Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Beátának Posta Imre

GondolatokÉn pár nappal március 15. után néztem meg ezt az interjút... valóban megdöbbentett - nem mintha nem errõl beszéltek volna a szüleim már gyerekkorom óta...- de akkor is rémisztõ ezt így egyben hallani...tv-ben..., ki is rúgták állítólag a két mûsorvezetõt az interjú után...

Pár napja járt is Posta Imre Gödöllõn elõadást tartani én meg azonnal rohanni akartam, amikor a férjem azt mondta, hogy nem! Persze én azonnal felháborodtam...aztán átjött anyukám is és elkezdtünk 3-an beszélgetni...és végül megértettem õket...
Mirõl szól most a világ? Hergeljük fel az embereket, keserítsük el õket legyenek letargikusak, fásultak a sok negatív történéstõl, amiket naponta a nyakukba zúdítunk a rádión, tévén, újságkon keresztül. Egy ilyen ember majd fásult és ingerlékeny lesz a családjával is és nem csak maga fog belebetegedni, hanem a környezete is. Ez a cél, csodálatos ez az ország ezért más is szeretné és már el is fogja érni a célját, ha az emberek megbetegszenek, kiszolgáltatottnak fogják érezni magukat, nem vállalnak gyerekeket és már semmi pozitív megmozdulásra nem lesz erejük.

Én ezekkel a szavaimmal nem ezen interjú ellen beszélek! Csak végig kell gondolni, hogy azon kívül, hogy felhúzom magam, feszült leszek a családommal viszont érdemben semmit nem tudok tenni azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amikrõl Posta Imre beszél, vajon megéri-e naponta ilyen és hasonló dolgokkal foglalkozni...persze tudom, az információ... igen, igaz, de ezen kívül?

A beszélgetés fonala végül is arra jutott, hogy egy dologgal menthetõ meg ez a nemzet: ha egészséges, hívõ és maximálisan pozitívan gondolkodó emberek lakják, akik egy dologgal foglalkoznak: építeni, építeni! Mosolyogva fordulni minden emberhez, minden nap, gyermekeket vállalni, szeretetben, békességben és egészségben nevelni õket, megtanítva a hagyományainkra, értékeinkre, megtanítani arra, mi az igazán fontos az életben! Ha az emberek többsége így tesz, akkor fog bármi is megváltozni ebben az országban, világban! Itt most mondhatnák sokan, hogy pénz nélkül hogyan? Nagyanyáink? Õk fillérekbõl, a két kezük munkájával, tenni akarással és ráadásul 8-10 gyermekkel? Mégis, ezek a gyerekek felnõttként óriási szeretettel emlékeznek vissza, hogy hogy tudtak örülni MINDENNEK! Akár egy kicsi foltozott csizmának, HA VOLT SZERETET A CSALÁDBAN....

Használjuk fel azokat a tálentumokat, amiket kaptunk, ne ássuk el õket, mint a rossz szolga, hanem kamatoztassuk õket, függetlenül attól, hogy utcaseprõk, bolti eladók vagy politikusok vagyunk!

Zárszónak a bolti eladóról eszembe jut egy ismerõsöm - csuda dolgot talált fel, de csak majd az engedélyével írok róla, mert eddig halálos fenyegetettségben élt ezért a családjával...-, aki szokásává tette, hogy ha bemegy egy boltba és az eladó megkérdezi, hogy "mit adhatok még"? azt válaszolja: "egy mosolyt!". Legközelebb már maguktól mosolyognak...

Mindenkinek, minél több mosolyt kívánok, ez még ingyen is van, sõt ragályos !!!

Berni
2009, április 11
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-01-28 16:18
http://888.hu/art...ormanyzoja

Imre, az FSB felrobbantotta a szkíta hasonmásod.

Meghalt a Luhanszki Népköztársaság kormányzója

Szívrohamot kapott, a Moszkva közeli házukban. Így megy ez, önrobbanó lift, szívroham stb. VAGY, meg se halt, csak kicsit jegelte magát, Putyin parancsára, és át lesz szabva a képe. Minden lehetséges. Orbán Paronnya' is megrendezte a saját halálát, de általában ezek a kelet-ukrajnai orosz vezetõk tényleg felrobbannak vagy mint mondják szívroham.

1gr.cz/fotky/lidovky/14/043/lnorg/MSL52b700_P201404220196901.jpg

Íme. Szakasztatott Bubó Doki. Sok ilyen alteregód van.

media.publika.md/ru/image/201503/full/1394158450_505863_original_86084300.jpg

Itt is itt vagy, Ukrán színekben.
4 #2 Posta Imre
- 2017-01-28 16:33
Szalonna, az infarktus jó, már ha elõtte nem kínozzák meg, csak belenyomnak cuccot, vagy "kisütik" távolról.

Sokadjára mondom, több körös a mérkõzés. Középszer sok akad, kivételes ritka.
Ezt nézd meg! Talán segít. Egyedül mindenki ellen
http://kino-v-onl...erial.html
2 #3 gerry
- 2017-01-28 19:36
...és BERNI azóta is mindenen mosolyog...

- hát ez az... a Struccok meg a homokba dugnak. Közben a világban egyre több helyen kapni a Sruccokból készült finomságokat. A struccoknál - egy Berni ... ja nem ausztrál okos strucc kitalálta, hogy sokkal több strucctojásra van szükség és tanuljanak meg mosolyogni a strucc családok... bármi történjék is a jövõben...

a többség így reagált:
img.index.hu/cikkepek/0703/velvet/strucc.jpg
de néhány strucc nem ért egyet ma sem az idiótán mosolygókkal...
kacaj.eu/feltoltesek/2011/12/agressziv-strucc-585x394.jpg
...persze ezeknek elment az eszük.

Berni - veled vagyok... Béka! s_V
4 #4 Posta Imre
- 2017-01-28 19:58
Gerry most mér! Nincs igaza? Már az szülei sem tettek semmit, ahogy õ sem...és a béke változatlan!

Ha bele gondolok mélyen igaza van. Hol kell aláírni? A békére szavazok!

Így tettek az irakiak, palesztinok, szírek, líbiaiak ...ukránok..és a földkeregsegg összes csürhéje csak arra vágyik, hogy hagyják békén idiótának lenni, sõt segítsék is ebben.

Belátom, kényelmetlen az igazság hirdetése! Az a nemnormális Jézus nevû is ülhetett vona a seggén, nem?

Sokszor nem is tudom, mit szeretnék jobban már. Azt, hogy ne legyen "igazam" és maradjak világnak csúfjára ilyen idióta barom, vagy, hogy "igazam legyen" és ezt minden xarházi pofájába bele lehessen dörgölni! Attól tartok, a második verzió az életszerûbb, bár azt már most tudom, hogy sem nekem, sem másnak nem lesz önmagától ettõl jobb-ik.

Láttátok az angry birds 2-t?
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xX71IhscMd4[/movie]

Ott is ugyanezt modellezik. A mocskos "muszlim-zsidó" hazug migráncsoknak az idióta bennszülött madarak jobban hisznek, mint ..., aztán mikor rábaxnak, akkor persze legyen aki" megmenti" a becsületet. Amikor háború van, nem nagyon célszerû szeretet-mantrázni.

Most jelölik nóbel-oszkárra a mell Gibson legújabb harcifilmjét. Megéri. Jó sztori. Hullanak benne a japók, mint a pelyva. A fõhõs egy olyan katona, aki elveinek megfelelõen nem vesz kezébe fegyvert. Így ment meg sok-sok fegyveres bajtársát...., szóval tanulságos.

Áldás!
Béke!
Ommmmmmmmm!
88 #5 Asumhari
- 2017-01-28 19:59
Nem értek egyet Beával.
Az idõ haladtával egyre több terhet kell tudnunk elhordozni. Pont a családunk miatt, hogy a következõ nemzedékeknek jobb életük lehessen.
Lehet az igazságtól elzárkózni, a fejünket a homokba dugni és lehet a gyermekeink látás módján igazítani, amit csak akkor tehetünk meg, ha tisztában vagyunk a saját helyzetünkkel.
A durvaság minden nap ott van az otthonunkban, csak ki kell nyitni a tv-t. Már a mesékben is a vér folyik.
Ne egy tényfeltáró elõadás hozzon ki a mindennapi szeretet gyakorlásból.
Ma már nem elég kenyérrel visszadobni azt aki az életünkre tör!
A szeretet lehet gyakorolni, de nem csak önmagában, mert más dolgunk is akadt!
Oszlatni a homályt!
Védeni az életünket, az otthonunkat, a hazánkat!

Egyenként vadásszák le a legjobbjainkat...

Ilyen történelmi helyzetben egy szeretõ anya is legyen harcos amazon és igenis bírja a válla!
238 #6 bivaly
- 2017-01-29 22:34
Berni !

Húzzál a picsába a kedves jó hívõ családoddal egyetemben ! Minél elõbb, annál jobb. Kicsit elkéstem a javaslatommal, de mit csináljak, ha csak most ért ide a leveled ? Ja, szólj a többieknek is !
118 #7 keepfargo
- 2017-01-30 00:20
Berni az soha nem Merni összeszedni magát

Posta meg soha nem fosta össze magát

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
4,606,615 egyedi látogató