Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Olasz kormányfõ: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövõ.

Renzi a Clinton Global Initiative (CGI), Bill Clinton volt amerikai elnök alapítványa által rendezett New York-i találkozón szólalt fel az Európának szentelt beszélgetésben - számolt be hétfõn a La Repubblica olasz napilap online kiadása.

Beszédében az olasz miniszterelnök az elõtte felszólaló Alexisz Ciprász görög kormányfõ és Soros György üzletember kijelentéseire is reagált. Matteo Renzi elutasította Soros Györgynek azt a véleményét, miszerint Európát a megsemmisülés fenyegeti. Renzi kijelentette: az európai politika nagyon sok hibát követett el, de "még nincsen végünk".

Matteo Renzi hangsúlyozta, hogy Európa jövõje Oroszország nélkül "tragikus tévedés" lenne. Olasz hírügynökségi beszámolók szerint Renzi hozzátette: az "igazi rizikó" Európa számára nem Oroszország vagy a gazdasági megszorítások, hanem Magyarország, amely egy új falat épített.
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2015-09-29 05:05
.Méghogy Magyar ország épìt falat? Kerìtést sem tud bammeg gyagyás macska zabálója. Orbanisztán na az épít Mé-szaros/?/lõrinc gázszerelõvel mert valakinek vinni kell a balhét. Disznók már vannak nagy a roklnság. Na meg ugye a mangalica valahogy "fél vad" sebaj az bizti hogy ha kellõkép éhes megeszi még az"embert is"
Mivel Vitya-Vi-Szarjonovics és társasága nem eember így nem kár értük.
5 #2 kincses
- 2015-09-29 09:53
Matteo Renzi egy hülye. De lehet, hogy nem magától. Van néhány ezer km partszakasza, elkedheti védeni. Van hajóhad, cirkáljon és ne engedje oda a csempészhajókat. DOLGOZZON. ÉS VÉDJEN. Azt a fasiszta mindenit neki! S akkor nem kell kerítés, csak kommentálás hátból, hogy milyen bénák az olasz védõk...
75 #3 talpi
- 2015-09-29 21:08
Mindíg is azok voltak, büdös kurvapecérek, semmire nem jók, szó szerint cigányabbak a cigánynál, egy-két kivétellel.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
4,458,131 egyedi látogató