Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trump megígérte, Putyin megcsinálja

GondolatokMiközben a megígért események remekül zajlanak és Trump felmondta a leckét és "átadta a hatalmat a népnek", majdnem elsírtam magam. Olyan megható. Azért annyira mégsem, de hát a cirkusz a lényeges rész a többirõl ez az ostoba csürhe úgy sem vesz tudomást. Na mindegy. Pár napja kaptam levélkét is. Elõször nem is értettem miért, de hát miért is ne! Tartalmilag irreleváns, de formailag mégiscsak nem.bubó Doki
2016. 12. 15.
címzett: KNYF
Norbert, nagyon komoly nyomozati munkát végezhetteTEK, ha még a címem sem sikerült kikutatni, pedig teljesen nyilvános és reméltem, hogy az össze hatóságnak álcázott közhazudozó banda kívülrõl fújja. Érdekes, ha házkutatást kell tartani nálam, családot vegzálni, tudjátok, sõt kinyomtatott térképpel jöttök. Na jó, nem egy írnok, aktakukac, ez rendben.

De a tárgyra térve: fogalmam sincs milyen bántalmazásról esik szó. Kóhnkretizálnád, ha kérhetem? Novemberben volt pár bejegyzésem a rendõrseggnek is, nem mellesleg. Sánta Robit érintõ, vagy a Gyõrkös Istvánt és a kollégáját lelövõ rendõrségi alkalmazottról esik szó? November 22-i küldést nem jelöl a levelezõ programom és éppen a születésnapomon minek írtam volna ennek a fángli xart se érõ zsidócsicska bandának? Vagy nagyon be lehettem rúgva? De nem hiszem, hisz nem fogyasztok szeszeket...sem.

Bár végül is teljesen mindegy. Sem az nem érdekel, hogy "nyomoztok", sem az, ha nem, sem az, hogy vagytok, vagy úgy tesztek, mintha lennétek. Majd elmúlik borogatással. Mármint biliborogatással. 10 éves tapasztalat mondatja velem, hogy ti nem csak nem oldotok meg semmit, hanem benneteket is meg kell oldani. Xar ügy, de mivel dömperszámra hordtátok sok éven keresztül, már hegyekben áll, és a köztisztaság ezt megköveteli.

Szóval, maradjunk annyiban, hogy a címem nem titkos, az összes kis geci zsidó hivatal eddig meg tudott találni, akkor csak képes leszel erre te is, bár mint mondottam, abszolút nem érdekel mit firkáltatok milyen papírra és mivel kapcsolatban.

Ehhez mérten kívánok ...nem is tudom mit!

Posta Imre

Na jó, már majdnem nyomoztak, pedig nem is tudtam, hogy följelentettem a ceglédi zsiványokat, akik sok éve már Tibort zaklatják, vagy zaklattatják a zsidó ügyész-bíró cimbijeinkal együtt. Persze nem is arról van szó, mert Tibor ügye már önállóan is egy göngyöleg, hanem a Györkös Istvánt érintõrõl. értem én. Kapcsolat! vettem a lapot kötsögök. Putyin jön, Trump meg az usát helyre kalimpálja, vissza az eredeti helyére, mielõtt még a cárevicsék oda nem juttatták Alaszkát és kaptak cserébe puliszkát...se.

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2017-01-21 08:57
Gyerekek, fut a program. Valamiképp be akarnak vona a mostani trágyalásokba. Brindza 3.14-kor éjjel küld üzenetet, bayer mindenkit elkûd a PI-csába és itt van a legjóbik is... meg a levélke a semmirõl, pedig ugye vona mirõl.

magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/kozpontinyomozofougyeszseg.jpg
430 #21 Legjobb
- 2017-01-21 10:20
Semmi olyat nem írtam ami ne lenne valós, szóval nem értem mi nem tetszik.
430 #22 Legjobb
- 2017-01-21 10:27
""... Posta Imrénél az egy hibás logika..."

Aki ilyet ír, vagy mond, abban van a hiba. "

Nem értitek ezért megpróbálom nektek részletesebben elmagyarázni. Attól hogy ti vagytok és fortyogtok mint a bor, ugyebár konkrét valóság, hogy attól még évtizedeken keresztül irányít a fidesz vagy az mszp a kormányban. A két legrosszabb zsidó párt. Persze az mszp most már valószínûleg nem. A buta emberek azt hiszik hogy ha nem mennek el szavazni akkor talán valahogy jobb lesz, de nem lesz jobb, csak segítenek abban hogy a fidesz még 20 évig uralkodjon. A buta ember nem fogja fel hogy zsidó párt és zsidó párt között is hatalmas különbség lehet, mert például nem mindegy hogy 70 ezer forintot viszel haza havonta vagy 350 ezer forintot. Meg nem mindegy hogy müködik valami vagy már semmi sem müködik. Talán akinek nincs legalább 120iq-ja az az ember ezt nem fogja fel, és magát okosnak gondolva nem megy szavazni.
4 #23 Posta Imre
- 2017-01-21 10:37
"Legjobb", szerintem itt tegyünk ponytyot a pályafutásodra. Nem azért, mert tipikus megélhetési szöveget nyomsz, hanem azért mert fel sem foghatod, mirõl hablatyolsz. Unom már a fajtádat.
83 #24 Sbert
- 2017-01-21 12:23
Imre Bátyó!
Köszönöm szípen az aggódást, jól esik, de nem igazán kell.
Ha "ezök" elõvösznek, mögint, nem ígyente, ahogyan eddig, hihetsz nekem: Nem állok le, csak a vesztõhely-em-en, -ükön.
Bika vagyok, nem szeretek veszíteni. Hát, még, ha felente-bosszantanak.... Aki ösmer, tudja ezt.
Most vagy hihetõ egy utolsó telefonnak, hogy "vádalkut" kötöttünk, vagy ez a Vihar elõtti Csönd... Majd az Idõ eldönti!
Én "leálltam", nem is keresnek, nekem ez most jó így!
Inkább olvasok, leginkább hazaárulást biztosító jogot.
Hivatalból nem kaptam semmit sem, nem is várok, ez is igaz.
Nem futamodtam meg, csak ráhagytam azta fajta Mein Kampf-ot. Rájöttem, felesleges, így!
Többet ésszel, mit erõvel.
Ez a régi mondás, amit súgtak, most nagyon is helytálló!
Számomra sokat segítettek irásaid, linkjeid, és a számomra hihetõ-tetszõ képet összeraktam már korábban, akármennyire is egy kibaszott nagy átverés az egész....
Veszekedjen ezekkel a Fattyakkal az Orosházi , meg a többi! Az sem érdekel.... ;)
Arra viszont mérget vehetsz, ha komolyra fordul(na...) a Helyzet, én ott leszek, a hátadban elõször, majd vagy a jobbodon, vagy a balodon!
Jobban tetszik az a Gond-old-dat, hogy a homlokomba a golyót, ne a tarkómba!
Eddigi Tudásomat inkább a "Magadfajtákra" (bocs, ritkaszar egy szó, most nem villan be másik) költöm, mint a Népre, meg Ellene. Ha úgy áll a Bál, úgyis egymásra lelünk, ezt Tudom!
De, nem is csak ketten leszünk! Ez is biztos!
Kifejezetten köszönöm szépen a hozzámvaló van mit, ha a tré-mobil elnem veszi a 16 éves dominószámomat, igérem, ott elérsz.
Nem megyek én innét se sehuva, olvaslak, írogatok is majd szívesen, mert együttérzek a Gondolataiddal!
Néha a többieké-ével is...
Üdvözlettel: egy régi motorosod, úgy 2006 eleje óta
Sbert
267 #25 Perle
- 2017-01-21 13:26
Az orosz elnök részvétnyilvánítása a magyar diákok buszbalesete miatt:
http://kremlin.ru...news/53760

http://nsn.fm/hot...-detey.php
4 #26 Posta Imre
- 2017-01-21 18:04
Sbert, reméltem így lesz!

Van makkám, láttad?

Perle, csúny egy eset. Egyesével halnak meg, a kutyának fel se tûnne, pedig egyesével sokkal többen és mostohább körülmények között mennek el gyerekek is.

Az orosz hadsereg hivatalos boltja leárazásokkal ünnepelte Trump beiktatását


Még hogy nincs összefüggés Trump és Oroszország közt!

A Sputnik News nevû orosz állami híroldal számolt be róla, hogy az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségének épületével átellenben mûködõ bolt, a hadsereg hivatalos ajándékboltjaként mûködõ The Army of Russia speciális, tíz százalékos kedvezménnyel varázsolta el a hozzájuk Trump beiktatásának napján betérõ amerikai turistákat, illetve a nagykövetség dolgozóit.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/16113996_380145669016044_5096898560605968985_n.jpg

http://24.hu/kulf...iktatasat/
118 #27 keepfargo
- 2017-01-21 21:13
Legjobb

Ennél jobb fedönevet nem találtál? Pedig biztos van.

Szerényebb, igazabb, öszintébb, fantáziadúsabb, kevésbé tragikusan hülye, stb.
80 #28 monguzking
- 2017-01-21 21:32
látszoolag sokkal jobb trump mint clintonné...de hogy tényleg jobb lesz az emberiségnek arra még várni kell pár honapot--de én alapbol nem bizzom egy multimilliárdosban sem---s nem milliárdjaik miatt hisz például rákoczi ferenc mindenét feláldozta nemzetünkért---de régi föurakbanmég volt büszkeség,nemzettudat s legjobbaknál még szakrális tudás is....
80 #29 monguzking
- 2017-01-21 21:36
legjobb talán elkénne mélyülnöd szakrális szimbolumok tanulmányozásában--példáué megvenni papp gábor müvészet történész könyveit---egyoldalu még látásmodod igy természetes hogy téves következtetéseket vonsz le---persze egyszerübb szimplán feketén s fehéren látni dolgokat
238 #30 bivaly
- 2017-01-21 22:08
keepfargo !

Ez a szerencsétlen idejött, és hogy megmutassa mennyire vicces, ugrott egy seggest, mint proligyerek a strandon. És nem volt elég neki egyszer, addig csinálta, hogy kapott egy jó nagy taslit. Komoly deja vu érzésem volt.
118 #31 keepfargo
- 2017-01-21 23:15
bivaly
Látom, te is szereted a strandot, és gondolom; föleg a szabad strandot.
Milyen igazad van!
99 #32 MORMOTA1968
- 2017-01-22 05:34
Ma beszélgettem egy emberrel, nem akartam szóba hozni a zsidó kérdést, de aztán úgy alakult, hogy Izraelre terelõdött a szó, aztán onnét már csak egy ugrás volt a zsidó téma. Oszt elmesélte nekem a következõt. Egyszer egy zsidó lánynak udvarolt, de mikor a lány apja elé állt, hogy megkérje a lánya kezét, azt mondta neki a zsidó: õt nem érdekli ha a võ jelöltje sánta, púpos és ronda, egy a lényeg, csak zsidó lehet. Na azt mondja az ismerõsöm, akkor ismerte meg, hogy mekkora fajgyûlölõk ezek. Mocskos egy népség! No akkor még nincs minden veszve mégse!
99 #33 MORMOTA1968
- 2017-01-22 06:32
Imre! Szerintem holdkóros állapotban írhattál valamit ezeknek, mert másképp nem tudom elképzelni, hogy ne emlékeznél minden fel meg le-jelentésre, amit a hivatalos szervek felé továbbítottál eddig. Ami a címed illeti, nem csak a tiéd köztudott elõttük, hanem nagy valószínûséggel mindannyiunké. De ugye könnyebb megjátszani a hülyét, bocsi, a tudatlant. Tulajdonképp most ki vert meg kit és mikor és fõleg miért, mi okból? Na pont így készülnek a "mondvacsinált" ügyek! Mint a komcsi idõkben, mikor csak alá kellett írni a delikvensnek "mit nem csinált és persze mikor nem" mert elõre meg volt írva a vád, ami persze puszta kitaláció volt, de valamivel csak meg kellett vádolni a szerencsétlent, hogy el lehessen ítélni, sokszor "halálra". Pl: mert rokonai éltek nyugaton, akikkel idõnként levelezgetett, vagy titokban a "Szabad Európa Rádiót" hallgatta, vagy nyugati újságokat olvasgatott, mennyi mindenért járt börtön vagy halál, ami ma már rég nem számít bûnnek. Az egykori meg és elítélõk leszármazottai azóta hányszor is köpték szembe az akkori kommunista eszméket? Ma már szabad ugye, mindent szabad? Hazát árulni, persze úgy, hogy ez sohasem volt az õ hazájuk és fõleg nem az õ népük. Ami Trumpot illeti, aki ilyen vehemensen kiáll Izrael érdekei mellett, abban én már eleve nem bízok meg. Fõleg ha zsidó is az illetõ, ráadásul multimilliárdos. Ma még így beszél, így cselekszik, ezt kapta parancsba, hogy terelgessen, ködösítsen, mintha nem szeretné folytatni amit Obama elkezdett. De! Folytatni fogja, vagy nem lesz hosszú életû. Hülyeségbõl, feleslegesen nem szoktak csapatokat, fegyverzetet, muníciót felhalmozni egy másik ország melletti szövetséges országban, országokban. Hitler is meg nem támadási szerzõdést kötött Sztálinnal, úgy hogy már akkor is tudta, hogy Sztálin mindenféleképpen meg fogja szegni a megállapodást. Úgy hogy megelõzés képen õ lépet inkább elsõnek. Ostoba lépés volt két frontos háborút indítani, nem is lett jó vége a dolognak. A történelem mindig ismétli önmagát, ez törvényszerû. Ráadásul mindkét fél vezetõi szabadkõmûvesek, ez az alap, amivel bárki hatalomra kerülhet. A nép meg nem számít egyik oldalon sem, fogyóeszköz, feláldozható. Majd a lányok, asszonyok és férfiak gondoskodnak az utánpótlásról, hogy mindig legyen kit beáldozni a gazdagok érdekeiért. Bár attól függ, hogy mennyi marad a különbözõ országok lakosságából egy totálisan pusztító világháború után. Olvastam egy cikket, hogy miért nem mernek az iszlamisták orosz katonákat túszul ejteni. Mert az oroszok, nem is kicsit izraeli példát követve, az illetõ terroristák szerettein állnának és állnak bosszút, a házaikat is eldózerolva. Kik is alkalmaznak hasonló módszereket? Brutális, de nagyon hatásos módszer. Ha liberális volnék, azt mondanám, ez így nem igazságos, a hozzátartozókon bosszút állni, de még is ez az egyetlen módszer, ami még a legfanatikusabb iszlamistát is elriasztja az orosz katonák elrablásától. A viking leszármazottak a régi idõkben sem szószoztak az ellenséggel, vagy a kifosztandó népekkel és a vér náluk nem vált vízzé. Vajon a szkíta birodalom, szkíta királyságok mibe buktak bele sorban? Pontosan abba, ami napjainkban is történik velünk. Hogy túlságosan megbocsájtok, jóhiszemûek, befogadók vagyunk és túlságosan türelmesek a szemmel láthatóan kiirtásunkra törekvõ beengedettekkel szemben. Minden birodalmunk, országunk, légyen az az õsi Egyiptom, Kánaán, Pártus Birodalom, annak köszönhette vesztét, hogy hagytunk idegen vérûeket beszivárogni területünkre, hagytuk õket annyira felszaporodni, hogy végül õk kerültek többségbe és nekünk kellett menekülnünk, tovább állnunk ott hagyva hazánk földjét a kutyák martalékául. Most is több mint egymillió magyar él és dolgozik idegenben, van aki már haza sem jön, miközben idegen vérûek terjeszkednek hazánk földjén és most is az újabb hullámuk is, más népek képében. Szép lassan megint kiszorítanak minket innét is és hová mehetnénk még ennél is tovább? Nyugatra vagy vissza keletre? Nagy-Magyarország szétverése a környezõ országok vesztét is fogja okozni, ez nem kérdéses? Egy gazdaságilag és katonailag is erõs ország a Kárpát-medence közepén garancia lehetne arra, hogy a Kárpát-medence népei nem járnak úgy, mint a nyugat, de hát nem csak a magyar ostoba, de a környezõ országok népei is. Nem látták elõre és még ma sem akarják látni, mit tettek és hová is vezet mindez. Mindig éket vert közénk a nevetõ harmadik, pedig ha összefogna az összes Kárpát-medencei fehér nemzet és emellett kelettel is szövetségbe lépnénk, biztonságban érezhetnénk magunkat, de így nem! Így senki sincs biztonságban, egyik ország népe sem, amíg idegenek ármánykodhatnak közöttünk.
2 #34 gerry
- 2017-01-22 08:37
SBERT - köszi ezt a beköpésedet, jót nevettem rajta!:

"Veszekedjen ezekkel a Fattyakkal az Orosházi,... " - szerintem ebböl még valamikor szlogen lesz!

- félre ne értsen senki, kedvelem Orosházi-t. Õszintének hiszem és remélem nem adja fel soha, sõt mi több, lélekben mellette állok... csak hát, ebben az országban annyit érnek a szavak, mint részegnél a falra hányt borsó...
83 #35 Sbert
- 2017-01-22 09:13
Gerry!
Kedves Egész-s-Égedre!
Vannak ilyenek még a tarsolyomban, mindent a maga idejében.
Jobb idõtöltés ez, mint a NAV-os ruhában flangáló patkányokkal, megy egyéb "rend"védelmisekkel küzdenem!
Mivel szépen szóltál hozzám ;) a jogdíjat neked nem kell befizetni!
A többiek meg azért sem, mert nagyon közelrõl ismerve ezt a Mahasz-Artisjus tolvajmaffiát, Élükön a kiskazár Jeszenszky kölökkel, úgyis ellopnák!
Inkább maradjon a zsebeitekben!
Annak több értelme van!
Áldás!
4 #36 Posta Imre
- 2017-01-22 19:27
Gerry, Pitkin, Sbert...szóval mindenki, nem gondoljátok, hogy nem annak idején, mikor már volt Ember, kapott "Törvényt", de közben elkopott az Ember és akármennyi jogász se képes már Embert létrehozni, hiába alkotmányoznak, szenkoronáznak...mert minél több a beszéd, anál kisebb a zember.

Ez még akkor is így van, ha a "törvény" a zsidó nemembereknek van, mert a zömre ez már áll.
7 #37 virag
- 2017-01-25 10:26
Nagyot megy a román Facebookon, hogy Putyin és Trump Orbánnak adja Erdélyt
http://444.hu/201...ja-erdelyt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.49 másodperc
4,610,928 egyedi látogató