Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Ma ezen csámcsogtak az összes rádióban...'

BelföldMikor én mondom, hogy mind egy szálig azok, akkor az "hiteltelen", bezzeg így... "Majtényi szemmel láthatóan zsidó"
Aki azt gondolja, hogy igazán veretesen zsidózni az antiszemiták tudnak, az még nem hallott paranoiás zsidót. Ennek az embertípusnak széles e hazában nincs tökéletesebb példánya, mint Kende Péter ügyvéd és "közíró".

Régi mániám, hogy, aki magát képes "közírónak" hívatni, az minden egyéb borzalomra is képes lehet. Ezt az elméletemet Kende úr ATV hétfõi "Csatt" címû mûsorában fényesen bizonyította is.

A beszélgetés során szóba került Majtényi László egykori ORTT-elnök köztársasági elnöki jelöltsége. Kende lelkesen méltatta a baloldali jelölt felkészültségét és mûveltségét, ám a legérdekesebbnek nem ezt tartja. Hanem azt, hogy

"szemmel láthatóan zsidó."

És ez persze rendes paranoiás zsidóként azt a kérdést veti fel Kendében, hogy vajon a - nyilvánvalóan vérszomjas antiszemita hordaként mûködõ - magyar társadalom felsorakozik-e így a professzor mögé.

"Egy átlag magyar ember, ha ránéz Majtényira, akkor érez valami olyasmit, hogy ez egy zsidó."

- idézi fel a belpesti SZDSZ-es néplélektan kilencvenes évekre esõ aranykorának legszebb pillanatait Kende.

Miután a "közíró" által a ventillátorba ürített fos alaposan beterítette a stúdiót, a mûsorvezetõ, Rónai Egon kétségbe esetten próbálja lemosni az asztalt. Megjegyzi, hogy Majtényi soha nem nyilatkozott zsidóságáról, és egy "coming out" kizárólag az õ joga lehetne, ám Kende erre ledobja a már jól ismert érvelési atombombát:

õ lezsidózhat bárkit, hiszen õs is zsidó származású.

Az új vészkorszakra készülõ Pozsonyi úti nyugdíjasok végül Magyar György alkotmányjogásztól tudják meg, hogy Majtényi Lászlóból nem azért nem lesz államfõ, mert zsidó, hanem, azért, mert az elnököt a parlament választja, ott meg fideszes többség van.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2017-01-11 06:18
Ügyesek, tegyetek be képet a Kendérõl ! A faszi fizimiskája elárulja a benne örvénylõ degeneráltságot.
2 #2 gerry
- 2017-01-11 08:35
- erre gondolsz?
imgfrm.index.hu/imgfrm/1/5/6/3/BIG_0000921563.jpg
s_vigyori

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,407,492 egyedi látogató