Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pályázatot hirdet a Transparency International

BelföldJelentkeztek? Molnárfárpi lesz az egy gyík mentor a másik meg vayna és leleplezhetitek a mezei tücskök korrupcióját a hangyák kárára. Na, ébredvások éve van! Haj rá, kopaszok! Legfõbb törekvésük, hogy szakmai együttmûködést építsenek a mentorok és az újságírás, illetve a filmek készítése iránt érdeklõdõ, de tapasztalattal még nem rendelkezõ hallgatók, mentoráltak között.

A 2017 februárjában kezdõdõ program során hat mentor és a – következõ hetek során, újabb pályázat eredményeként kiválasztott – hat mentorált párban dolgozik négy hónapon keresztül. Közös munkájuk eredménye egy-egy tényfeltáró anyag elkészítése és publikálása – három írott cikk és három film lesz. A pályázati felhívás olyan történetek feldolgozását ösztönzi, amelyek az oknyomozás eszköztárának felhasználásával megalapozott és új információkat tárnak fel korrupciós esetekkel kapcsolatban. A témák lehetnek helyi és országos vonatkozásúak egyaránt.

A mentori program alapja az együttmûködés és a kölcsönös bizalom. A mentor és a mentorált együtt alakítja ki a munkatervet és közösen határozza meg a munkamódszereket, a határidõket és a felelõsségi köröket. A folyamatos online kapcsolattartás mellett kéthetente legalább egyszer személyesen találkoznak, továbbá mindketten részt vesznek az április közepén megrendezésre kerülõ szakmai workshopon.

A program során elkészülõ hat tényfeltáró anyagot a mentorok és a mentoráltak együtt jegyzik. Minden mentor a Transparency International 140 ezer forint + áfás honoráriumában részesül. Ezen kívül a legjobb cikk, illetve film szerzõpárosa kétnapos hollandiai tanulmányúton vesz részt.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-01-22 08:07
Na, nem jelentkeztek? Engem még 2008-ban idéztek is, mint "közbejelentõ üldöztetése" prédaképet. Azóta törölték a cikket.
83 #2 Sbert
- 2017-01-22 09:15
Imre! Nem!
Mert nem vagyok "soros" az ügyeikben...
:D
Jelentkezzön ezöknél az összes közüzemi szolgáltató, mihamarabb, kikapcsolási szándékkal!
s_ratata
267 #3 Perle
- 2017-01-23 18:44
Itt van nekik egy téma: Derítsék ki, ki van benne a hazaiak közül ebben a Izraelból induló, Európát behálózó csalóhálózatban:
http://www.timeso...ons-fraud/

Errõl sem ír "túl sokat" a magyar??? média.:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,410,720 egyedi látogató