Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A finnek már megírták a nekrológ-lyukat

KultúraHozzászólások

58 #1 ssman
- 2017-01-08 16:27
Faxom!
Most meee?
Nemreg ettem!
Ez ovon aluli volt!
30 #2 osmagyar
- 2017-01-08 16:35
Ez áprilisi tréfának is elmenne, de ez a valóság. Sajnos.
4 #3 Posta Imre
- 2017-01-08 16:55
Ugye, hogy ugye? A svájci néger....meg a jólipuki.

Volt finn kollégánk. Szomszéd szobát lakta. Jó kiállású 27 éves nem buta gyerök, folyékony angollal, de sajnos alkesz volt és mániás depressziós....szóval lökött. Jókat vitáztunk a liberálbuziságról, mert mondtam, hogy nekik is végük van, mint a botnak és rasszistának nézett. Közben 27 évesen hegesztõként és teljesen nyomorékon a mûszak végét azzal jelezte, hogy ment és egy üveg borral szállt be az ótóba, de már fel volt bontva. A legyet is megaszta vona röptiben, de még légy se akadt, mert nem volt nõ, aki ne látta vona rajt, hogy nem százas. Az anyja képe volt a karjára tetkózva a combjára meg egy jókora hegesztõpajzs. Mindig kunyizott, vigyük be Oszlóba a csehóba, hátha összejön neki a csaj, de aztán már én se voltam kedves. Neki, nekik pont méret ez a szépség is, aki egyébként nem csúnya az afrikai bantu mércével mérve, sõt kifejezetten hasonlít valakire, csak még nem jöttem rá, mi a krampuszra.
33 #4 vizilo
- 2017-01-08 17:29
Én már várom az Osztrák férfi szépségversenyt mert biztos vagyok benne hogy az " Afrikai David Alaba " lessz a legszebb osztrák férfi !!!!!s_vigyoris_vigyori
80 #5 monguzking
- 2017-01-08 17:31
ugyanmár--mind mindenhol ott is zsido kézben van szépségipar---finnek szerintem köpnek nigger csajra---nagyon nem hinném el hogy ö választásuk volt
267 #6 Perle
- 2017-01-08 17:48
Nem nekrológ lesz az, Imre, hanem negrológ.;)

Van a dolognak egy elõnye is. Ha elsororja egy hóvihar sífutás közben, elõbb megtalálják õt a hegyimentõk.

Igaz, a költözõ madarakat megtéveszti a szíves társaság. A vadludak nem húznak majd a õsszel délre, abból pedig tömeges madárpusztulás lesz, influenza miatt.
4 #7 Posta Imre
- 2017-01-08 17:58
Perle azt mondják egy fecske nem csinál Afrikát...., na de lassan több a fecske mint a havasi gyopár.
267 #8 Perle
- 2017-01-08 18:07
Hosszú évek óta figyelem, hogy a reklámujságokban , a ruházati cikkeket bemutató manökenek fele színesbõrû. Sokáig nem is értettem, hogy itt Közép és Kelet Európában miért velük reklámozzák a termékeket, az utóbbi egy-két évig. A német divatlapok szerkeztõi elõre tudhattak valamit.
4 #9 Posta Imre
- 2017-01-08 18:48
Perle azok a vezetõk mög zsidók. Csak tudhattak valamit nem? Te meg összeeskövõdés-hívõ vagy, mert nem is!


Afrikai 'menekültek' már az Árkádban vannak?

Annyira jól elõkészített operáció zajlik, hogy csak csuklani tud a zsidó qva anyjuk, annyit vannak emlegetve. Ezt két napja lõttem. Judapest is tele feketével (a zsidó-cigány mellett) és Szeged is...de pénzesek ám, pont úgy mint Oszlóban...http://magyarnemz...dmore=9282
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/betelepulokarkad.jpg
8 #10 miskolcilaci
- 2017-01-08 19:39
A magyarság és a hagyományõrzés jegyében...

kuruc.info/j/480/egyeb/annipasztor02.jpg

kuruc.info/j/480/egyeb/annipasztor03.2.jpg

Õ a "hagyományõrzõ" divattervezõ, aki szerint a kalocsai négerre való:
kuruc.info/j/480/egyeb/annipasztor04.jpg

https://kuruc.inf...
99 #11 MORMOTA1968
- 2017-01-08 19:53
Gyönyörû! Kicsit nekem olybá tûnik, mintha lenne benne egy kis ausztrál õslakos vér is. Egyébként ezt hívják a karma törvényének. A nyugat európaiak azt hitték soha nem nyal vissza a fagyi, büntetlenül igázhatnak le más fajokat, büntetlenül bemehetnek bármely nép országába, bármelyik népet kirabolhatják, rabszolgásíthatják, közben meg észre sem vették, hogy egy idegen faj, a zsidó, programját követik. Bár ismerve a Görög-Római Birodalmakat, vajon mitõl voltak ezek birodalmak? A zsidók, ha nem is népként, de fajként, vallásként, pusztító szellemiségként itt vannak már jó pár ezer éve. Bár most meg azt pedzegetik, hogy az ókorban nem is létezett zsidóság. Csak késõbb lettek annak elnevezve. A valódi szemita héberek ugye nagyon úgy néz ki, hogy a cigányok és talán még a szefárdok, de akkor honnét származnak a fehér zsidók? A judaizmus, mint térítõ vallás sokfelé el lett víve, el lett terjesztve és a zsidóság keveredése nem mostanában kezdõdött. A németekkel is gyönyörûen összekeveredtek az évszázados együttélés során. Ma már alig felismerhetõ némelyik, annyira európainak tûnik elsõ ránézésre. Sajnos, amíg ennyire sötétek az emberek, nem fogják észre venni, mire is megy ki a sok évezrede elindított játék, (a fehér fajok kiirtására, beolvasztására más fajokba) kik is élnek közöttük és mi célból szétszóratva világszerte. Minden ország élén szabadkõmûvesek vannak, akik meg a Vatikán fennhatósága alá tartoznak, ugye? Így mûködik a Zsidó Római Birodalom! A fehér fajok erõsen meg vannak mérgezve a judaizmus szellemiségével, nem érzik ösztönösen (többségében) és nem is értik, vagy csak egyszerûen nem akarnak tudomást venni róla, mekkora nagy a baj! Holokauszt! Ha létezett volna ilyen terv, most nem õk nyüzsögnének szinte minden ország kormányában. Ha a kiirtásuk lett volna a cél, akkor sok velük cimboráló gójt is el kellett volna pusztítani, mert a zsidó gój segítség nélkül sehol sem boldogulna, egyetlen nép földjén sem. De sajnos még az sem valósult meg, hogy kiköltöztessék õket Európából valahová máshová, de hová? Hol lenne az a hely, ahol biztonságban lenne tõlük az emberiség? Ilyen hely ezen a világon nem létezik, ha még is lenne, akkor sok ezer km-re kellene hogy legyen, az óceán közepén, minden lakott területtõl távol. Szégyen, hogy ennyire vakok még mindig az emberek, hogy még az ilyen jelekbõl se, mint a fenti fotó, nem képesek levonni a tanulságot.
238 #12 bivaly
- 2017-01-08 21:14
Na mi van bogárkáim, mit nyafogtok ? Politikai korrektség, és kész !
Komolyabban, aki ezt a nõstényt ( nem látom a lényeget !?) ezen a versenyen elindította, mert elindíthatta, pontosan tudta, hogy "nyerni" fog, mint a szakállas buzi "énekesnõ", a nagy büdös Österreich-bõl, a kis Konchita Virsli ! Kis zsidó performansz, szépségverseny címen. De legalább a kurva életbe szép is lenne ! Láttunk mi már sötét bõrû csodaszép csajokat, de ez olyan mint ha a Mátyás téren született volna, egy Kinte Kunta, meg egy Lakatos Jennifer keresztezésébõl !
131 #13 lalapapa
- 2017-01-09 05:27
meg akadajozhatatlan hogy az emberiseg ossze keveredik,
feher a feketevel, vagy fekete a sargaval vagy feherrel,
kivedhetetlen,
a gond mikor a nobol a kesobbi anyabol arut csinalnak
vagy eppen romlottan vagy romlottnak nevelik fel,
a penz udozese mind normalis agyat elvesz,
rohasszak a normalis elet format
mikor a jovo erdekeben nem a normalis csaladi elet
lett a fo csel, hanem a zulles
ahoz tartozo romlas minden agon es aron,
de minden veges
ez is az lesz,
s_hihi:os_ezt-ni
minden fajta emberisgben van
rohadek es van jo erzesu gondolkodasu
fajzatja is,
s_loves_buli
8 #14 miskolcilaci
- 2017-01-09 05:37
Megfordult a kocka. A földön látszólag kisebbség, de ennek ellenére mégis csak a többség, akik a politikában, a médiában, az üzleti életben kontrollálják mindennapjainkat beteges, perverz, és torz gondolkodásmódjukkal. Ellenszere a különbözõ hüvelyesek, és mindaz, ami az élet kioltására alkalmas lehet. A zsidó mint foglalkozás, belõle nagyszerûen meg lehet élni.
254 #15 mujko
- 2017-01-09 17:34
2018 már õ lesz Ajvé ?
ujsag.allatvilag.net/wp-content/uploads/2011/11/kis-majom-a-fan.jpg
267 #16 Perle
- 2017-01-11 17:57
A világ idei legszebb férfiúja indiai. Nekem tetszik, csak ne lenne homokos a feje búbjától a hátsó feléig.:D
https://www.insta...UK_nehRJT/
2 #17 gerry
- 2017-01-11 21:59
Perle - ezek a gizdák a nõk álmai... miccsoda férfi!!!! Selyemringyók. ... vagy lyukasztott hernyók?

vauuuuu ... na megyek hányni egy kicsit és felborzolom én is a hajamat valamint csábos tekintettel nézek a tükörbe...
Talán fotót is készítsek? Na ezen még morfondírozok egy kicsit ... amúgy tényleg homokos!

én is küldök egy kis csámcsogni valót aki kedveli ezeket a "szépfiúkat" (vagy lányok álruhában?)

celebmaestro.com/wp-content/uploads/2015/02/Gay-kiss.jpg
267 #18 Perle
- 2017-01-11 22:24
Gerry, nem én választottak. Ilyenen szépek vannak itt is a XX.kerben, még rokonyok is., a kardot is jól forgatják. igaz, nem szamurájok. Még putzerjba sem nagyon járnak.
Különben is nekem Szandokán , vagy Zsanklód jobban tetszett, fõként a nézését meg a járást, na meg csipõjének a ringását imádtam:;)
:D
https://www.youtu...6IS-6572C0
12 #19 spartakusz
- 2017-01-12 05:04
FEHÉR FAJOM EMBER NE LÉGY ENNYIRE BALFÁCÁN!

A linkben szereplõ ápolónõ lehetett volna a te lányod, a feleséged, a menyasszonyod, a keresztanyád, és nem utolsó sorban az édesanyád is! ÉS NEM TESZEL SEMMIT ELLENE?

A LINK:
http://ripost.hu/...=hirkereso
A LEGALJASABB MOCSOK FÉREG MÓDSZERREL, SEGÉLY HÍVÁSSAL CSALTA ODA ÁLDOZATÁT!

A Másik link bizonyítja, pökhendin, hogy bármit meg tesz veled mert tûröd és engeded ; a csúnya ráadásul fekete és nem nemzeted lányát nevezi ki országod szépség királynõjének a lenti linken olvasd ; de ezt már régóta tudod, hisz aki a feketéket Amerikába hurcolta (zsidók) az USÁ-nak fekete elnököt is megválasztott, bizonyítván, tényleg bármit meg tesz veled!
A LINK:
http://www.life.h...pokol.html

ÉS AKIK MIND EZT SEGÍTIK POLITIKUSOK PÁRTOK A DEMOKRÁCIA LEPLE MEZÉBEN ÁRNYÉK KORMÁNYT ALAKÍTANAK A JOBBIKKAL ÉS A TÖBBI SZÉLHÁMOS BÛNÖZÕVEL:
ALINK:
http://inforadio....t_az_mszp/

MIKOR LESZ ENNEK VÉGE?

MAJD AKKOR HA A POKOLFENEKÉRE KÜLDJÜK VEZETÕIKET ÉS IRÁNYÍTÓIKAT AKIK PÉNZELIK ÕKET! KIK AZOK 99%-ban ZSIDÓK AZOKNAK NEVEZETTEK ÉS CSAHOSAIK+
Kelt: Bázakerettye, 2017, január 12-én 05:35 órakor küldöm az éterbe

Id. Kiss László

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.37 másodperc
3,899,441 egyedi látogató