Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kozma Imre atya: Jézus Krisztus példája a természetfölötti békét nyújtja

BelföldAzért ehhez máltais szabadkõmûves beavatott zsidajnak se árt lenni! Kozma, ez már odakozmált! Jézus üzeni, hogy most rajtatok a sor! Verjétek ki ti magatokat a keresztre õ meg had nyerítsen a mennyei örömtõl, hogy végre a sok csupás parazita féreg feláldozza magát a békéért! Budapesti Fegyház és Börtön (1108 Bp., Kozma u. 13.) Csillag alapú épület! Ajvé! A Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetõjének, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökének újévi üzenete.

„Boldog Új Évet!

A Boldog Új Esztendõ az értelmes élet öröme, a munka öröme, az áldozatvállalás – egymásért – öröme, a szeretetben összetartozás – egység – öröme. A Boldog Új Esztendõ a békességes ember öröme, amit Jézus a kereszten szerzett néki, amikor a rosszat rosszal nem viszonozta. Krisztus a világ teljes drámáját fenntartás nélkül magára vette. Ennek szimbóluma a kereszt, aminek két karja, két szára egyedül képes kibékíteni létünk minden ellentmondását. Chesterton a kereszt két ágának drámai egyensúlyában véli megpillantani azt a természetfölötti békét, ami nélkül az ember egykönnyen a világ ellentmondásainak martalékává válik.

Az Árpád-kori Jáki templom – 1256-ban szentelték fel – külsõ falán a gazdag szobrászati elemek közül is kiemelkedik egy remekmû. Az Atyaisten kinyújtott két kezével a jobbról-balról gyûrûzõ szörnyeket korlátozza, aki kezében tartja az elõttünk ismeretlen múltat és a rejtett jövendõt is. Dante szavaival, az Õ akarata a maga különleges kegyelmi jeleivel, a mi békénk. Boldog Új Esztendõt kér Istentõl Európának, a világnak 2016-2017 fordulóján.

P. Kozma Imre OH, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetõje, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke”
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-12-30 16:21
Pálos üzenet "
készítsétek föl szíveteket a küzdelemre, és mindenben jövevénynek tekintsétek magatokat a földön.".

link http://tudatosebr...maban.html
4 #2 Posta Imre
- 2016-12-30 16:40
futuristrendcast.files.wordpress.com/2015/06/putin-and-pope-cartoon.jpg
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-12-30 19:49
A Boldog Új Esztendõ is a KAMATOK kinyögésérõl fog szólni sokaknál. Errõl ennyit! Meg az Új Államkölcsönökrõl, ugye bár! Már be van ígérve, mert mibõl finanszíroznák az elõre beígért bér és jövõ év vége felé esedékes nyugdíj emeléseket? Saját zsebbõl biztos nem! Oszt, hogy az árak is gyorsan mellé lesznek emelve, meg lesz egy-két Új megszorító intézkedés is, az ugye bár már teljesen mellékes. Nem is tudom hogyan is beszélgetnék a Teremtõkkel közvetítõ nélkül. Még jó, hogy itt vannak nekünk a lelkek felvigyázói, Máltai Lovagok, Vatikáni fõmuftik és stb...akik némi apróért szívesen eljátsszák az adó-vevõ szerepét. Halló, Istenke, jel-kez-jel-kez! s_franc
4 #4 Posta Imre
- 2016-12-30 20:00
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hDqyIzsZU8M[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,397,337 egyedi látogató