Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szijjártó az orosz propagandatévében sorosozott

BelföldMég cseresznye, hogy zizrael nem avatkozott-zieg (Heil) beeee, se a többi, aki ezt a sok xarházi gané "politikust" odasorozta a parlamenti zsinagógába. A teljes fidesz is "soros" zsidó neveltje....és ez nem is ciki, ha nem cuki...nem mellesleg ezt a majmot se "választotta" a kutya se, mert listáról került beeee! A miniszter szerint a civileket senki nem választotta meg arra, hogy képviseljék az emberek érdekeit.

A Soros György által támogatott civil szervezetekrõl nyilatkozott Szijjártó Péter hétfõn a Kreml szócsöveként mûködõ orosz állami RT televíziónak. A magyar külügyminiszter szerint nem hiteles az a kép, hogy a civil szervezetek az ország lakosságának érdekeit képviselik, sõt, úgy véli, „nagyon veszélyes téveszme”.

Senki sem választotta meg ezeket a szervezeteket arra a feladatra, hogy képviseljék az emberek érdekeit

– vélekedett Szijjártó. Hozzátette: „a társadalomban jelenleg nyilvánvalóan létezik igény a nyílt és átlátható politikára”, és úgy vélik, hogy ez nemcsak a pártokra és politikusokra vonatkozik, de a különbözõ szervezetekre is, amelyek tevékenysége megmutatkozik az ország társadalmi, politikai életében. Ha egy országban tevékenykednek szervezetek, melyek külföldi állampolgároktól vagy kormányoktól kapnak pénzt, arról a társadalomnak tudnia kell – mondta a politikus.

A miniszter szerint Soros György szándékai teljesen nyilvánvalóak, nyíltan nyilatkozott arról, hogy a jelenlegi magyar kormány bukását és távozását akarja, mert nem helyesli politikai irányvonalát. Szijjártó azt mondta: az irányvonalról a magyar népnek kell határoznia, nem Soros Györgynek.

„Ha a külföldi politikusok, üzletemberek és hasonló személyiségek törekszenek befolyást gyakorolni országunk politikai folyamataira, akkor nekünk jogunk van védekezni” – jelentette ki Szijjártó, aki szerint az Egyesült Államok részérõl is „nyilvánvaló kísérletek történtek a beavatkozásra a magyar belpolitikába”. (MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-01-30 19:11
"Kárpátalja elválik Ukrajnától, ha Kijev elfogadja a nyelvtörvényt"

Nincs más út, csak az eltávolodásé, ha a kijevi parlament elfogadja az ukrán nyelv kizárólagos használatáról szóló törvényt – vélte Szerhij Ratusnyak volt ungvári polgármester.

"Ez (a hivatalos nyelvrõl szóló törvény elfogadása) konfrontációhoz és szembenálláshoz vezetõ út. Ha Kijev továbbra is ilyen törvényeket fogad el, nem marad számunkra más, mint az, hogy (Donald) Trump (amerikai elnök) stílusában krími, Donyec-medencei, csernyivci, odesszai, lembergi falakat építsünk, és eltávolodjunk a kijevi gyûlöletes hatalomtól" – írta a volt polgármester a Facebookon.http://hvg.hu/vil...rvenyt#rss
267 #2 Perle
- 2017-01-30 21:16
https://www.youtu...xDnwRr2qAc
Itt a vele készült riport.

Donyeckben folyik a háború. Az ukránok lövik Makajevkát, iskolát is:
https://www.youtu...wv9pfm46hk

A helyzet annyira komoly, hogy Poros Jankó megszíkította német útját is.
Itt vannak a" viselkedési szabályok háború idejére:
http://doneck-new...stviy.html
4 #3 Posta Imre
- 2017-01-31 06:15
Perle, Trump meg Putyin kottájából játszik....és nekije is van ügyészkéje, mint a csini krími...aki mosmár moszkvicska.

Trump felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert

Donald Trump amerikai elnök hétfõ este azonnali hatállyal felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert, és helyette egy virginiai ügyészt bízott meg a feladatok átmeneti ellátásával.

Dana Doente virginiai ügyész hétfõ este már le is tette hivatali esküjét, azt követõen, hogy Donald Trump felmentette Sally Yates ideiglenes igazságügyi minisztert.

Jeff Sessions alabamai republikánus szenátor, leendõ igazságügyi miniszter szenátusi meghallgatása még tart, s a szenátusi szavazás végéig az 57 éves Sally Yates, az igazságügyi tárca eddigi helyettes vezetõje állt a minisztérium élén. Yates, aki Barack Obama demokrata párti elnök kinevezettje volt, hétfõ délután feljegyzésben utasította vissza, hogy védelmébe vegye az elnök bevándorlásról szóló rendeletét és ilyen értelmû utasítást adott munkatársainak is.http://www.hirado...inisztert/
154 #4 kakas
- 2017-01-31 10:36
68.media.tumblr.com/c63647e3a87263cec52c486b1a7e041f/tumblr_okm72sG6EW1vot0euo1_1280.jpg68.media.tumblr.com/f00a13e7eee99e9e01f605162a19b67f/tumblr_okl6e3yQTz1qbgoyio1_500.jpg
40 #5 bulcsu
- 2017-01-31 20:15
Nafene! Még a végén amerika nekiáll magyarkodni...

Trump tanácsadója bocskaiban beszélt a Fox Newsban 888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-01-31/2bd393ce9b054393464b88a75c0fc9a5/760x0.png

A valasz.hu szúrta ki a bocskai díszmagyarban feszítõ Trump-tanácsadó Gorkát, aki a korábbi értesüléseink szerint is Trump egyik legközvetlenebb munkatársa. Gorka Sebestyén biztonságpolitikai szakértõ az eredetileg meggyõzõdéses antikommunista, magyar emigráns Gorka Pál fiaként született Nagy-Britanniában, majd Magyarországon az Antall-kormány és Orbán Viktor korábbi környezetében is megfordult.Ismeretes, hogy az utóbbi években az amerikai jobboldali Breitbart hírportálnál dolgozott szerkesztõként, szintén biztonságpolitikai téren. A Trumpot nyíltan támogató laptól most azonban egyenesen a Trump-kormányzatba léphet be Gorka. A Business Insider szerint az új elnök Nemzetbiztonsági Tanácsának dolgozhat majd.

A tanácsadó, egy korábbi televíziós mûsorban a dzsihadista terrorizmus elleni harcról és a várható új védelmi politikáról beszélt

A felöltõn két kitüntetés is látható, a Válasz.hu szerint az egyik, a koronás címeres kitüntetés (balra) a Horthy Miklós által alapított vitézi rendet idézi meg.

http://888.hu/art...ox-newsban
129 #6 VaLa
- 2017-02-01 16:00
Elnök ur.... De melyik?
Mindegy? Mert mind egy?
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SRjERC_A4XU[/movie]
7 #7 virag
- 2017-02-02 09:10
Hármat találgathatsz, kinél vacsorázott tegnap este Szergej Lavrov orosz külügyminiszter
http://444.hu/201...yminiszter
"Nem máshol, mint magyar kollégája, Szijjártó Péter dunakeszi neobarokk dácsájában, amit Szijjártó még 2014-ben vásárolt 167 millió forintért, többek között pont azért, hogy ott illusztris vendégeket fogadhasson."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,397,688 egyedi látogató