Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Donald Trump elsõ intézkedése: A hazafiasság napja

KülföldNa, az apár ki nem irtott bennszülött "indián" most kapott egy napot! Örülhetnek. A propaganda goebbels-i és a hitleri Németország gazdasági modellje lép életbe, kivéve a "külpolitikát", mert onnan el kell takarodjon a zusa és át kell adja a terepet az Orosz- Kínának. A pénteken beiktatott Donald Trump elsõ amerikai elnöki intézkedése a hazafiasság napjának meghirdetése volt, s aláírta kormányzata védelmi miniszterének kinevezését is.
Donald Trump elsõ intézkedése: A hazafiasság napja

Trump beiktatása után szinte azonnal proklamációt írt alá, amely szerint az Egyesült Államokban nemzeti ünnepként bevezetik a hazafiasság napját. Az ünnep január 20-ra esne, mert - mint az aláírás utáni Twitter-üzenetében fogalmazott - "2017. január 20-án az emberek ismét e nemzet irányítói lettek".

Aláírta Trump James Mattis védelmi miniszternek az amerikai szenátus által már elfogadott kinevezését, valamint formálisan megerõsítette a kormánytagok jelölését is.

Donald Trump kiadta elsõ elnöki rendeletét is, ennek tartalmát azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Kézjegyével látta el az ilyenkor szokásos beiktatási dokumentumokat, s ezzel hivatalosan is az Egyesült Államok elnöke lett.

Még egy óra sem telt el a beiktatás után, és Donald Trump visszatért szokásához: Twitter-üzenetek egész sorát küldte szét. Nyolc bejegyzésében az elnök - akinek Twitter-fiókját mintegy húszmilliónyian követik - a beiktatási beszédében elmondott gondolatokat ismételte meg. A The New York Times címû lap információi szerint Trump az eddig használt androidos készülékét lecserélte egy újabb, biztonságos, a titkosszolgálat által jóváhagyott okostelefonra.
Link

Hozzászólások

7 #1 virag
- 2017-01-21 13:06
Palesztin tüntetés Donald Trump ellen
https://orientali...ump-ellen/
"Amennyiben Trump Tel-Avivból Jeruzsálembe költözteti az amerikai követséget, akkor soha nem lesz itt béke. Ha támogatja a kolonizációt, a telepek létesítését, sosem lesz béke – állította a palesztin aktivista.
Az 1967-es háborúban annektált Jeruzsálemet a legtöbb ország nem ismeri el Izrael fõvárosának, így követségeiket Tel-Avivban mûködtetik.
Jeruzsálem utcáin a zsidó közösség látványosan támogatja Trump ötletét, mely annál mélyebb ellenérzést, sõt haragot vált ki a muzulmán világban."
329 #2 gutai zub
- 2017-01-21 14:53
Január 20.
Ezentúl minden évben ez lesz a teljes agymosottak, az emberiség leghülyébb egyvelegének dísznapja.
Az egyesült Államokban lezajlott, választásnak csúfolt bohóckodásban kiderült, hogy ez a szedett vetett népség olyan hülye, egy rakás szart is megtapsol, megválaszt ha amerikai emblémákkal van giccsesen feltupírozva.

Aki változásokra vár az nagyon buta ember.
Annak a föld lapos, amin miniszterek, elnökök, trumpok, orsos viktorok és merkel mutik személyesen igazgatják a világot, és ha jön egy új muti minden más lesz.
Uram, Isten.............................
154 #3 kakas
- 2017-01-21 16:07
12 #4 spartakusz
- 2017-01-21 18:49
AZÉRT HALLGASSÁTOK MEG MAGYARUL IS FORDITJÁK:

http://www.vilagl...-magyarul/
267 #5 Perle
- 2017-01-21 19:57
Globalista világban hazafiassag meg annak a napja? El sem tudom képzelni.s_nezem
118 #6 keepfargo
- 2017-01-21 21:18
Hogy is írta nagy költönk:

"Haza csak ott van, hol jog is van;
s a népnek nincs joga."

(csak a globális nagytökének; - de annak aztán rendesen..)
7 #7 virag
- 2017-01-22 18:44
Amerika szerepére pályázik Kína
"A Kína vezette új világrend lehetõségét felvázoló Hszi legfontosabb üzenete úgy szólt, hogy országa nyitva hagyja kapuit és reméli, hogy a több ország is nyitva hagyja az ajtaját. Kína ugyanis elkötelezett az iránt, hogy a világgazdaság szívévé váljon, amennyiben Amerika már nem kívánja ezt a szerepet betölteni."
http://mno.hu/gaz...na-1381519
267 #8 Perle
- 2017-01-24 08:28
Jönnek az amerikai harci helikopterek is Európába.
https://www.army...._to_europe
Új vezetés ,régi politika.:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
4,461,994 egyedi látogató