Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gõzerõvel toboroz a Magyar Posta, de a kutya sem akar postás lenni

BelföldÉn, nehogy elhiggyétek már! Ja, hogy a hivatal? Olyan presszió alatt vannak az ott dolgozók, hogy a háromnegyedük azonnal felállna, ha merne és lenne jobb lehetõsége. Az egész kibaxott "országra" jellemzõ ez. zsidó bizni-c.Hiányszakma lett a postás, a nyugdíjba vonulás és a fluktuáció miatt az ország egyes részein a Magyar Posta már nem rendelkezik elég munkaerõvel, ezért az állami cég jelenleg 200 állást hirdet – derül ki a Világgazdaság pénteki számában megjelent cikkbõl.

A piac többi szereplõjéhez hasonlóan a postánál is a logisztikai és a kézbesítõi területen tapasztalható elsõsorban munkaerõhiány, fõként a központi régióban és Nyugat-Magyarországon. A posta zömében alap- és középfokú végzettségû munkavállalókat, az irányítási területen meghirdetett munkakörökhöz pedig felsõfokú végzettséggel rendelkezõ kollégákat keres. Az alapbéren és a pótlékokon felül a munkakörökhöz tartozó ösztönzõ bért és cafeteria juttatásokat is biztosítanak.
Fizetés? Kapaszkodjon!

A Magyar Posta nem árult el konkrét információt arról, hogy egy levélkihordó mennyit visz haza, a vezetõség bérezése azonban nyilvános adat. A vezérigazgató alapbére havi 5 millió forint, míg a vezérigazgató-helyetteseké 4,2 és 3,6 millió forint között mozog. Ráadásul mindehhez – amennyiben teljesülnek a meghatározott feltételek – az alapbér 20 százalékának megfelelõ prémium társulhat. A postának 53 vezetõ tisztségviselõje van.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-02-04 12:58
Miért, szerintetek, a MÁV más munkahely? s_hihi hangosbemondókon keresik a dolgozókat - hirdetik az állomásokon, menet közben a kocsin bemondják mik a lehetõségek, le a határra a sündõröknek a béka segge alá vitték az alkalmasságit csak hogy jelentkezzen valaki, annyira leszarják - mert senki nem akar odamenni. A vizsgákhoz valami szerver méretû aggyal kell rendelkezni, olyan az anyag és a tartalma, plusz a munkahelyed soha nem biztos, mert évenkénti vizsgák vannak, és így szórják ki a dolgozó állományt, mert a KTI direkt arra meg hogy buktasson, szerintetek milyen munkahely az ahol direkt erre gyúrnak rá?
254 #2 mujko
- 2017-02-04 13:58
Postásnak lenni jó ?
Árulhatnak biztositásí kötvényeket,rágógumit,könyveket,fideszes szórólapokat stb.
4 #3 Posta Imre
- 2017-02-04 15:57
Szalonna ez az országnak becézett qvatelep már rég így mûxik, illetve nem mûxik. A munkáltató, ha magáncég akkor ritka kivétellel, de a cégvezetõség meg van sértve, hogy a jó munkást meg is k-ellene fizetni és úgy vannak véle, hogy "örülj, hogy kapsz munkát, amibõl ugyan nem jutsz ötrõl sohasem a hatra, de ha mellette másodállásod van és ügyeskedsz is, talán 50 éves korodra felborulhatsz, mint a büdösbogár.

Postások? Mostohaanyukám hivatalvezetõ volt. Ez egy vicc. Mostaniakkal is jó kapcsolatom van. Mind egy szálig nõk és csak a tehetetlenség, depresszió és a reménytelenség tartja ott 70-80%-át a helyén. Összegészében mindegy melyik hivatalba mész.

A közhivatalokban most emelnek bért, de zömüket akasztani is lehetne, kutyának se hiányoznának, viszont a fizetésük magasabb, mint a "versenyszférának" nevezett rabszolga-gazdaságban.

Egyéb-Iránt a hazatelepülõknek csinálják a helyeket. A legtöbben egy tisztességes 250 ezres nettóért már nem mentek volna ki. Kinn a skandinávoknál egy átlagos hónapban megvan egy kerek misi, de az árak is ehhõ tendálnak, meg repjegy, meg más dolgod sincs, csak ez..., de a tendencija lassan változik. Ki van adva a tetveknek, hogy eresszenek a gyeplõn, miközben ez ne tévesszen meg senkit! Mind egy szálig fel kell gyeplõzni az elsõ osz-lopra azt a tolvaj zsidó-cigány bandát!
238 #4 bivaly
- 2017-02-04 16:04
A jó édesanyjába elmehet a vezetés itt is, ott is, meg mindenhol ! Hazudnak mint az állat, nem dolgozókat keresnek, hanem rabszolgákat. Ebben a szétb...ott országban, csak ugatás a jó bér, jó munkáért, a Postánál már nem két, hanem három ember helyett dolgoznak akik ott vannak, annyira nincs létszám. Ocsmány egy országban élünk. Ezek után, közben, meg elõtte, meg ez a rohadt tetves Fidesz kiküldi a propagandát "ingyér", hogy "Magyarország erõsödik". De megmondom nektek õszintén, ezekben a propaganda riportokban szereplõket azért kurvául meg tudnám taposni. A büdös férgei nagyon jól tudják, hogy hazudnak, hárt ezért ! Mert ugye, a takonygerincnek " van az a pénz" ! És fillérekért a pofámba mondják a hazugságot. Nesztek jellem !
37 #5 HER
- 2017-02-04 16:38
A mi postásunkat áthelyezték a cigó településre, és kaptunk egy zsidó vöröskét!
99 #6 MORMOTA1968
- 2017-02-04 17:47
"Mi zsidók, az Önök munkájának az eredményét NYOMORÚSÁGOS fizetség ellenében átvesszük és a magunk boldogulására fordítjuk".-Harold Rosenthal. Már a múltkor is kérdeztem, hogy kik azok, akik meghatározzák és mi alapján, hogy kinek mennyi jár a pénznek nevezett BANK-JEGYEKBÕL, (csereeszközbõl) aminek forgalmazása nem magán, hanem közérdek kellene hogy legyen. Ennek ellenére magánkézben van a pénznyomtatás joga, köszönhetõen a pápáknak, akik a multimilliárdos bankárok alattvalói és az országvezetõ politikusoknak, akik egytõl egyig szabadkõmûvesek. Persze nem csak õk. A törvényhozásban, büntetõ jogban, stb...tevékenykedõ összes rohadék oda tartozik, ami meg a jezsuiták alá. Szóval, kik is határozzák meg (Cion bölcseinek jegyzõkönyvei" után szabadon, hogy a többségnek mennyibõl kell kihúznia, (ha tudja) a következõ hónapig? Aztán ha valaki egy kis mellék keresetre szeretne szert tenni piacozással, maszek munkával, jön a zsidó NAV és jól megvágja egy jókora büntetéssel. Trágya egy országban élünk! De mi teremtettük ezt magunknak! Mi hagytuk, hogy palira vegyenek minket és az orrunk elõtt rabolják szét az ország nemzeti vagyonát. Nincs elég ember bizonyos állásokra? Talán ha nem kellene külföldön keresnie több mint egymillió magyarnak egy jól fizetõ állást, nem volna ilyen gondunk. Szerintem "Isaac Isitan" filmje, A pénz, elég közérthetõen beszél a problémáról. Vagy az "Összeesküvés elmélet-Gazdasági bérgyilkosok". De csak ismétlem önmagam megint.
238 #7 bivaly
- 2017-02-04 21:42
Mormota !

Megkérlek mellõzd a királyi többest ! Nem szoktalak piszkálni, de te lehet, hogy hagytad, meg teremtetted, én nem, és még sokan nem. Nem kell elnézést kérned, meg hogy nem úgy gondoltad, meg nem úgy kell érteni !
Harag nincs, de tudd, hogy mit írsz, meg hogyan ! Légy szíves !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,399,741 egyedi látogató