Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael túl erõs lobbija

Belföld"Hanuka, vagy mi a f*szom"...még hogy zsidó befolyás, hát olyan elképzelhetetlen mert úgy nyálják ennek a mocskos parazita bandának a seggét, hogy az már maga felér a hazaárulással, de hát miket beszélek...ez rég nyalvánvaló...
Vihart kavart Londonban az al-Dzsazíra riportsorozata
Diplomáciai botrány robbant ki az elmúlt napokban az Egyesült Királyság és Izrael között az al-Dzsazíra új riportsorozata miatt, amelyben Izrael londoni nagykövetségének lobbitevékenységérõl igyekeztek lerántani a leplet a pánarab hírtelevízió oknyomozó újságírói.

A hat hónapig tartó terepmunka során az izraeli befolyásolási próbálkozások számos aspektusára fény derült. A diplomáciai képviselet dolgozói igyekeztek kapcsolatba kerülni a brit pártok ifjúsági szervezeteivel Izrael népszerûségének növelése érdekében, valamint a palesztinok mellett elkötelezett munkáspárti képviselõk elleni politikai támadásokat is támogatták.

Az antiszemitizmus vádja jelentõs szerepet játszott ezekben a csatározásokban, amely néhány radikális baloldali képviselõ esetén nem teljesen megalapozatlan. A felháborodást azonban nem a de facto bevettnek számító befolyásolási praktikák, hanem a nagykövetség egyik magas rangú politikai tanácsadójának kiszivárogtatott megjegyzése keltette.

Forrás: Al-Dzsazíra

Shai Masot rábeszélés közben egy londoni étteremben

Az azóta az izraeli diplomáciai testületbõl távozó Shai Masot több brit politikus, köztük a külügyi államtitkári posztot betöltõ Sir Alan Duncan elmozdítására tett megjegyzéseket egy bizalmas beszélgetés során, amelyet rejtett kamera segítségével rögzítettek az al-Dzsazíra riporterei. Az esetet követõen Mark Regev, Izrael londoni nagykövete hivatalosan is bocsánatot kért, hangsúlyozva, hogy a felvételeken elhangzó kijelentések nem egyeznek sem a nagykövetség, sem az izraeli kormány álláspontjával.

A botrány kitörése miatt az izraeli diplomáciai képviselet korábbi próbálkozásai ellentétes hatást értek el. Több, Izrael vehemens kritikusának számító politikus is kapott az alkalmon, hogy az izraeli lobbi ügyét napirenden tartsa. A konzervatív kormány ugyanakkor láthatóan nem vevõ a javarészt ellenzéki képviselõk által beadott indítványokra. Boris Johnson brit külügyminiszter a tanácsadó távozását és a bocsánatkérést követõen lezártnak tartja az ügyet.

A Munkáspárt és a skót függetlenségért küzdõ nacio­nalista párt parlamenti vizsgálóbizottság felállítását követeli az általuk nemzetbiztonsági kockázatnak tekintett incidens miatt.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-01-15 10:20
Szíria szerint Izrael rakétákkal lõtt egy Damaszkusz melletti légitámaszpontot
A szíriai hatóságok szerint Izrael csütörtök éjszaka rakétákkal lõtte a Damaszkusztól nyugatra lévõ Mazzeh légitámaszpontot. Jeruzsálem nem cáfolta, de nem is erõsítette meg a vádat – jelentette pénteken a Jediót Ahronót címû újság honlapja, a ynet.http://biztonsagp...maszpontot
283 #2 gladiator07
- 2017-01-15 10:56
Megjegyzem az összes ünnepük a saját tömeggyilkosságaikról szólnak. Imre elemezni kék, eszt is, hivatalos források bedolgozásával.
48 #3 ro-zsola
- 2017-01-15 11:04
Mégegy nagykövet ? http://www.vilagl...oltek-meg/
http://www.hidfo....lgyujtasa/
Most ako' mi van ? Zsidót ölni nem antiszemitizmus hanem csak " az önkifejezés egyik módja " ?
https://www.faceb...570935275/ Ír vásárlók leszedik az izraeli cuccot a polcokról
Eközben dübörög a zsidó-fasiszta propaganda : http://www.vilagl...-mindenki/
A " dán " védelmi miniszter pofájából is átkerült a seggébe a körülmetélt f@sz : http://russia-ins...e-electric
Az izrael-orosz háború küszöbön áll. a " gyengébbek " kedvéért : " A Sátán népe ( zsidó ) a Sátán országából ( izrael ) irányítja a Gonosz Birodalmát ( SzSÁ ) ". Azaz : Izrael a saját játékával túl messzire ment. A Közel-Kelet állandó " forrón " tartása csupán az õ érdekeit szolgálja. A nyugat európai bábok pedig vakon követik õket. Eddig
Nem véletlen hogy az SzSÁ igyekszik megszállni Európát. Nem bíznak az európaiakban , ezek az elmebetegek azt hiszik , midenféle " migránstömegeket " könnyebben fognak irányítani.
Senki sem mondhatja ki nyugaton , a migránsok nagy gondot jelentenek. Csak egyféleképpen lehetne megoldani de ebben az esetben Izraelt pofán kellene rúgni. Nagy játszma ez.
Az arab világot stabilizálni kell. Izrael az évek során minden arab országba beépült. Szíria esetében nagy gondok voltak. Teljes felszereltségû IDF egységek szivárogtak be. Ugyan nyíltan nem mutatkozhatnak meg mert akkor Izrael lebukna , erre jó az Iszlám Állam.
Nem érdemes hegyezni a zabot. Sokan megtették már és sokan meg is fogják tenni. Számunkra legyen elég annyi , amíg van Izrael a térségben nem lesz nyugalom
1 #4 Pitkin
- 2017-01-15 11:38
És amikor megszûnik a zsidó gyûjtõtábor, akkor mi történik? Megoldódik minden ciános kérdés?
48 #5 ro-zsola
- 2017-01-15 11:43
A térségben igen. A szétszaladókat pedig le kell vadászni
1 #6 Pitkin
- 2017-01-15 11:46
És akkor ide szaladnak? A gyermekeink között kell vadásznunk? Már így is sokk van itt!
329 #7 gutai zub
- 2017-01-15 12:14
Izraeli lobbi?

Maga a megnevezés hazugság.

"lobbizni" azt jelenti, hogy rábírni különbözõ országok politikai vezetését, így vagy úgy, hogy Izrael érdekében folytassák áldatlan cselekedeteiket.

Mivel a legtöbb európai országban már rég a saját embereik ülnek vezetõ posztokon, a lobbizásnak semmi értelme, mert ki lobbizik itt kit?

A hagyományos dupla, vagy tripla, stb. ellenõrzésnek viszon évezredes múltja van náluk. (lásd a farizeusok kommunisták hatalmi felépítését)
lobbizzák a lobbizókat..................t
99 #8 MORMOTA1968
- 2017-01-16 18:39
Mindig elfelejtkezünk egy nagyon fontos dologról. Izraelt, a cionista terror államot a vatikáni jezsuita-cionista-szabadkõmûves-illuminátus összefogás hozta össze, Rothschild pénzen, két világháború árán. Tehát Izrael elpusztítása nem oldana meg semmit, nem ott van a fészkük. Igazából még a Vatikánban sincs, hisz szana-széjjel szórva tudják csak uralni a világot, de azért vannak jól beazonosítható fészkeik. City of London, New York, Basel, Brüsszel, stb...A rómaiak is itt tévedtek egy hatalmasat, mikor azt hitték, hogy a fõ fészeknek számító Jeruzsálemet földig rombolják, akkor ezzel ki is végezték a zsidóságot végleg. A nagy lófa@t! Addigra a Római Birodalom már csurig volt zsidó polgárokkal, gondoskodtak errõl a hadjárataik során a római légiók vezetõi, akik ostoba módon tömegével vitték be a birodalom területére a zsidó rabszolgákat. Aztán a Rómába behurcoltakat fajtársaik felvásárolták és felszabadított ezeket is, rászabadítva ezzel a már akkor is rég kozmopolita zsidóságot a római társadalomra, akiket aztán nem volt nehéz dolguk lezülleszteni. Azóta is ezt teszik világszerte.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,449,713 egyedi látogató