Az illlllen munkat csak kemeny szerszammal lehet csinalni !
Latod puha es lottyet emberekkel csak eddig es idaig lelet jutni.
4 #5 Posta Imre
- 2016-12-24 11:09
Józsi a kemény könnyen törik, a puha meg sokáig "eláll", ha fel nem is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,400,370 egyedi látogató