Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán megteszi, amit Putyin kér, az orosz elemzõ szerint

BelföldImádom ezeket a zelemzõket! Moszkva ne, "beleszól", hanem irányítja és pont olyan "jogon", ahogy a többi zsizsik egyéb "államok" nevében teszi. Orbánnak meg kuss van. Vagy megteszi, amit kell, vagy írmagja se marad!Moszkva a jövõben is mindent megtesz annak érdekében, hogy gyengítse az EU egységét, s ehhez segítséget kap Orbán Viktortól, és a hozzá hasonló közép-európai jobboldali populista politikusoktól – idézte a The Moscow Times címû moszkvai lap Vlagyimir Frolov ismert orosz politikai elemzõt.

„Kelet- és Közép-Európának nem a Krímet elfoglaló „kis zöld emberkéktõl” kell tartania, hanem attól, hogy Moszkva bele akar szólni a belpolitikájukba, és irányítani kívánja külpolitikájukat. Oroszországnak most nem terület kell, hanem politikai és gazdasági ellenõrzés” – vélekedett Vlagyimir Frolov orosz elemzõ.

Vlagyimir Putyin orosz elnök február elejei budapesti látogatása elé írt elemzésében hangsúlyozta: ugyan nem az orosz beavatkozás, hanem a belharcok következménye, hogy a térségben terjedni kezdett az illiberális demokrácia eszméje, ám a Kreml örül a közép-európai folyamatoknak. „Putyin ellátogat az EU-n belüli legközelebbi szövetségeséhez, Orbán Viktorhoz. S Moszkvának nem kell átfogó politikai akciókat kezdeményeznie a térségben, mert a helyi populisták már elvégezték Oroszország munkáját” – írta.

Frolov szerint Moszkva változatlanul saját érdekszférájának tekinti az egykori varsói Szerzõdés tagállamait, s ez különösen igaz akkor, amikor valamely országba jobboldali populista politikus kerül hatalomra. „ Ez Kelet- és Közép-Európa bármelyik országában bekövetkezhet, s akármennyi amerikai katonai is érkezzen a térségbe, az USA semmit sem tud tenni, hogy megfordítsa a folyamatokat” – hangsúlyozta Frolov.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017-01-22 11:08
Sajnos igaz...[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e3RjqfE3Gjs[/movie]
329 #2 gutai zub
- 2017-01-22 13:25
A mai világunkban a Tények és a Hírek felismerhetetlen messzeségbe távolodtak el egymástól.
A hivatalos, de még az alternatív média is olyan képzeletbeli és hazug világot teremt áldozatainak, ami már köszönõ viszonyban sincs a valósággal.
A nagy és büdös városokba szorult, elprolisodott tömegek már a puszta természetet is a hazug média kancsal tükrébõl ismerik csak.

Ezekkel már micsoda könnyû dolguk van a mai globalizáló "uraknak"............
83 #3 Sbert
- 2017-01-22 15:43
Wááá leltem egy klassz képet, és nem tudom ide tenni!
Pedig nagyon idevaló....
4 #4 Posta Imre
- 2017-01-22 16:33
Matolcsy: Keletrõl is jöhet megoldás az európai integráció válságára

Keletrõl is jöhet megoldás az európai integráció válságára, Magyarország központi szerepet tölthet be ebben, ezért a jegybank által megrendezett Lámfalussy konferencián, hétfõn a Kelet és a Nyugat közötti kapcsolat lesz a kiemelt téma – mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke az MTI-nek adott interjújában. http://magyaridok...a-1347229/
118 #5 keepfargo
- 2017-01-22 19:00
gutai zub
Teljes mértékben egyetértek. Szórul-szóra igaz, amit írsz - sajnos.
48 #6 ro-zsola
- 2017-01-24 16:42
4 #7 Posta Imre
- 2017-01-26 20:40
magyaridok.hu/wp-content/uploads/2017/01/image_2.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,401,733 egyedi látogató