Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresztény cionizmus? Szóval a hitgyüli zsidó 5. hadoszlop a nemzettesten belül.

BelföldA Hit Gyülekezetének ex-SZDSZ-es vezetõje savazza volt pártját
A migránsválság miatt a Hit Gyülekezete végleg szakított a liberális értelmiséggel, a párt egykori képviselõje pedig – a keresztény cionizmus jegyében – a Beszélõben vitatkozik egykori társaival.

„Nem én változtam meg, hanem az idõk során az SZDSZ lett más párt. A Liberális Internacionáléba való 1993-as belépés, majd a szocialistákkal kötött 1994-es, identitásromboló koalíció lezárta a lehetõségét az SZDSZ polgári irányba való fejlõdésének. A párt szövetségi jellege felbomlott, a liberális-konzervatív irányzat pária helyzetbe került, felgyorsult a polgári réteg lemorzsolódása, a politika teljesen balliberális, majd (már 1998-as kiválásom után) ultraliberális irányba tolódott el, ami egyben az SZDSZ-t a társadalomtól is fokozatosan elszigetelte. Rákényszerültem tudomásul venni, hogy az SZDSZ megszûnik a politikai közösségem lenni. Ennek ellenére továbbra is értékelem a szabad demokraták rendszerváltásban és a demokratikus intézményrendszer kiépítésében vállalt történelmi szerepét” – írja Mészáros István László a Beszélõ címû liberális folyóirat honlapján.

Az SZDSZ egykori politikusa, a Hit Gyülekezete Szent Pál Akadémiájának fõigazgató-helyettese azért szólal meg, mert korábban – A Hit Gyülekezetének dzsihádja címû írásában – Zolnay János ugyanitt hívta tetemre a szerzõt. Hogyan képviselhet egykori szabad demokrata politikus, aki ráadásul két cikluson keresztül a parlament emberi jogi bizottságának alelnöke volt, a balliberális trenddel ellentétes, a nemzeti önvédelmet hangsúlyozó álláspontot a migránsválságban? Hogyan értekezhet éppen most Európa iszlamizációjának veszélyérõl, amikor menekülõk százezreinek élete múlik a válsághoz való európai hozzáálláson? – ezeket a kérdéseket boncolgatja írásában Zolnay.

Pedig a válasz egyszerû. A Hit Gyülekezete amerikai mintájú pünkösdista felekezet, a keresztény cionizmus legfõbb magyarországi képviselõje. E tan szerint Krisztus második eljövetelének elõfeltétele, hogy a zsidóság újra birtokba vegye õsei földjét, ezért bibliai alapon minden eszközzel támogatják Izraelt. A barátom ellensége az ellenségem alapon helybõl iszlámellenesek – legyen szó a zsidóság földjét veszélyeztetõ törekvésekrõl vagy a muszlim motívumokkal terhes európai migránshullámról.
Link

Hozzászólások

129 #1 VaLa
- 2015-10-30 12:24
Istenem!
Hát csak nem akartok tanulni sömmit sem?!
Vatikán szülte az iszlámot
[movie=youtube]https://youtu.be/DWYWLN7N-Xk[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,392,618 egyedi látogató