Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hazaárulással vádolják Merkelt

KülföldMé', van neki olyan? Ne tudjátok, hogy ezekre a tengerjog vonatkozódik és nincs se hazája, se önálló akarata, véleménye? Ez a szabadkõmûves zsidó regula. Csaknem 400 feljelentés érkezett a német szövetségi ügyészséghez a kancellár ellen a migránsválság kezelése miatt. Sajtóhírek szerint Angela Merkelt hazaárulással is vádolják. A hatóság annyit közölt, hogy minden feljelentést kivizsgálnak. A szlovén–osztrák határon csütörtök este zavargás tört ki, több százan törték át a fémkordont. A tömeget rohamrendõrökkel kellett megfékezni.

Sokan a háború elõl menekülve indulnak el Európába Szíriából. Az útvonal Törökországon, a görög szigeteken, Szerbián majd Horvátországon keresztül továbbra is Ausztriába és Németországba vezet. A szlovén–osztrák határon azonban már nem megy simán az átjutás. A buszok az osztrák oldalon egyszerre csak 50 embert szállítanak el. A határon mostanra összegyûlt több ezer ember pedig nehezen viseli a hideget és a várakozást, csütörtök éjjel több százan törték át a kordont, a tömeget az osztrák rohamrendõrség fékezte meg.

A szlovén kormány közben a lehetséges válságintézkedésekrõl tárgyalt, a belügyminiszter szerint a migránsválságra megoldás lehet a kerítés vagy más mûszaki akadály, de a határ védelmét csak akkor erõsítik meg, ha Ausztria is hasonló intézkedéseket hoz. Szükség van a kerítésre az osztrák külügyminiszter szerint is. Sebastian Kurz már a magyar határzár felállításakor is arról beszélt: szükség esetén a tagállamok önállóan oldhatják meg a problémát.

Hazaárulással vádolják Merkelt

A Görögországban tárgyaló német külügyminiszter szerint közös gyakorlati határvédelmi összefogásra van szükség nemcsak az uniós, de minden érintett ország közremûködésével. „Véleményem szerint egy közös uniós határvédelmi ügynökséget kell létrehozni, ezt mondják korábbi tapasztalataink. De nem elég csak az uniós tagállamok között keresni a megoldást, a szomszédos országokkal is tárgyalnunk kell. Az EU és Törökország közti megbeszélés ezért megfelelõ lépés, de ugyanígy kell tenni az afrikai országokkal is” – jelentette ki Frank-Walter Steinmeier.

A német bûnügyi hivatal közben azt közölte: a belbiztonságot veszélyezteti a menekültáradat. A migránsok közt egyre nagyobb a feszültség, ezzel párhuzamosan pedig erõsödik a radikális szélsõjobboldal is. A hivatal adatai szerint csak idén háromszor annyi támadás érte a menekülteket, mint tavaly egész évben, ezeknek a bûncselekményeknek a nagy része rasszista indíttatású volt.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-10-30 21:49
Savanyodik a szõlõ. Eddig gátlástalanul kirabolták a " 3. világot " most meg " tárgyalóasztalhoz kell ülni velük ". Ezt a pofáraesést !
75 #2 talpi
- 2015-10-31 05:39
Nocsak a "vér nem válik vízzé ?" Merkel anyóbol kitört az "õsi vér?"
2 #3 gerry
- 2015-10-31 07:29
"...ezeknek a bûncselekményeknek a nagy része rasszista indíttatású volt." - Nem is, hanem a "tele van a tö... izé hócipõnk" indíttatású volt...

A németek nyaranta bejárják a világot és szinte minden országban ott találhatók. Költik a pénzüket ilyen olyan ennivalóra, olyan ilyen piát és csecsbecséket vesznek, fizetik a szállodák árát, megnéznek mindent amit lehet, majd 2...4 hét múlva vörösre sülve, jópárezer Euróval szegényebben visszatérve Európába, belevetik magukat a munka csendes hétköznapjaiba és várják a következõ szabadságot amikor is örömkiáltással ráböknek a térképre; "-Itt még nem voltunk", majd az elökészületek után, bepakolva a családot az autóba, lakókocsiba, vagy fel a repülõre stb. újra kezdõdhet a "Müller család" világjárása...
Nincs bennük semmi rasszizmus csak jó sok sör és bámuldozás...

www.hilfreich.de/sites/default/files/imagecache/article_image/images/family_father_mother_grandmother_children_brother_sister_grandfather_2.jpg


meg itt...

www.aachener-zeitung.de/polopoly_fs/1.744569.1390584444!/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/zva_quer_540/image.jpg

ja,..... ez már nem egészen.
33 #4 vizilo
- 2015-10-31 07:30
A törtenelem haramadik legnagyobb kartevöje Merkel !
72 #5 Palimadar
- 2015-10-31 07:59
Azért azt ne felejtsétek el hogy Merkel mögött is áll valaki. Merkel csak egy bábu. Talán nem is saját tudata alapján cselekszik. Példa erre Clinton szinte öntudat nélküli videója. https://www.youtu...s6rklLv-4E
2 #6 gerry
- 2015-10-31 08:44
Palimadar - tudjuk... de azért annyira nem bábú, hogy ne tudná mire vállalkozott! Ahogy mindegyik - eladják a lelküket az ördögnek aztán meg magyarázkodnak, hogy nem is meg "parancsba kapták" ... és ugye ezt nem fogadja el a tetü banda amikor a 90 éves embert is a bíróságuk elé hurcolják... akkor?
Obamával kezdeném és amikor elfogytak a világ kinevezett államfõi (statáriálisan...) akkor jöhet a következõ szint egészen addig ameddig végleg el nem fogytak. Valahol a negyedik-ötödik szint mélységében esetleg kivételt lehet tenni - persze ha találunk ott egy igaz embert a faluban. Azt is tudjuk, hogy ezzel igazán jót cselekszünk, mert túl sok ember (vagy ahhoz hasonló) van már a földön.

A'sszem úgy 500 millió elég lenne... de ha ezt a sok léhütõt eltakarítjuk akkor kb stimmelhet is.
s_Laptop
8 #7 miskolcilaci
- 2015-10-31 12:18
Na ja, abból sem lenne semmi. Még most.. A törvényeik nem ugyanazok. Lásd gerényit, és a többit..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
4,458,126 egyedi látogató