Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Államtitkok is veszélybe kerülhettek a jobbikos irodák feltörése miatt

BelföldEz a nap úgy kerül majd be a hibrid történelemkönyvbe, mint Orbán Watergate-ja. Annak ismert a következménye, ennek meg csak eztán lesz. A kis zsidó jóbikos g.cik meg had ajvékoljanak. Nixon forog a kipájában. Meddig lehet még süllyedni a támadássorozatban? - tette fel a költõi kérdést Jakab Péter, a Jobbik szóvivõje Mirkóczki Ádám irodájának feltörése után.

A politikus felidézte a kormánypárti média lejárató kampányának fõ állomásait, kiemelve Vona Gábor pártelnök és Volner János frakcióvezetõ megfigyelését, majd utóbbi megzsarolását.

Hétfõn délelõtt 11 óra körül a Jobbik-frakció három irodáját nyitva találták az Országgyûlés Irodaházában, ezek egyikét felfeszítették - közölte Jakab. A helyiségek között volt

Tokody Marcell jobbikos fõvárosi képviselõ, és Mirkóczki Ádám parlamenti képviselõ irodája.

Utóbbit minden jel szerint feltörték.


Jakab Péter kiemelte: Mirkóczki

az Országgyûlés Nemzetbiztonsági, illetve Honvédelmi bizottságainak tagjaként

minõsített adatokkal is dolgozik. Irodájának feltörésével így

államtitkok is veszélybe kerülhettek.

Elmondása szerint az elkövetõk értéktárgyakat nem vittek el, tehát minden jel szerint adatokra vadásztak. Hogy tûntek-e el ilyen jellegû dokumentumok, vagy adathordozók, néhány órával a bûncselekmény felfedezése után még nem lehet megmondani - tette hozzá.

Hangsúlyozta: különösen megdöbbentõnek tartja, hogy

a bûncselekmény az ország egyik legszigorúbban õrzött épületében történt,

ám az a folyosó, ahol ezek az irodák vannak, nincs bekamerázva.

A Jobbik szóvivõje felvetette: a betörés kapcsolatban állhat azzal, hogy Mirkóczki Ádám a napokban sajtótájékoztatón jelezte: újabb fideszes korrupciós ügyet készül leleplezni.

Jakab elmondta: az ügyben a rendõrség és az Alkotmányvédelmi Hivatal folytat eljárást. A hatóságoktól azt várják, hogy határozza meg az elkövetõket és a megrendelõket, derítse ki az indítékokat - mondta Jakab.

Leszögezte: ilyen akciókkal nem fogják tudni elkerülni, hogy a Jobbik "a magyar emberek akaratából leváltsa a jelenlegi kormányt."

A párt politikai ellenfeleinek azt üzente:

"Felejtsék el végre a maffiamódszereket, az alvilági eszközöket, és küzdjenek úgy, ahogy férfihoz méltó."

Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-01-09 18:22
"ahogy férfihoz méltó"

Hát éppen ezt nem kellett volna mondani

Mert mi fog történni ha a "nagy küzdelem" napján zazravic vona gabi éppen nem érzi férfinak magát, és a kis orsos viki meg épp aznap veri el a feleségét, és teli lesz a vénája testosteronnal.

inkább csinálják férfihoz méltatlanul...........
4 #2 Posta Imre
- 2017-01-09 18:41
Belügy: Nem is törtek be a Jobbik irodáiba, csak elvásott a zár

Bár a vizsgálatok, tanúmeghallgatások még tartanak a Belügyminisztérium máris sietett közölni: itt nagy valószínûséggel nem történt bûncselekmény. Mirkóczki Ádámot, a Jobbik szóvivõjét egyébként nemzetbiztonsági védelem illeti meg, de azt nem a nyilvánosság elõtt intézik - üzente Pintér minisztériuma.

A Jobbik szóvivõje hétfõn riadóztatta a nyilvánosságot: betörtek a Jobbik irodájába a Képviselõi Irodaházban. A "4. emeleti irodám tárva-nyitva, s mint kiderült, azt ismeretlenek feltörték! Ugye ez az irodaház, amely elvileg szigorúan védett objektum és biztonságos beléptetõrendszerrel rendelkezik" - írta a Facebookon Mirkóczki Ádám.

A Belügyminisztérium hétfõ este közleményben reagált Mirkóczki állítására. Mint írták, a rendõrségre hétfõn dél körül jelentették be, hogy három irodaajtón "feszítési nyomokat" látott a Jobbik egyik önkormányzati képviselõje.

A rendõrség, ahogy kell, helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyûjtést végzett - írták. És most jön az érdekes rész:

A helyszíni szemle elsõdleges megállapításai szerint két iroda ajtaján a természetes használatból, elhasználódásból, és nem erõszakos feszítésbõl származó sérülések láthatóak.

A harmadik záron klasszikus feszítési nyom szintén nem volt, de még szakértõi vizsgálat kell, hogy megerõsítsék vagy kizárják az esetleges idegen behatolás gyanúját - írta a Pintér Sándor vezette minisztérium.

A rendõrség mindhárom iroda zárszerkezetét lefoglalta. Az irodákban nincsenek arra utaló nyomok, hogy átkutatták azokat, és a jelenlegi adatok szerint semmi nem tûnt el. A rendõrség vizsgálja, hogy az irodákban elhelyezett számítástechnikai eszközöket arra illetéktelen személy használta-e.http://hvg.hu/itt...elugy?s=hk
4 #3 Posta Imre
- 2017-01-09 19:04
Jobbikos lehallgatási botrány: feljelentették a meztelen polgármestert

Lehallgatásért feljelentették a jobbikos ózdi polgármestert, Janiczák Dávidot, aki decemberben meztelenül tiltakozott az ellen, hogy állítása szerint valaki lehallgatta az irodájában folyó beszélgetéseket. Az Index azt írja, a feljelentõ éppen azokra a felvételekre hivatkozik, amelyek a polgármester irodájában készültek. Ezen a felvételen arról van szó, hogyan próbált Janiczak az ózdi Jobbik-irodába bejuttatni egy diktafont úgy, hogy azt senki ne találja meg. A lehallgatási botrány feltehetõen része a Jobbikon belüli, egyre keményebb és elkeseredettebb háborúnak.
Errõl tudnia kell
Rendõrt hívtak a szomszédok Bochkor Gábor miatt
Nagy változás a kötelezõnél, milliókat bukhat emiatt
Ilyen az út havazás után Ausztriában és itthon

Az év végén posztolta a Facebookra saját meztelen fényképét Janiczak Dávid, tiltakozásul az ellen, hogy szerinte valakik titokban rögzítették az irodájában zajló beszélhetéseket.

Janiczak Dávid az irodájában, meztelenül
Forrás: Facebook

"Hónapokon keresztül ismeretlenek aljas szándékkal illegálisan lehallgattak a polgármesteri irodámban. Felvételeket készítettek az ott elhangzott bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetésekrõl" – írta a bejegyzésben.

Az Index most azt írja, hogy a polgármester ellen is van egy feljelentés lehallgatás miatt.

A feljelentõ éppen az egyik olyan lehallgatással készült hanganyagra alapozta állítását, amelyen Janiczak hangja hallható, és a polgármesteri hivatalban rögzítették. Ezen a felvételen arról van szó, hogyan próbált Janiczak az ózdi Jobbik-irodába bejuttatni egy diktafont úgy, hogy azt senki ne találja meg.


Egy Jobbik-közeli feljelentõ

A feljelentõ felesége Ózd jobbikos országgyûlési képviselõjének, Egyed Zsoltnak a helyi asszisztense, félállásban december 31-ig az ózdi Jobbik-irodában dolgozott, heti váltásban a polgármester édesanyjával.

Az álltja, a felvételeket nem õ készítette, a postaládájában találta.

Miután elvitte a polgármesternek, az feljelentést tett, mire rendõrök átkutatták a férfi otthonát, lefoglalták laptopjait, telefonjait, az összes CD-t. Be is vitték, de végül csak tanúként hallgatták ki.

Ezután õ is feljentette a polgármestert a lehallgatás miatt.
A szivárogtatást vizsgálták volna

A felvételen hallatszik, ahogy Janiczak arról beszél, hogy otthagyott valahol egy diktafont bekapcsolva, de nem sikerült felvenni semmit, valami hiba történhetett. Hogy milyen helyszínrõl van szó, az nem hangzik el a felvételen. A feljelentõ szerint az ózdi Jobbik-iroda az, az õ feleségét akarták lehallgatni ott.

Janiczak a portálnak azt mondta, hogy a diktafonnal csak azt akarták kideríteni, hogyan szivároghattak ki belsõ információk. Azt voltak kíváncsiak, hogy készíthetõ-e egyáltalán a Jobbik-irodában felvétel úgy, hogy azt nem veszik észre a bent lévõk, és hallatszik is, ami bent elhangzik - mondta.

Az Index szerint Ózdon az is felvetõdött hogy maga Janiczak Dávid készítette a felvételeket az irodájában, csak véletlenül kikerülhettek onnan, hiszen volt már rá példa többször, hogy jobbikosok készítettek titokban felvételt beszélgetésekrõl a városban, például a kampány alatt. Janiczak azonban ezt a feltételezést visszautasította.

A Jobbikban az elmúlt hetekben egymást érték a súlyosabbnál súlyosabb botrányok. A vecsési Jobbik például trágár és antiszemita módon tiltakozott amiatt, hogy a magát mérsékeltnek beállítani próbáló Vona Gábor pártelnök hanuka alkalmából üdvözölte a zsidóságot. Az egyik pesti Jobbik-rendezvényen pedig a bõnyi rendõrgyilkos volt szkinhead szóvivõjével emlékezik. Mindezek a Jobbikon belüli, egyre nagyobb konfliktust mutatják.
http://www.origo....stert.html
4 #4 Posta Imre
- 2017-01-09 19:13
Tömegével jelentkeznek a Vona ellen lázadó jobbikos szervezetbe

A Vona Gábortól elhatárolódó, "hanuka, vagy mi a f.sz" néven elhíresült jobbikos vecsési szervezetbe tömegével jelentkeznek a friss tagok, úgy tûnik, tetszik nekik a lázadás szele.
A jobbik pártelnökének, Vona Gábornak igencsak komoly össztüzet kellett az elmúlt hetekben elviselnie, elsõsorban a saját táborán belül.http://888.hu/art...e=hirstart
5 #5 kincses
- 2017-01-09 19:58
Ha még megvan, akkor nem volt az össztûz...az orosz nagykövetek, azok kapnak össztüzet, háztüzet, mindent...
4 #6 Posta Imre
- 2017-01-10 06:17
Kincsi, ez mind a szemfényvesztés része. A "vecsési jobbiknak" nincsen arca, csak egy fészcsoport-oldala, nem tûnt fel? Novákot se véletlen tolták ki, de közben le van zsírozva, ahogy gaudi meg a többi "pártkívüli-belüli". Vakítás ennek az ostoba, bugyua húgyagyú bandának.
2 #7 gerry
- 2017-01-10 08:10
Imre - ne csinyáld már! Lassan semmit se merek elhinni, pedig alapból hiszékeny vagyok és oppormista!

...a te hozzáállásod - 50°C - ... napon.

s_hihi
5 #8 kincses
- 2017-01-10 12:01
Gerry, inkább csak tapasztalatai vannak és annak kiterjesztései. Azonban az elképesztõ, hogy milyen szintre bír lesüllyedni sok sok magyarnak látszó ember. Innen felállni nem szép, hanem lehetetlen küldetés.
3 #9 Enid
- 2017-01-10 12:55
Embernek latszo vmi, amik jelenleg ezen a szinten vannak. Tapaszkodnak egyebkent, csak nagy a tav.
4 #10 Posta Imre
- 2017-01-10 17:36
http://888.hu/art...i-sajtoban

Gerry, igaz is, meg igaz is. A lényeg, hogy a "nemzetközi" zsidó sajtár már csócsálja és közhiedelembe lopikálja a zazrivecet. Eljött az idõ!

Enid, igen, oda csak táppal lehet eljutni!
267 #11 Perle
- 2017-01-11 18:10
Újabb j-os szervezet lázad: Vissza az eredeti útra:
http://888.hu/art...abor-ellen

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,400,071 egyedi látogató