Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Harcot hirdetett Erdogan elnök

KülföldMindig megható, ha a kormányon lévõ gazemberek hirdetik meg a harcot. Már csak tudják! Persze Erdogán kivétel, nem is azé mondom, csak mert pofátalanság és ha vicces lenne, közröhej volna.Hivatalosan ölni, háborúzni, terrorizálni, "elintézni" egészen más, mint így burkolt áltámadásokkal elterelve a figyelmet... A fegyveres támadó célja az volt, hogy káoszt teremtsen Törökországban, jelentette ki Recep Tayyip Erdogan a vérfürdõt követõen. A török elnök az elnöki hivatal honlapján megjelent nyilatkozatban ítélte el a támadást. „A nemzet nem enged ezeknek a piszkos játékoknak, hanem egyre inkább egyesít minket és megõrizzük a nyugalmunkat” – áll a levélben. Erdogan szerint a „brutális támadás” mutatja, hogy a terror nem válogat, a célja, hogy „vért ontson, elvegye az életet és megsértse az embereket”, ez ellen pedig töretlenül küzdeni fog Törökország.

„Tudjuk, hogy ezek a támadások, amelyeket különbözõ terrorcsoportok hajtanak végre hazánkban, nem választhatóak el a térségükben történõ eseményektõl. Eltökélt célunk, hogy megszüntetjük ezeket a fenyegetéseket és támadásokat ott, ahol azok születnek” – írta Erdogan, aki hozzátette, Törökország nemcsak a terrorszervezetek ellen fog fellépni, hanem az õket irányító erõk gazdasági, politikai és szociális aktivitása ellen is. Elõzõleg, újévi köszöntõjében az elnök azt mondta „a nemzeti egység, a területi épség, az intézményrendszer, a gazdaság, a külpolitika, röviden államiságunk minden eleme heves támadás alatt áll”.
A török vezetõ szerint az államiság minden eleme támadás alatt áll

Forrás: MTI/EPA

A török vezetõ szerint az államiság minden eleme támadás alatt áll

Szerinte a terrorszervezetek csupán „látható megnyilvánulásai és eszközei” ennek a harcnak. „Mi lényegében az e szervezetek mögött álló erõk ellen küzdünk” – hangsúlyozta az államfõ, de nem tette világossá, milyen erõkrõl van szó. Binali Yildirim miniszterelnök szerint a szilveszteri mészárlás bármely országban megtörténhetett volna, egyetlen állam sincs teljes biztonságban. „Néhány napja Németországban volt terrortámadás, máskor meg Irakban” – mutatott rá a kormányfõ, miután meglátogatta a klubban megsérülteket a kórházban.

A radikális nacionalista Nemzeti Mozgalom Párt (MHP) vezetõje azonban úgy látja, értelmetlen a régi, haszontalannak bizonyult eszközökkel küzdeni a terrorizmus ellen. Devlet Bahceli szerint „2017-ben sem fog megszûnni a terrorizmus. „A hagyományos óvintézkedések és biztonságpolitikai mellett teljes erõnket a terror leküzdésére kellene fordítanunk” – mondta a politikus. Szerinte ehhez nemzeti egységre van szükség, s nem a terror elítélésé­ben kellene versenyezni.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-01-02 13:39
A világ elit kubját érte a támadás:
http://mno.hu/kul...as-1378955
Klubleráj volt az a javából. A munka nélkül meggazdagodott elíté.
Ennek tudatában már nem veszem annyira a szívemre a tragédiát, mint a tengerbe esjtett orosz gépét.
118 #2 keepfargo
- 2017-01-02 14:33
perle

A cikkben az áll, hogy az am.hirszerzés figyelmeztette a klutbot, hogy támadás készül ellene...

Ha valaki, ök csak tudják...
267 #3 Perle
- 2017-01-02 15:32
Elõbb-utóbb elege lesz az elnyomott többségnek abból, hogy a kiválasztott elit réteg jó dolgában dorbézol, fajtalankodik, drogozik, gyerekeket molesztál, míg a nincstelenek, a naphosszat robotolók a nyomorban tengõdnek.
El nem tudom képzelni, ki az a különleges igényû, aki a szilveszeri szórakozás szsínhelyéül a nem éppen biztonságos Törökországot, annak a Boszporusz parton lévû bulihelyét kívánta meg.s_nezem
A fenti klub alkamazottait, portást, pincért, szobalányt sajnálom, ha közülük bárkit is eltaláltak a lövések.
80 #4 monguzking
- 2017-01-02 21:09
azért szerintem most ha én lennék kurdok vezetöje akkor tüzszünnetet s közös parancsnokságot ajánlanék törököknek közös ellenség isis pusztitására...persze nem gondolnám komolyan de ezzel jol kibasznék erdogánnal hisz ezután mivel magyarázná népének kurdok bombázását..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,458,117 egyedi látogató