Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona elismeri Izraelt

BelföldAz iráni forradalmi gárdisták is elismerik izraelt? Csak kérdem! „A jövõben a Jobbik úgy tekint Izraelre, mint bármely más nemzetre. Izraelt lehet bírálni, éppúgy, mint Svédországot, de természetesen elismerjük az ország létezési jogát, identitását és azt, hogy hangot adjon érdekeinek” – nyilatkozta Vona Gábor a Reutersnek.

A január 11-ei interjút most a szombat.org szemlézte. A radikális párt elnöke utalt arra, hogy távolodnak szélsõjobboldali gyökereiktõl, és új, modern konzervatív ideológiát képviselnének. Vona a Jobbikot olyan kamaszhoz hasonlította, aki sokszor nekiment a falnak, de késõbb rájött, hogy az élet nem fekete-fehér. A Reuters hangsúlyosan említi Vona Gábor hanukai üdvözletét és megjegyzi, hogy a pártnak – Vona szerint is – van mit jóvátennie, de az eredmények, ígérete szerint, látványosak lesznek. „Jól tettük, amit tettünk, aki kormányozni akar, annak szüksége van kapcsolatra minden vallásos csoporttal. Ugyanezt fogom tenni a következõ évben is.”

Míg az Orbán-féle Fidesz liberális múltjától elfordulva konzervatív pártként lépett hatalomra 1998-ban, addig Vona a baloldal szavazóira pályázik, mivel a baloldal a szétesés állapotában van. A baloldali szavazókhoz kell hidat építenünk, de nem a baloldali pártokhoz – mondta Vona. A Jobbik elnöke külön kritizálta a kormányzó párt antidemokratikus lépéseit, mint a civil szervezetek „kisöprését”. „Nehéz elhinni, de a Jobbik sokkal demokratikusabb politikai rendszert fog építeni, mint a Fidesz az elmúlt hét évben” – így Vona, aki szerint törzsszavazóik a választópolgárok 20 százalékát alkotják és õk a második legnépszerûbb párt a választók körében. Ami a Jobbik hitelességi válságát illeti – szélsõjobboldali híveik elfordulnak tõlük, az új potenciális szavazók pedig nem bíznak bennük – Vona szerint ez az átmenet természetes velejárója.

Fodor nem keveredne a korpa közé
Most még van idõnk arra, hogy megteremtsük azt az egységet, amely képes lesz legyõzni a Fideszt 2018-ban. De egy dolgot szögezzünk le már az elején; ezt a csatát a Jobbik nélkül kell megnyernünk – írta Fodor Gábor nyílt levelében, amelyet a demokrata ellenzék támogatóihoz címzett. A Liberálisok elnöke szerint a radikális párt alapjaiban és lényegénél fogva szélsõséges, rasszista, homofób és antiszemita párt. „Lehet, hogy Vona Gábor mára belátta, a magyar polgárok többsége elutasítja ezt a politikát, és így sosem nyerheti el a választók többségének bizalmát, de ettõl még nem válik hitelessé a marketing-szempontokból elindított néppártosodás” – fogalmazott Fodor, hozzátéve: "ha összefogunk a Jobbikkal, korpa közé keveredünk".
Link

Hozzászólások

63 #1 GP
- 2017-01-17 15:18
Vona Gábor mecseteket építene, és macskával fényképezkedik


megy a cuki kampany :P

Vona Gábor kijelentette, hogy a Jobbik alelnökével, Toroczkai Lászlóval ellentétben

õ engedélyezné Magyarországon mecsetek építését, és az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket.


329 #2 gutai zub
- 2017-01-17 16:10
Korpa közé keveredik

Mi is történik immár majdnem 30 év óta (egy emberöltõ)

Demokráciának csúfolt pártrendszer, gátlástalan államhatalom, fékezhetetlenül burjánzó bürokratizmus, és pofátlanul egyre nyíltabb korrupció.

A lakosság fele soha nem megy el szavazgatni, sajnos nem azért mert tudatosan ezzel tüntet, hanem szimplán olyan primitív, hogy bármire képtelen.

Aztán vannak az eszementek 40 valamely százaléka a lakosságnak, akik személyes és anyagi elõnyöket vélnek felfedezni pártjuk támogatásával. (nyugdíjasok például)

Aztán, és szerintem a legrosszabb, leghülyébb csoport, aki a kisebb rosszra teszi fel a tétet.

Mert egyáltalán milyen ember az, aki képes bármit is csinálni kisebb nagyobb rosszért?

Nagyon kevesen vagyunk akik azt mondják: az egész rendszer, úgy ahogy van elvetendõ,
mert ha nem, a korpa közé keveredsz.......
238 #3 bivaly
- 2017-01-17 19:33
Vona elõvette a török kártyát újra ! Na jó, elõvetették vele. Még a Barikádban lelkendezett, a török kapcsolatairól, meg Obrusánszky Borbála fényesítette a "testvéreinket", tudományosan persze ! Vona olyan szinten teszi magát páriává, véglénnyé, ahogy szinte a magyar(-nak nevezett) politikai életben eddig még senki . Vagy nagyon behúzták a csõbe, vagy nagyon jegelnek valami vajat a fején, vagy utolsó lehetõségként egy segghülye báb.
329 #4 gutai zub
- 2017-01-17 19:45
Kedves Bivaly,

Találóan felsoroltad a "lehetõségeket"

Szerény véleményem szerint, mind a három telitalálat.....
33 #5 vizilo
- 2017-01-18 09:34
VONA EGGY PROSTITUÁLT ....))) Már a béka vaginájánál is lenebb van !
12 #6 spartakusz
- 2017-01-18 09:44
A lakosság fele soha nem megy el szavazgatni, sajnos nem azért mert tudatosan ezzel tüntet, hanem szimplán olyan primitív, hogy bármire képtelen...."
SOHA TÖBBET NEM MEGYEK EL HÓHÉRAIMAT MEGSZAVAZNI - ÉRTED!?

NEM VETTEM JEGYET A TITANICRA ÉS NEM AZÉRT MERT PRIMITÍV VOLTAM, HA NEM TUDTAM, HOGY ELSÜLLYESZTIK -
É R T E D ! ?

spari...
396 #7 Kujak
- 2017-01-18 12:34
Kormányozni akar (sic), de minden áron.....
:(
329 #8 gutai zub
- 2017-01-18 14:20
Spari,

Magáról a szavazgatási rendszerrõl szól a fáma, példabeszéd.

Képzeld el, hogy van egy kecskéd.
A szomszédodnak nincs joga, ha vigyázol rá, lehetõsége se, hogy elvegye, ellopja tõled.
Mi van akkor, ha három szomszédod összejön, és megszavazzák a negyedik szomszédot arra: lopja el a kecskédet.
Ez már legális és demokratikus, ha ellenkezel a többi három szomszéd jól elver.

Egyáltalán szavazgatni, másokat olyan hatalommal felruházni, ami a szavazók birtokában nincs, törvénytelen, nélkülözi az alapvetõ igazságot.

Aki azért nem megy szavazgatni a fülkékbe mert rosszak a pártok, nincs kire szavazni, az sajnos a lényeget nem látja....................
299 #9 i_gazember
- 2017-01-18 14:58
Gutai Zub!
... pont, pont, pont. Légyszves fejd ki a pontokat, mert míg nem teszed addig én a magam tévhitében vagyok kénytelen csoszogni. (Hátha nem hülyén halok meg, de kétlem.) Ime a csoszogásom:

Üzenem a pártoknak!

Üzenem a pártoknak,
Kapjátok be a faszomat!
Én rátok többé nem szavazok,
Huszonpár évemet eddig csak loptátok!
Kutyámba "csippet" (chip-et) rakattok,
Holnap meg belõlem csináltok robotot?
Hát inkább megyek hajléktalannak,
Csak azért, hogy bosszantsalak.
Engem néztek hülyének, a vén marhát?
Huszonpár év elég volt,
Öreg lettem ennyi volt.
Már csak egy dolgom maradt,
Hogy kívánjak valami jót,
Azt a bizonyos melegebb éghajlatot.
Többet én nem csapom be magamat,
Várhatjátok ti az én szavazatomat!
Ha jelen írással nem értesz egyet,
Tedd össze a két kezedet.
Adjál hálát az égnek,
Hogy veled ilyen kivételt tett.
Jogod van bírálni, ettõl csak jobbat írni,
Ha ezt nem teszed,
Ne bíráld meg versemet!


egy, ki még bír lakással, de holnap talán csak hajléktalansággal.ELÉG VOLT!
(2014)

A példád meg olyan, hogy ma én, holnap meg Te jársz rosszul. Mi az akadálya, hogy ez máskép legyen, hogy ma én, holnap meg Te jársz jól?

Spari, értem! Te teli vagy jó indulattal, amit sokszor túltekersz. Nem baj, bár egyeseket bosszant, mondjuk engem is, mint akiben rossz indulat is van. Sajnálom, bocsánatot kérek érte.

Számomra tökéletesen minegy, hogy kire nem szavazok,amíg a betevõ falatomat magamnak meg tudom teremteni, mások kihasználása nélkül. Majd ha nem így lesz, mer az is bekövetkezik egyszer, akkor meg már az ibolyát vagy akármit alulról fogom szagulni.
329 #10 gutai zub
- 2017-01-18 16:46
i...gazember,
Kedves fiatal barátom

Beszéljünk a "pontokról"

Nagyon jól rá éreztél, hogy a mai internettel is felspékelt világunkban, mindenki pontokkal áll elõ, bizonygatja, magyarázgatja, ezen a honlapon is.
Ezt lehet a végletekig fejleszteni, mint a hivatalos média teszi is.

Pedig nekünk, idõsebb korosztálynak, akinek erre képessége, tanultsága van, kutya kötelessége lenne a pontokat összekötni, így értelmet nyernének, vagy legalább próbálkozni.
Erre csak egy tapasztalt, intelligens ember képes.

Fiataloknak talán a legfontosabb dolguk az lenne, ha felismernék micsoda hihetetlen csoda és áldás most életben lenni ezen a bolygón. Amikor a tudomány megint oda fejlõdött , hogy karnyújtásnyira van minden tudás, informácia, részlet, amiért régebben hosszú és fáradalmas volt az út.

Talán a legfontosabb felismerés ne várakoztasson magára:
Senki nincs felhatalmazva arra, hogy emberek életét csak felesleges munkával, elhazudott történelemmel, és teljesen hazug hírekkel, lélektelen és üres létezéssel töltse meg.................

az életnek egy célja van: élni akar
299 #11 i_gazember
- 2017-01-18 20:50
Gutai Zub!
Kedves Embertársam!
Köszönöm a (semmit mondó) választ.
Látom, Te magad is csak tévelyegsz, mint ahogy én magam is.
Fiatal már nem vagyok. Meghaladtam már életem delejét, már nem bele megyek az életbe, hanem abból kifelé hátrálok. Látom, amit látok. Te karnyújtásnyira lévõ tudásnak, én meg csak ismeretek sokaságának látom az internet adta lehetõségek tömkelegét. Áldásosnak tartom, és örülök annak, hogy olyan korban élhetek, amiben kisebb az emberek kitettsége. Sajnos ez sem teljesen igaz, mert ha távolabbra tekintek szûk környezetemtõl, háború, és öldöklés van a világban. Tekintetemet másfelé fordítva, irgalmatlan jólétet, hatalmas pazarlást látok. Lássuk be, hogy ez utóbbi csak mások kizsákmányolásával, javaiktól való megfosztásával lehetséges. Én szerencsésnek érzem magam, mert valahol a két szélsõség között lett létjogosultságom ezen a Földön. Talán ezért is van az, hogy kevés olyan megnyilvánulásom van, ami például Gáborok, Viktorok, vagy Ferencek stb. cselekedeteinek szapulásában nyilvánul meg. Szánalmas figurák, akik elhiszik magukról, hogy tudnak vezetni egy országot, és igazságosan gyakorolnak hatalmat. Természetesen, én magam is egy szánalmas figura vagyok, ha más cselekedetét megítélem. Szánalmas figura vagyok, ha elhiszem, hogy tudok vezetni egy gazdaságot a birtokomon, és igazságosan tudok hatalmat gyakorolni a Teremtõ által rám bízott, a magam tehetsége által megszerzett jószágaim felett. Belátható, hogy míg elõbbi esetnek alig van tétje a hatalmat gyakorlók oldaláról, addig a másiknak óriási. Az embereket be lehet csapni. A jószágaimat nem lehet becsapni. Mondhatom én nekik, hogy kaptatok már enni, míg jól nem laknak, hangoskodnak, hosszabb távon kihalnak. És nem a jószág fog elsõ sorban rosszul járni, hanem én, a felettük hatalmat gyakorló. Haszon nélkül, éhesen maradok. Most akkor csapjam be magamat? Mire megyek vele?

Hatalmas technikai fejlõdés zajlott / zajlik a világban. Társadalmi fejlõdés meg semmi. Az egykor volt közösségeket, ahol követelmény volt a tisztesség, ugyanakkor az egymás segítése is, mára felváltotta a modern társadalom, ami tele van elvtelenségekkel. Ti mondjátok itt az oldalon, hogy az emberek birkák, meg agymosottak. Az ilyen soha sem tudatosan fog strigulát vagy ikszet húzni szavazáskor, hanem a ráhatás, esetleg valamilyen megérzése, vagy a szimpátiája vezérli. Vagy van olyan szavazó, aki a képviselõre való szavazás elõtt megismeri a képviselésére vállalkozó embertársát, utána érdeklõdve múltjának, szellemi képességének, rátermettségének, emberbarátságának, megnyilvánulásainak stb., vagy csak az ígéreteinek dõl be? Jelentkezzen bátran, és én megemelem a kalapom elõtte. Lássuk be, a demokrácia intézménye is ókori. Természetesen felvetõdhet a kérdés, hogy akkor mi legyen helyette? Sajnos én egy buta tanulatlan ember vagyok, aki megtapasztalt már sok nem tetszõ dolgot, talán a tanultakat kellene megkérdezni errõl, mielõtt sutba vágják a tudományukat. (hahaha)

Ma minden intézményesül, túlszabályozottá válik. Mintha az élet minden problémájára lehetne szabályt alkotni. Ugyanakkor azt is belátom, hogy szükséges az egyre több szabályzás. Ma már a technikai eszközökkel, kemikáliákkal fejlett technológiával stb. óriási károkat is lehet okozni, és okoz is az ember.

Visszatérve a szavazásra. A nem szavazás is az. Ahogy ez miatt megorrol rám valaki, ugyan úgy az miatt is, hogy mért x-re vagy y-ra stb. szavaztam. Utolsó gondolatoddal egyet értek. A hazugságot én sem kedvelem. Mutass nekem egy olyan pártot, aki nem hazudik! Elhiteti az emberekkel, pl. a gazdasági növekedést. Mindennek van határa, egy zárt rendszerben nem lehet állandó növekedést fenntartani annak nem kívánatos hatásai nélkül. De ne legyen igazam, gazdagodjon minden, legyen az embereknek pénze, hogy mindent meg tudjanak venni. Ugye nem kell attól tartani, hogy üresen maradnak a boltok polcai, mert nem termelõdik annyi, mint amit az emberek el tudnak költeni/fogyasztani?

Mi lett VONA, ha szavazok? Akkor most itt VONA a hányadékom (lehet, hogy így is)? Titkolnám? Vagy magamat hibáztattam VONA, hogy tört VONA el a kezem mielõtt szavaztam VONA?

Egyébként köszönöm hogy válaszra méltattál. Tisztelettel!

Csak a pontokat próbáltam összekötni. Az együttmûködési hajlamom még meg van valahol, de már nem erõlködök vele. Veled meg még itt sokakkal szívesen együtt mûködnék, talán még akkor is, ha nem mindenben értenénk egyet. De mint egy kedves hozzászóló írta itt valahol, a célt jó volna meghatározni. De most maradjon a célom az, hogy tavaszra rendbe jöjjön a derekam. Hosszú távra nem tervezek, bár az orvos azt mondta, hogy vehetek még magamnak nagykabátot. (hahaha)
238 #12 bivaly
- 2017-01-20 16:52
Ma néztem a Kóser 1-est, és mit nem hallok, mint fent ? Vona annyira hülye, hogy mert rohadtul csapdában van, elmond mindent amivel megbízzák ! Azt hiszem itt nem Vona "mennybe menetelérõl" szól már a fáma, noha annak látszott, hanem a kivégzésérõl ! Vona sokadszorra megy szembe minden korábbi önmagával, naponta hitelteleníti el "mély meggyõzõdéssel" önmagát. Hölgyeim, és Uraim, Vona Gábor politikai kivégzésének lehetünk szemtanúi, egy eddig soha nem használt, de erre a célra rendszeresített eszközzel, az ÁSDELMAGAD felszereléssel. Ez amolyan finomított seppuku ! Nem halsz bele, csak senki leszel, de azt életfogytiglan ! Az meg rosszabb a halálnál. Ez a tetvek büntetése. Öngyilkos nem lehet ténylegesen, zsarolják a hátra maradottakkal ! Vona vazze, azt kapod amit érdemelsz ! Kiegészítésként azért lilára rugdalnám a tökeidet !
267 #13 Perle
- 2017-01-20 20:48
Ez egy évvel korábbi cikk:
http://www.voltai...91754.html
2 #14 gerry
- 2017-01-25 18:49
Akkor javasolhatom, Vona pártjának az új nevet?:

BalLik.

Heller Ágnes majd elmondja, hogy mindig szerette Vona, hogy ilyen tökös unokája legyen, most úgy érzi - 'hogy színt vallt a fiú - végre megvalósult ez az álma.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
3,407,473 egyedi látogató