Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meztelenül tiltakozik a lehallgatása ellen Ózd jobbikos polgármestere

BelföldEz már bohózat, de ha ez a zsidó (a helyiek szerint cigány) dávid le lett hallgatva, akkor még ki nem? El sem merem képzelni mirõl lehetett szó. 2017-es év a "meztelen igazseggé". Saját irodájában hallgatják le Janiczak Dávidot, Ózd jobbikos polgármesterét – állította Facebook-oldalán maga az érintett, amit levetkõzve hozott a világ tudomására. Az lehallgatásból nyert illegális felvételeket szerinte hangulatkeltésre és az õ lejáratására használták fel.

A fiatal polgármester azt írta, az irodájában elhangzott „bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetésekrõl” készített, és az interneten nyilvánosságra hozott felvételekkel az az elkövetõk célja, hogy pellengérre állítsák õt, bizalmatlanságot, ellentéteket szítsanak, és legvégül megdöntsék az õt polgármesterré tevõ választói akaratot. Bejegyzésében utalást tett rá, hogy magas rangú megrendelõje lehet a lehallgatásnak, aki a végrehajtó kis halakat akár be is áldozza, hogy õ maga megússza a dolgot.

Janiczak ahhoz hasonlította a lehallgatást, mintha az ember lakásában, a nappaliban, a hálószobában helyeznének el lehallgató készüléket, ahol olyanokat is kimond, amiket máshol nem mondana ki. A levetkõzést ezért mint jelképes cselekedetet így indokolta:

Ember vagyok, amint a képen is látják. Ruha nélkül épp olyan vagyok, mint bárki más. Persze vannak jobban formában lévõk is köztünk, különbözõek vagyunk, mégis mind emberek, hasonló hibákkal. De ruha nélkül senki nem megy ki az utcára, felölti a legjobb ruháját. A meztelenség otthon marad. A belsõ beszélgetések tartós, hónapokon keresztül történõ rögzítése és nyilvánosságra hozatala aljas, minden politikai kultúrát nélkülözõ tett, amivel meztelenné, kiszolgáltatottá teszik a szereplõket.

A polgármester érzelmi húrokat is megpendített, amikor leírta, hogy éjjel-nappal a városát szolgálja, néha maga alá is temeti a kemény munka, ráadásul folyamatosan gátolja a düh által vezérelt ellenzék.

Egy város életével, s így az Önök jövõjével játszanak. Én szembe megyek a széllel a célért, és most még a széldzsekit is lerántják rólam! Én is ember vagyok, én is érzek, én is élek. Magánélet nélkül, mert azt a városnak szenteltem, szeretettel, hitvallással a hivatásomért, azért, mert az Önök szeretete emelt ide.

– írta Janiczak, aki büntetõ feljelentést tett az ügyben.

forrás: facebook.com/Janiczak Dávid
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-01-02 15:24
Aki a mezteleséget választja, mint tiltakozási módot, legyen bármilyen nemû is, azonnal elmeorvoshoz küldeném. Valami ezeknek az embereknek az agyában nem mûködik rendesen.

A mások beszélgetését ok nélkül lehallgatókat , a felvételekkel visszaélõket viszont meztelenül kergetném végig az utcán.
4 #2 Posta Imre
- 2017-01-02 15:47
www.sheramag.com/wp-content/uploads/2015/05/wolna-polska.pl_.jpg Perle a "mezítelensegg' a pogróm része. Ezt a kis kötsögöt meg levetkeztették. El tudom képzelni mivel zsarolják a kis bubit. Ilyen a "politika".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,449,648 egyedi látogató