Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háborúra készül a NATO: 2500 amerikai tankot küldtek Európába

BelföldTöbb mint 2500 páncélozott harci jármûvet szállított a németországi Bremerhavenbe az amerikai hadsereg, további 1600 tankot pedig Hollandiába telepítenek. Mindeközben a NATO több ezer katonát állított készültségbe az orosz határon. Mint arról korábban írtunk, az Egyesült Államok Magyarországra is telepít katonákat 2017-ben.


A szállítmányt mintegy 900 vasúti tehervagonnal szállítják Lengyelországba a hétvégén megrendezésre kerülõ Atlanti Megoldás nevû hadgyakorlatra.

Frederick Ben Hodges, az amerikai hadsereg európai parancsnoka újságíróknak elmondta, a tankokat a beérkezés után legkésõbb három évvel vissza kell szállítani Amerikába.

Mint fogalmazott, az intézkedések Oroszországnak szólnak Ukrajna megszállása és a Krím-félsziget bekebelezése miatt.

Hodges azzal vádolta az oroszokat, hogy háború kirobbantásán ügyködnek.

Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül háborúnak kell következnie, de nem zárható ki. Moszkvában már készülnek rá

– mondta.


Megjegyezte, az atomfegyverrel rendelkezõ oroszokkal szemben fontos szerepet játszik a német hadsereg.

A németek segítsége nélkül semmire nem megyünk

– jelentette ki Hodges.

Németország januárban várható 26 tankot és további 100 harckocsit telepít Litvániába.
US military vehicles are unloaded from a transport ship in the harbour in Bremerhaven, northwestern Germany, on January 6, 2017. 4,000 US soldiers and about 2,500 military vehicles are to be relocated to Poland and the Baltic states as part of the operation "Atlantic Resolve". / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Bremerhaven, 2017. január 6. Amerikai katona megy a hadsereg páncélozott harci jármûveivel a háttérben a kirakodásuk után az észak-németországi Bremerhaven kikötõjében 2017. január 6-án. Több mint 2500 jármûvet szállított Európába az amerikai hadsereg, amelyeket mintegy 900 vasúti tehervagonnal szállítanak Lengyelországba az ott megrendezésre kerülõ Atlanti Megoldás nevû hadgyakorlatra. (MTI/EPA/David Hecker)

Link

Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2017-01-09 12:53
Kedves MORMOTA1968!
NEM ÉRTEM MÁSTÓL IDE ÉRKEZIK HA ÍR NEKEM - TÕLED MIÉRT NEM? AMIT ÍRTÁL BIZONY AZ ÚGY VAN! SAJNOS!
238 #21 bivaly
- 2017-01-09 18:09
Feleim !

A cím után kicsit elgondolkodva, megkérdem, hogy ki és mire készül ? Hát úgy, csak a korábbi események kapcsán ! Volt itt mát NATO-n belül egykoron némi török-görög ellentét ! Csak nem el tetszettek felejteni ? És a kurva nagy US, meg kurva nagy csendben volt ! Jó, hát halkan megjegyezte, hogy "gyerekek, viselkedjetek rendesen !". És ezen kívül ? Mostan ra az amerikai zsoldos ( csak és kizárólag az !!!), ott van minden földrészen, profi amerikai hadvezetéssel, és nyiltan, vagy burkoltan, néven nevezve, vagy álcázottan. De ott van. És mindenben eleget tesz az õt dróton rángató Izraelnek . Mára talán már Izrael konkrétan vezényli az amerikai hadsereget, természetesen cáfolva a mindenkori "összesküvés elméleteket", ami maga a valóság. A pláza degenerált egysejtûeknek meg semmi nem tûnik fel, mivel az agyuk helyén csak mûpacal van beépítve. Egy végtelenül mocskos valóság show lett mára a politika, és a világ, amit egy nagyon jól körbe írható, pontosan jól meghatározható kisebbség irányít, manipulál, és tagad le !! A korcsnak született, és még degeneráltabbá manipulált végtelen tömegek ezt abszolut nem veszik észre, hiszen eltorzították az észleléshez szükséges mûszereiket, a lelküket ! A többi szinte lényegtelen. Magyarázatként.
267 #22 Perle
- 2017-01-10 10:18
https://www.youtu...chMQyCWO34

Videók az amerika " telepítésrõ" Európába, hiánypótlásul a " magya rmédia " hírkiegészítéseként.

A napokban beszétem jónéhány megrögzött TV nézõ emberrel. Azt mondták, hogy nem is említik a TV-ben az amerikai orosz ellenes háborús készölõdést.:|
267 #23 Perle
- 2017-01-10 11:11
Így kellene elrettenteni az elrettentõt, mint itt a bunyóban, 3 mp alatt. Semmi szükség a találkozó elõtti üdvözlésekre, csak telik vele az idõ.:D
https://www.youtu...jZhIaWElQs
267 #24 Perle
- 2017-01-13 12:30
Nem csak Obama lett ennyire harapós az utóbbi idõben, hanem a kutyája is, Sunny. A sunyi kutya megharapott egy hozzájuk érkezett vendéget.
http://www.tmz.co...ite-house/
267 #25 Perle
- 2017-01-13 13:34
Itt a van az észak -európai " védelmi haditerv": Lettországot a canadaiak, Litvániát a németek, Észtországot a britek, . Lengyelországot pedig az amerikaiak védik meg maguknak.
http://www.baltic...to_russia/
Hogy a kisebb nato országok mikor kerülnek a nagyobb nyugatiak " védelme alá", még nem tudható. Addig jó nekünk.
Már tervezik az arányos visszaütést is az oroszok felé európai területekrõl..s_nezem:o
267 #26 Perle
- 2017-01-15 10:57
Megérkeztek az amerika katonák Lengyelországba. Örömmel fogadták õket, hazudta a szíenen. Néhány ember valóban lobogtatta a papír zászlót, de a normális lengyelek igen komor arcot vágtak a páncélosok láttán. Most fogják fel, mi történik.
A híradásból kiderül, hogy Magyarország is belekerül a hadgyakorlat terepei közé, sajnos.
http://edition.cn...o-welcome/

Krím még ukrán kézen volt, amikor a pápai bázis nehézszállító bázis lett, és a katonai kórházunk már észak-atlanti kiválósági központá vált..s közben örosz fenyegetésrõl beszélnek. :o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,408,851 egyedi látogató