Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán: Európát elárulták

BelföldA vajda összeesküvõ zsidó parajnás lett és összeesküvést vélelmez? Há, ha felkészületlenek voltak, az nem azért volt, mert nem szóltunk idõben, a büdös zsidó qva anyjukba a vasvellás bélukát! Nem lehet véletlen Orbán Viktor szerint, hogy naponta ezrével érkeznek Európába a menekültek, és az sem lehet véletlen, hogy ez a nagy európai államokat felkészületlenül érte. Ezért a magyar miniszterelnök a háttérben jól szervezett, nagy pénzeket mozgató, aktivista vezetõket sejt.

Orbán Viktor szerint nem egyszerû teszetoszaság az, ahogy az Európai Unió a migránshelyzetet kezeli.
Az, hogy naponta több ezer embert szállítanak be, nem lehet véletlen"
– mondta a miniszterelnök az Idõk Jelei konferencián Budapesten.

Orbán Viktor szerint nem lehet véletlen, hogy naponta ezrével érkeznek menekültek Európába
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök szerint ugyanis nehéz elképzelni, hogy a jól mûködõ titkosszolgálatokkal rendelkezõ nagy nyugati államokat készületlenül érje a migráció. "Ez nem lehet véletlen."
Felelõsen gondolkodó keresztény hang

Elegáns emberek gyûltek össze péntek délelõtt a Nemzeti Múzeum melletti kis macskaköves utcában álló Olasz Kultúrintézetben. Az Idõ Jelei konferencia lényege, hogy „a felelõsen gondolkodó keresztény értelmiség hallassa a hangját”. A Keresztény Értelmiségiek Köre, a Magyar Polgári Együttmûködésért Egyesület és a Professzorok Batthyányi Köre rakott össze egy vitaanyagot a jelenrõl, az ország problémáiról és a lehetséges megoldásokról.

Alulról jövõ kezdeményezés, jobbító szándékkal

- írja az esemény brossúrája.

A program 10-kor kezdõdik, fél 10 körül még megy a társalgás. Fõleg a politika a téma, nem a kereszténység. „Mit szólsz a kolinbélhez?” „Amerikai producer, mit tudhat.” „Az osztrákok most majd megtanulják.” „Hogy mennek a dolgok Felcsúton?” A nagyterem tényleg nagy, a színpad baloldalán egy zongora áll, a háttérfalat pedig egy gigantikus festmény fedi. A vendégeket felül elegáns, alul miniszoknyás hostessek fogadják, az újságírókat szigorú, de udvarias TEK-esek.

A közönség lassan helyet foglal, többen is Magyar Nemzetet olvasgatnak a sorok között. Néhányan kokárdát viselnek.

Tapsvihar köszönti a széksorok között bevonuló Orbán Viktort. A közönség egyik fele felállva tapsol, de a hátsó sorokban ülve maradnak. A miniszterelnök nem a színpadra megy, hanem leül az elsõ sorban. Kiderül, hogy õ lesz az utolsó megszólaló.
Politizáljon a pap is

Több elõadást is végighallgatunk. A konferencián

az összeállított vitaanyagot szerénytelenül történelmi jelentõségû látleletnek tartják, jól artikulált formában.

Megtudjuk, hogy sületlenség, hogy egy pap nem politizálhat, igenis tegye. És egyenlõségjelet kell tenni a vallás és a nemzet között.

Kiderül, hogy

baj van,

méghozzá az emberrel.
Minél kevesebbet dolgozni

Az erkölcs eltûnõben van. A médiával is baj van, az internet meg a Facebook káros, és komoly probléma, hogy a média egy része idegen uralom alatt áll. De baj van az oktatással is, mindenkinek íróasztal és diploma kell. A fiatalok megszerzik, utána pedig azt nézik, hogyan lehetne minél kevesebbet dolgozni. Ide kapcsolódik, hogy az emberek sajnos az EU-s fizetésekhez mérik a sajátjukat, és mindenkinek csak a pénz kell, de hol marad az ember és az erkölcsiség. De kanyarodjunk csak vissza az oktatáshoz! Nem csak a gyerekek, de a tanárok szintjén is tanítani kell a morált és az erkölcsöt.
Nem véletlenül születik oda

Komoly baj van a migránsokkal is - tudjuk meg. Az ember ugyanis nem véletlenül születik oda, ahova születik. Akik elhagyják a hazájukat, felmondják a kötelezettségeiket a saját közösségükkel szemben. Õk megoldják, a többieket meg jól hátrahagyják.

A világ 2000 év alatt megtanulhatta már, hogy nincs más fundamentum, csak Jézus Krisztus tanítása, de persze azt is ésszel kell kezelni.

Sokan kezelik a menekülteket álságos humanizmussal.

A kereszténység ugyan a felebaráti szeretetet tanítja, de csak ameddig lehetõség van rá. Az irgalmas szamaritánusoknak sem kell minden fejbevert embert felsegíteniük.
Nem mûködik

Merkel meg igazán beláthatná, hogy ez az integrálós dolog nem mûködõképes. Elképzelhetetlen, hogy a bevándorlók fél év múlva annyit termeljenek, mint egy német munkás. Ja, és ha már integráció,

nézzük meg a cigányokat!

Mi magyarok már 250 éve élünk velük együtt, értjük egymás nyelvét, és ez van (itt egy sztori következik egy ismerõs gyerekérõl, akit ki akartak rabolni). A sok bölcsesség közé egy kis humor is belefér. Kiderül,hogy Magyarország nemzetközi megítélése jelentõsen javult, ha az elmúlt 1000 évet vesszük alapul.
Aktivisták a háttérben?

Végre Orbán Viktoré a terep. Sokan fényképezik õt a mobiljukkal, ahogy a színpadra megy. Szerinte Európát elárulták. ("Így van!" - kiáltja valaki) A miniszterelnök a háttérben a jól szervezett, nagy pénzeket mozgató, senki által meg nem választott aktivista vezetõket sejti. Ezek a vezetõk az emberi jogok politikájával akarnak kiépíteni egy nemzetek feletti irányítást.

Orbán szerint Európa identitása forog kockán.
Az árulással és az összeesküvéssel szemben pedig a demokráciához kell fordulni."
Egy európai szintû vitát kell indítani a kérdésben, mondta a miniszterelnök, aki szerint az Európai Unió észre sem veszi, milyen mélyen van. Erre az osztrák határkerítést említette példaként, pontosabban azt, hogy a gondolat és véleményszabadság hazájának számító Európában ma tilos kiejteni bizonyos szavakat, például a kerítés szót.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2015-10-30 17:44
a cigányokkal nem 250 éve élünk együtt, lesz az 750 is, és mi az hogy egymás nyelvét beszéljük, én sosem tanultam meg romául, és náluk is a nagy többség csak magyarul tud (azt olyan jajde jól...)

orsósnak meg csak arra kellene gondolni, hogy aki az ö szponzorálására vetemedett, az nagyobb disznóságokra is képes...
4 #2 Posta Imre
- 2015-10-30 19:31
Nos, ha a "ellenség dicsér" az akkor mit jelent? Jól összejátszik a csapat.

Volt Nato fõtitkár: „Orbán azt teszi, amit Európának kellene”

Jaap de Hoop Scheffer volt NATO fõtitkár és volt holland külügyminiszter LE VIF/L’Express címû vezetõ belga hetilapnak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy Magyarország szerbiai, szlovén és horvát határon felépített kerítésére nem lett volna szükség, ha az EU jobban felügyelte volna külsõ határait http://magyaridok...ene-84454/


Fico szerint is csõdött mondott az EU

Közös gyakorlatot kezdett a rendõrség és a hadsereg Szlovákiában a migránsválsággal összefüggésben az ország déli határán csütörtökön. Az egynapos gyakorlat a Robert Fico kormányfõ jelenlétében tartott bemutatóval indult Pozsonynak a Dunától délre fekvõ, Oroszvár (Rusovce) nevû városrésze határában, írja az Új Szó.http://kitekinto....jPG7ysm-6A
48 #3 ro-zsola
- 2015-10-30 21:45
Mondom én hogy Isten teszi a dolgát. Orsós szerepeltetése nem véletlen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,405,629 egyedi látogató