Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A magyar munkaerõtõl is megszabadulna az osztrák kancellár

KülföldUgye, hogy ugye? Mindenki "haza" lesz terelve szépen, vagy erõszakkal, s ha nem tetszik neki amit otthon talál, lehet forradalmat csinyálni! Tessék, tessék...szabad a kótya-vetye. Pár sékel az egész. Mondtam, vagy nem? De! Megtiltaná az uniós munkavállalók alkalmazását az osztrák munkahelyeken Christian Kern szociáldemokrata kancellár. A politikus bejelentette: ha szükséges, az Európai Bizottsághoz fordul, hogy osztrákok tölthessék be a megüresedett munkahelyeket.

Kemény szavakkal illette a kelet-európai országokat Christian Kern szociáldemokrata politikus, aki azzal vádolta meg a tõlük keletre fekvõ nemzeteket, hogy tömegesen küldik Ausztriába munkanélküli polgáraikat, szinte exportálják õket.

A kancellár megoldásként nyílt diszkriminációt javasolt az uniós állampolgárokkal szemben.

Csak akkor, ha egy osztráknak sem kell

Az osztrák kancellár szerdán jelentette be, hogy csak egyetlen egy lehetõséget lát arra, hogy munkát vállalhassanak Ausztriában az EU keleti állampolgárai: ha egyetlenegy osztrák sem akarja elvállalni.

Az Európai Unió szabályai természetesen kizárják ezt a lehetõséget, de Kern azzal érvelt, hogy tízéves gazdaságfejlesztési terve jó okot adhat Brüsszelnek arra, hogy végre megváltoztassa az uniós állampolgárok azonos jogkörének feltételeit.
Christian Kern osztrák kancellár Brüsszelben, 2016. december 15-én (Fotó: MTI/EPA/Julien Warnard)

Christian Kern (Fotó: MTI/EPA/Julien Warnard)

A politikus Welsben reklámozta tervét – abban a városban, ahol a szociáldemokraták csúfos vereséget szenvedtek decemberben a bevándorlás-ellenes Osztrák Szabadságpárttal szemben, így javaslatának hitelességét sokan megkérdõjelezték.

A kancellár terve alapján a munkahelyek nem a teljesítmény, hanem nemzetiség alapján diszkriminálnának, amivel alaposan megnehezítenék a sokszor alacsonyabb bérekért dolgozó kelet-európaiak, így a magyarok helyzetét is.

Elég évente 15 ezer bevándorló

A kancellár a menedékkérelmek félbevágását is tervei közé sorolta. Emlékeztetett, hogy Ausztria évente 35 ezer menedékkérelmet fogad el, ezt az értéket sürgõsen le kell csökkenteni 17 ezerre.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-01-13 12:13
Mi pedig megszabadulhatnánk a Spór nevû üzletlánctól, és a többi osztrák multitól csak azért, hogy legalább válaszoljunk a "baráti" lépésre.
5 #2 kincses
- 2017-01-13 12:33
Szerintem ne fogadjanak be egyet sem. Kezdjenek el újra dolgozni az országukban, és tegyenek benne rendet. Pl Bécsben. Annak igazán ideje lenne, s lássuk, hogy haladnak vele.
DEEE!!! Egy osztráknak azt mondani, hogy kelet vagy dél Európa NEM KELL, az minimum istenkáromlás, mert az a zsebkendõnyi ország attól volt Monarchia, hogy ezek az államok a hülye császáruk alá tartoztak. Õket másodrendû embereknek tekinteni - olyan amnézia, amit egy jobbegyenes gyógyít. Minden monarchiabeli állampolgár minden leszármazottjának ALANYI JOGON járna az osztrák állampolgárság. Csak ugye, õk, amikor mindenkinek benyomták keleten a fejét a szovjet igába, õ kihúzhatta, és fennhordja mint egy üres kalász. Helyre kellene tenni itt erõsen a dolgokat, osztrák ügyben.
PS. Ne feledjük az élethosszig tartó jóvátételt azért, hogy belerángatták a Magyar Királyságot a hülye balkáni háborújukba. Tették volna helyre a szerbeket egyedül, ha olyan hõsök...csak ugye más farkával a csalánt mindig könnyebb...s_olvas
131 #3 lalapapa
- 2017-01-13 13:29
kivetel van
de az agymosott osztrak az egy felfuvalkodott
felhugyozott agyu tarsasag,
ott is a fergessevel van a baj,
az a mocskossa az keveri a szart mibe
majd mennek foni,
es egyre higabb es budosebb is,
az osztrak sem mind hulle,
s_ezt-nis_hihi
48 #4 ro-zsola
- 2017-01-13 22:48
És ako' mi van ? Talán felébredt a baromja ?
Mit pofázik az " osztrák " ? Tán a körülmetélt " testrész " a szájából a seggébe került ezért nyafog ?
Magyarország = V4
A V4 egy külön tömb amely elkülönül az EU-tól gazdasásgilag , politikailag és katonailag
Lengyelországba megérkeztek az SzSÁ tankjai. A buzi ámerikai köcsögök azt hitték lengyelföldön is sivatag van. Sárga színû tankokat hoztak.
Emellett megjegyzem ( halkan ) kb 4000 bedrogozott ámerikai buzi nem fogja megijeszteni az orosz nemzetvédõket. Aszongya hogy Ábrahám tankja meg sztrájker meg hasonlók. Jó vicc. A szovjet " konzervnyitók " ( RPG és társaik ) ellen esélytelenek.
A németek meg buzikat akarnak katonának küldeni. Persze , az SzSÁ is buzikkal háborúztat. Állítólag egy buzi sokkal jobban ragaszkodik a többi katonához.
Judeapest " véletlenül " cseh repcsiket " vásárolt ". Fura nemde ? Hisz magyar hadsereg nincs , mint ahogyan magyar határõrség sincs. Csak V4 hadsereg és V4 határõrség
HabsbuHg MonaHchia ? Kit érdekel ?
Kárpátalja visszatér . Ráadásnak kapunk még néhány " ukrajnai háborús menekültet " Mit mondhatnánk erre ? " Szeretjük õket ! Befogadó nemzet vagyunk ! ". Szívesen látjuk a katonáknak látszó " ukrajnaiakat ". Nálunk " békesség van ". Minden fehér , keresztény " ukránt " szívesen látunk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
4,440,153 egyedi látogató