Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szabó Dezsõ

Gondolatok

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-12-27 19:00
Kötelezõ olvasmány, Szabó Dezsõ, " Az elsodort falu".
Ott le van írva minden, amit ma itt tapasztaltok. 1919.-rõl szól, tehát a máról.
1944-ben, karácsonykor egy légó pincében halt meg.
3 #2 Enid
- 2016-12-27 19:35
Valakinek megvan esetleg letoltheto formatumban "Az elsodort falu" ?
254 #3 mujko
- 2016-12-28 11:38
Isten veled Laci
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4WunHF5Wqvs[/movie]
12 #4 spartakusz
- 2016-12-28 14:35
Mujkó nem stimmelnek a dolgok - vagy én hülyültem meg tényleg----- idézem a reagálásom erre:

Kérésem

és egyben köszönetem azon ügyvédeknek akik eleget tettek azon embertársi kötelezettségüknek, hogy részvétüket kinyilvánították - de ez nem elég!
Mint a hozzászólásoknál kifejtettem - alapos a gyanúm, hogy bûncselekmény történt - és ha ezt nem vizsgáljátok és nem születik egy elrettentõ ítélet a tetteseket illetõen nincs kizárva, hogy legközelebb nem te leszel az áldozat, mondjuk egy szívinfarktus vagy más hirtelen halált okozó történésnek! A megérzésem még eddig soha nem hagyott cserben - nyomos okaimat kifejtetem - nekik azt se hidd el amit kérdez - hírként terjeszt és stb. örökre hiteltelenné vált számomra - az évezredek során elkövetett és felhalmozott súlyos bûncselekmények elkövetésének tömkelegével - tettese vagy felbujtójaként!

Tisztelettel id. Kiss László Bázakerettye 2016, december 28-án 9:40 órakor küldöm az éterbe minden jóakaratú ember segítésének megnyerésének hitével és tudásával!

https://kuruc.inf...
254 #5 mujko
- 2016-12-28 16:22
Jól van Laci értem én .
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_MwxpbNE7m4[/movie]
3 #6 Enid
- 2016-12-28 18:42
Csaba! Koszonom.
283 #7 gladiator07
- 2016-12-29 19:08
[url]naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek

A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetõje szerint a migránsok nem menekültek;


céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik õket.

Youssef Khalil azt mondja: idõvel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A Magyar Nemzetnek adott interjúban a fõpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvériség uralkodott
egy évig, "az a legsötétebb korszak volt".

A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket.

Nem vallási vezetõként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor a bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. Szerinte a kormányfõ tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik.

Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be õket, hogy megszállják Európát.

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelõtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat.

A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni. Mintha csak újraolvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.

Sötét jóslatát a fõpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják.

Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvetõ keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás elõtt. De az ellenség segítése ostobaság, mert a leendõ gyilkosokat vissza kell utasítani.

Youssef Khalil szerint a polgárháború elõl menekülõ szírekhez sok török is csatlakozhatott.

Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor õk viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat.

Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A fõpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.

"Akik megérkeztek, már bõven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktõl születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást.


Azután átveszik a magyarok helyét. (.) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész."

Ezek az emberek nem integrálhatóak, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot. Idõ kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz. A terroristák már Európában vannak, akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, õk a mennyországba kerülnek.

Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul[/url]
[/[url]url]
238 #8 bivaly
- 2016-12-29 19:49
Mondhattam volna én is. Csak van benne némi "bi bi" ! Esetleg netán, ja, hú a kurva életbe, is ! Meg, Vitya a mélymagyar, mélykeresztény ! Álruhában, mint Mátyás ! A Rákosi ? Nem, a másik ! Melyik másik ? Meg Új Izrael, amit Európai Uniónak mondanak ! A többi "bi bi"-t keressétek meg ti ! Meg olvassatok Szabó Dezsõt ! Soha nem késõ.
4 #9 Posta Imre
- 2016-12-29 20:17
Másfélmillió zsidó Magyarországon
Írta: nénike

Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Õrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékû hõstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha van sportértéke. A valódi áttörést azzal érte el a szerzõ (akinek sztárolásával egyébként már a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsidózása, hanem Jobbik-kritikája miatt), hogy mindehhez a nevét is arcát is adja:

Magyarország helyzete különleges, mert betelepítési célpontként finomabb módszerekkel kell kikényszeríteniük az öngyilkosságunkat. Miért? Azért is, mert már nemzetközi érdeklõdés központjába került a zsidó-invázió terve ugyanúgy, mint a zsidó háborús elõkészület a Közel-keleten.

Tudjuk, hogy a zsidók betelepítése Magyarországra (is) folyamatos. Számuk egy mostani becslés alapján olyan másfél millióra tehetõ.

Mi a konklúzió? Az iszlám államoknak nem szabad engedni, hogy Magyarországon ténylegesen is zsidó állam jöjjön létre, mert abban a pillanatban már készek feláldozni „szeretett” Izraeljüket és kirobbantanak egy tömegpusztító fegyverekkel is vívott háborút a Közel-Keleten. Mi a közös érdekünk? Nagytakarítást kell tartani Magyarországon és az összes zsidót visszapaterolni Izraelbe és karantént hirdetni rájuk!

Posta Imre fejtegetése egészen 1942-ig repít vissza bennünket az idõben és a nagy szellemi elõd, Bosnyák Zoltán alakját idézi elénk. A „zsidókutató intézet” kutatási igazgatóját ugyan 1952-ben fellógatták, talán ezért is a Posta-féle óvatoskodás, de az irány (Út és cél) egyértelmû. Ezen akar végigmenni, a kérdés, hogy a közszereplõ pajtásai merik-e követni.

Nincs okunk kétségbe vonni, hogy Posta Imre szorong a zsidók miatt. Mások a pókoktól félnek. Kellene neki egy jó pszichológus.
238 komment
http://mandiner.b...arorszagon
146 #10 satu
- 2016-12-30 09:46
Az elsodort falu bevezetés: /hanganyag/

http://indabox.hu...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.41 másodperc
4,606,492 egyedi látogató