Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Feszült szóváltás Izrael és Pakisztán között

BelföldEzek az "amis hírek"...ejnye no! Mert az úgy van, hogy a védelmi miniszter csak úgy twitterezik egy ilyen "hírre" egy parazita zsidó "állammal" kapcsolatban. Hja! Vona a világon olyan állam, vagy "nemzet", akit, amit ezek a tetvedék zsidók nem fenyegettek már meg és nem is amisan? A puszta létük állandó fenyegetés. Aztán jön majd a holokoszt is, mint egyik legfõbb "hamis hír", oszt majd lehet ajvékolni. Egy hamis hír váltott ki vitát
Feszült szóváltás alakult ki a Twitteren Izrael és Pakisztán között egy hamis, az utóbbi országra mért izraeli atomcsapás fenyegetésérõl szóló hír miatt. Pakisztán biztosan, de vélhetõen Izrael is atomhatalom.

Az AWD News nevû hamis híreket terjesztõ internetes oldalon megjelent egy írás, amely azt állította, hogy Izrael korábbi védelmi minisztere, Móse Jaalon kijelentette: amennyiben az iszlámábádi kormány katonákat küld Szíriába az Iszlám Állam elleni harchoz, a zsidó állam elpusztítja Pakisztánt egy nukleáris csapással.

Havádzsa Mohamed, a Pakisztáni Iszlám Köztársaság védelmi minisztere erre a hamis hírre reagálva a Twitteren közölte: Izrael elfelejti, hogy Pakisztánnak is van atomfegyvere.

Az izraeli védelmi minisztérium késõbb ugyancsak a Twitteren válaszolt a fenyegetõ hangnemû bejegyzésre, közölte: a Jaalonnak tulajdonított jelentések teljesen hamisak.

Izrael nukleáris képességei kérdésesek, Jeruzsálem sosem erõsítette meg, de nem is tagadja, hogy atomfegyverek birtokában lenne. Pakisztán 1998-ban vált atomhatalommá. A két országnak nincsenek diplomáciai kapcsolatai.

Az eset jól szemlélteti, hogy milyen káros hatást tudnak okozni az érzékeny témákat boncolgató hamis hírek. Az AWD News oldalon például november 6-án azzal a címmel jelent meg egy írás az amerikai elnökválasztással kapcsolatban, hogy "a Wikileaks feltárta Clinton sátánista rituáléját, az FBI az Antikrisztusnak nevezte Hillaryt".
- See more at: Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-12-26 18:40
"Izrael nukleáris képességei kérdésesek, Jeruzsálem sosem erõsítette meg, de nem is tagadja, hogy atomfegyverek birtokában lenne."

Ki volt az a naiv, vagy tájékozatlan , esetlegesen szándékosan félrevezetõ, aki írta ezt a cikket? Nem adta a nevét az íráshos.

Arról is megfeledkezett a magyar hírforrás, hogy hamis ??? híreket közreadó weboldal a Sín Bettié.
Kizárt, hogy engedély mélkül csak úgy leadnának ilyen háborós kóhnfliktust elõidézõ híreket. Tesztelték a pakisztániakat abban a tudatban, hogy azok ellenfele . India jó viszonyt ápol velük.
http://www.vetera...r-weapons/
Újszülött lehet, aki még nem halott az izraeli nukleáris arzenálról.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
3,406,103 egyedi látogató