Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán: 'Nem tûröm, hogy ellopják a pénzt'

BelföldAz zsidó-cigány állammaffia jobban teljesít! Új judea erõsödik és ez nem vicc, bõgatyás agyatlan "magyarjai". A kínai-orosz pénz és a privatizációs lopások befektetéseibõl lehet "osztogatni" és a nép bambán boldog. A miniszterelnök 2018-ig már nem tervez minisztereket cserélni.
A korrupciós vád, mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált, „ezt a csatát okosan kell vívni” – mondta Orbán Viktor a Dunántúli Naplónak adott interjúban. Azt mondta: mindenkinek azt tanácsolja, a kormánypártiaknak és ellenzékieknek is, hogy „tartsák be a törvényeket, és akkor nem lesz baj”.

A miniszterelnök szerint „amikor fejlõdik az ország, akkor a korrupció visszaszorul”.

Azért is jut pénz nyugdíjemelésre, családtámogatásra, gyerekek ingyenes tankönyvére, mert nem tûröm, hogy ellopják a pénzt. Ezekre korábban is lett volna lehetõség, csak a kormányrúdnál ülõ elõdeinknél kézen-közön eltûnt a pénz

– jelentette ki.

Orbán szerint a jövõ év legfontosabb célkitûzése, hogy mindenkinek megérje dolgozni. „Amíg az ember csak azért küzd, hogy legyen munkája és el tudja tartani a családját, nem érezheti magát gyõztesnek” – fejtette ki. Említette a minimálbér és a nyugdíj emelését, valamint az alapvetõ élelmiszerek áfakulcsának leszállítását.

A kormányfõ rendkívül optimista: szerinte a dolgok

könnyen alakulhatnak úgy, hogy az ország jobban teljesít majd a vártnál, jelentõsebben emelkednek a bérek, gyorsabban nõ az életszínvonal, nagyobbat lépünk elõre 2017-ben, mint ahogy az a mostani mértéktartó becslésekbõl következik.

Azt mondta, 2017-ben nem kell számítani változásokra a kormányban, ezt a ciklust már a mostani miniszterekkel szeretné kitölteni.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-12-24 09:39
68.media.tumblr.com/f65231a0a82c40967ecac65b525946bf/tumblr_oinq0axyFm1vot0euo1_1280.jpg68.media.tumblr.com/9c5ab3302fab9abd65e9cb6fe5b9a33d/tumblr_oiosausw5n1s4ew3vo1_1280.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2016-12-24 09:50
Kövér: Az egész világ megkergült

A mostani lehet az eddigi legjobb négy évünk, ha az ország és benne a családok, emberek gyarapodását vesszük mércéül – mondta Kövér László, az Országgyûlés elnöke a Magyar Idõknek adott interjújában.

A lap szombati számában megjelent cikk szerint Kövér László hozzátette: ha az elvégzett munka és a megtett út nagyságát tekintjük, akkor az elõzõ, a 2010 és a 2014 közötti ciklus volt a rendszerváltozás kezdete óta a legeredményesebb négy esztendõ.

A házelnök a politikában zajló folyamatoktól függetlenül is úgy érzi, sajnálatos módon „az egész világ megkergült”, nem hagyja az embereket kicsit lelassulni, készülõdni, önmagukba szállni, hogy lelkileg is készen tudjanak állni az ünnepre. Reméli ugyanakkor, hogy a magyar emberek többsége nyugodtabban, elégedettebben, több bizakodással várhatja az új esztendõt, mint eddig.

Az Országgyûlés munkájáról elmondta, hogy a törvényhozás feladata „se nem több, se nem kevesebb, mint az emberekkel együtt továbbvinni az elért eredményeket, megvédeni a szuverenitásunkat, jogainkat, esélyeinket Brüsszellel szemben, éppúgy, mint az ellenzéki felelõtlenséggel szemben”.

Az Országgyûlés elnöke úgy vélte, az emberek a globalista rendszerrel szembeni ellenérzéseiknek adtak hangot Angliában, Olaszországban, de még Ausztriában is, ha nem a gyõztest, hanem a 40 százalék feletti szabadságpárti eredményt nézzük. A 3,4 millió magyar választónak, „aki nem akarja megenni azt a moslékot, amit az unióban fõztek”, ezekbe a világos üzenetekbe kell kapaszkodnia – tette hozzá. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a nemzeti önrendelkezési jog visszaszerzésére irányuló törekvéseknek nem lehet az a célja, hogy az unió szétessen, és mindenki boldoguljon egyedül, hanem hogy „újra nyílt, õszinte és értelmes módon, az optimális kompromisszumokra törekedve lehessen ütköztetni a szuverén nemzeti közösségek érdekeit”.
„Becsületbeli kötelesség”

A romániai választásokról a lapnak elmondta: olyan eredmény született, „amit becsületbeli kötelessége volt elérni a magyarságnak”. Egy majdnem száz éve kisebbségi sorban élõ közösség számára, amikor megpróbálják a saját szülõföldjérõl kiutálni, az a minimum, hogy négyévente elmegy szavazni – vélekedett.

Kövér László szerint fontos, hogyan tud Magyarország olyan gazdasági szálakat kiépíteni a határon kívüli gazdasági szférával, amelyek a vállalkozói szféra együttmûködésben való érdekeltté tételével hozzájárulnak a kétoldalú államközi kapcsolatok javulásához is azon túl, hogy a határok túloldalán élõ magyaroknak teszik egyre inkább átélhetõvé az egységes nemzethez tartozást. A Szerbiával és Ukrajnával kipróbált modell, úgy tûnik, hogy mûködõképes, a magyarlakta vidékeken található vállalkozások helyzetbe hozása elõnyös Szerbiának és Ukrajnának, de az ott élõ magyaroknak is – mondta.

Az illegális bevándorlás és a globalista oldal kapcsolatáról úgy vélekedett, „aki ötvenéves kora után nem paranoiás, abból az alapvetõ életösztön is hiányzik, az nem sok sót eszik már meg”. Hozzátette, „Soros György és a vele egy érdekkörbe tartozó európai politikusok” szerint a világ helyes berendezése az, ha az emberek „összevissza vannak kutyulva”, tekintet nélkül nyelvükre, kultúrájukra, nemzeti identitásukra és vallásukra, mert így lelki, szellemi kapaszkodóiktól megfosztva, gyökereiktõl elvágva könnyebben manipulálhatók – vélekedett.
http://mno.hu/bel...lt-1378005
154 #3 kakas
- 2016-12-24 09:55
68.media.tumblr.com/fc2b61d6d1442df0e3b763a8bd8f6d15/tumblr_inline_oionhfNZTj1sz6re6_500.gif68.media.tumblr.com/1bf0c072dce1238c99f79de8ec760ffa/tumblr_oionevUTTG1thc7bdo1_500.jpg
4 #4 Posta Imre
- 2016-12-24 13:48
Petíció a magyar irodalom ellehetetlenítése ellen

Eddig is az irodalomra szánt átlagos támogatások többszörösét kapta meg Orbán János Dénesnek a Magyar Idõk rovatvezetõjének íróakadémiája. Az év vége felé közeledve „karácsonyi ajándékként” 400 millió forintot ítéltek meg a kormányközeli szervezetnek. A kft. induló költségvetése 150 millió forint volt, amelybõl Orbán bevallása szerint 60 milliót költhettek el az íróakadémiára. Az év végi kormányzati pénzosztás azonban a többi írószervezetet minimálisan érintette.http://mno.hu/gru...en-1377984

3,2 milliárd a miniszterelnöki dolgozószobára

Orbán Viktor dolgozószobájának csinosítására is elkülönített pénzt a kormány még karácsony elõtt.

Egy pénteki keltezésû kormányhatározatból kiderült: 3,2 milliárd forint jut a kormányfõ várbéli dolgozószobájának egyedi belsõépítészeti kialakítására.Pénteken döntöttek a többi között arról is, hogy 1,9 milliárd forinttal támogatják a siófoki sportcsarnok építését, valamint egymilliárd forintot adnak a harkányi gyógyfürdõ fejlesztésére.
http://www.hirhat...ozoszobara
13 #5 vesterhagen
- 2016-12-24 15:33
így " rossz a cím " ! Úgy lenne helyes ha azt írták volna,hogy : " Orbán: 'Nem tûröm, hogy ellopják a pénzt ELÕLÜNK "!!!s_franc
48 #6 ro-zsola
- 2016-12-24 21:51
" 3,2 milliárd a miniszterelnöki dolgozószobára " ?
Hát igen ! Sokba kerül a " kábel " Moszkváig.
Még szerencse hogy a magyar nem foglalkozik az ilyesmivel. A liberális média " forradalom generálása " nem talál követõkre.
Irodalom ? Ugyan már ! Konrád Gyuri talán éhezik ?
267 #7 Perle
- 2016-12-25 15:54
" hogy ellpják a plnzt, kivéve Flóriánékat. Ha õk ellopják, adunk nekik újabb összegeket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
3,410,066 egyedi látogató