Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már megint elhatárolódik a jóbik vezetése a f@szoktól, pedig õk maguk azok :D

BelföldLink

BÚÉK!

Sokszor eszembe jut a 2012-es év, mint valami világvégés mérföldkõ, amikor ... találkozva minden héten arról beszéltünk ki mit olvasott, milyen infót kapott valahonnan, hogy reményt adjunk egymásnak, hogy jobb irányba fordul-e a világ? És decemberben volt Putyinnak egy nevezetes beszéde, amit ... elmesélt, mert az itthoni sajtó alig adta vissza. Mondta akkor, most ez elsõ publikumnak szóló hír, ahol nyíltan megfogalmazzák, hogy megfordult a világ. Azóta már 2017-et írunk, hogy röpül az idõ, döbbenet. És gyakorlatilag semmi változás.

EZ ÍGY LESZ MÁR MINDIG? Csak hitegetjük magunkat, csak a reményt, a kapaszkodókat keressük, de minden zajlik tovább abban a mocskos mederben, mint annakelõtte?
Sok emberrel beszélek -akik gondolkodnak- és azt mondják, ez a pokol, ez a földi élet. Holott olyan gyönyörû és csodás adottságú bolygó, hogy a paradicsomnak kéne lennie. Ezt sose fogom megérteni, miért így kell lennie. Van isten, és egy másik dimenzió szellemvilággal, lelkekkel, ebben maximálisan hiszek, de miért ilyen fasz hogy ezt így hagyja, miközben tudja, aki teremtette, hogy az emberiség 99%- a jobban befolyásolható, butítható mint az állatok??? Egyszerûen minden világos, minden infó elérhetõ és ezüst tálcán kínálva, de nem is érdekli õket. Nagyon el van ez baszva, nekem nem mondja egyik tudor se, meg még a jóisten se, hogy nincs elbaszva. Sokat gondolkodok ezen, de nem értem mi értelme ennek az egésznek Imre. Évek óta gondolkodom és meditálok ezen, nem jutottam elõrébb.

Most karácsonykor beszéltem egy rokonommal, aki azt mondta, hogy egyszer kérte számon az istent, aztán bocsánatot is kért, mert a mi hibánk, az emberséges emberiségé ez az egész, hogy ezt hagytuk. Nem az én hibám Imre. Miért szenvedek a zsidó elnyomástól, ha rühellem õket és nem az én hibám? Nem értem. És még tenni se tudok, az lenne a tett, hogy egy iráni blogon híreket fordítok, amik valamennyi igazságot feltárnak? Ez a nagy küldetésem az életben, meg hogy a szûk kis környezetemben terjesztem az igazságot? Tehát az ember még tenni se tud. És ez a legborzasztóbb, hogy tenni se tud érdemben, annyi mindent próbáltam, mindenféle kreatív ötlettel, de a legnagyobb erõbesobással is, alig tud az ember egy kis vizet felkavarni...."

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-01-01 18:07
Sima "provokáció" csak hangulat-tesztelésnek. FÁZOM TEL VAN

Mi ebben a trágár?

Egyébiránt aki volt már õrségben akár csak pár órácskát is tudja, hogy még kellemes idõben se kellemes. Ez a "véleményformáló" zsidó toró kegutóbb mikor is volt õr?
99 #2 MORMOTA1968
- 2017-01-01 20:18
Ezt ugye nem én írtam? Pedig tisztára úgy tûnik. Igaz, én nem érteni a perzsát se, az oroszt se. Az emberekkel van a baj, nem ezzel a trágyadombot összelapátoló bandával. Nem csak az a zsidó, aki annak született vagy annak vallja magát, a gójok többsége is el van már zsidósodva, ez itt a baj. És több százmillió, vagy milliárdnyi zsidóval már mit lehet kezdeni? A PÉNZ ÕRÜLT IMÁDATÁTÓL NEM TUDNAK ELSZAKADNI. Apámnak is hiába magyarázom, anyámnak is hiába, rokonok, barátok, ismerõsök sem értik mirõl pofázok. Lehet lefordítani cikkeket, sõt kötelezõ, ha sok értelme nincs is, újságokat is lehet összeállítani, osztogatni, de kiknek? Van igény az igazságra? A megnyugtató hazugság még mindig a nyerõ! ROSSZ A PROGRAMOZÁS, TUDUNK VÁLTOZTATNI RAJTA? Szép szóval ez nem fog menni! Sohasem ment, csak jótékony és kissé erõszakos ráhatással. Ha módomban állna a saját módszerem szerint ébreszteni, két betoncella golyóálló üveg fallal elválasztva. Az egyikbe bezárnám a delikvenst pénzzel, arany, ezüst rudakkal, gyémánttal, de ezek híján a pénz is megteszi, oszt ott anyaszült meztelenül bámulhatná a fal másik felén lévõ igazi értékeket. Tûzifa, ruha félék, cipõ, étel, víz, szerszámok, stb...Ha ettõl nem ébredne fel, hagynám élve elrohadni. Az emberek többsége egyszerûen elfelejtett gondolkozni, filózni az élet dolgain. Megy a pénz utáni hajsza, oszt este csak bezuhan az ágyban, másnap meg folytatódik minden tovább. Vagy rosszabb esetben, ha nem fárad el a nap végére, hanem van még energiája bulizni, az csak a nemtörõdömség jele, hogy sza@ik bele mindenbe, ez az élj a mának típus, a legrohadtabb. Ismerek jó pár ilyet. Engem is próbáltak erre az útra terelni, hogy ne foglalkozzam semmivel, csak éljem az életem, dolgozzak, keresem a pénzt. De most tényleg, csak errõl szólna az élet? s_f-ang
4 #3 Posta Imre
- 2017-01-01 20:31
Mormota ezt itt bárki írhatta vona. Szerintem lassan lehúzhatjuk a redõnyt és élhetünk szépen a mának, papának, mamának magunknak. Ma már úgy látom, semmi kivetni, vagy kinevetni való nincs ebben. Ln tökéletesen tudom játszani a hülyét, annál jobban, minél "felvilágosultabb" lesz a környezetem és lázadozik. A "forradalom" és "változás" bennünk" nagyjából lezajlott. A többi csak púder és rizsa. Orosz, vagy perzsa-rizsa ki nem xarja le?

Van még pár neveletlen gyerekünk. Valahogy csak felnõnek, a világ meg olyan, amilyen istennel, vagy nélküle, háborúval, vagy békével...

Márai jut eszembe! Márai a zsidó feleségével, gazdag polgári felmenõkkel és emigrálva:

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak. A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül. Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben. Ez a legfõbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri." (Márai Sándor, Füveskert)

Szerintem nem kicsit túlzó és hamis minden betûje. Már rég illúzió a "haza" és a "nemzet", ahogy az egész életnek nevezett perverzió se más, csak egy mocskos nagy átverése az "istenlényeknek". Van kérdés?
33 #4 vizilo
- 2017-01-02 08:43
A Jobbik eggy Prostituált képzöddmény !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,392,771 egyedi látogató