Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A nemzetbiztonsági bizottság a Századvég körmére nézne

BelföldNa a rohadt zsidó banda lassan "nemzetbiztonság" trágyát is képezi?Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága megvizsgálja, hogy a Századvég munkatársai engedéllyel kezeltek-e államtitkokat. Errõl a testület szocialista elnöke, Molnár Zsolt beszélt vasárnap az MTI-nek.

A bizottság arról kérne tájékoztatást, hogy a Századvég munkatársai közül kik, miért és milyen minõsített dokumentumokba tekinthettek bele. Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága a tervek szerint nem a jövõ, hanem az azt követõ héten ül össze legközelebb.

A kormánynak tanácsokat adó Századvég munkatársai már 2010 óta minõsített adatokkal dolgozhattak, de csak 2013 októberében kaptak engedélyt arra, hogy államtitkokat kezeljenek. Ez Pintér Sándor belügyminiszter Fodor Gábornak adott írásbeli válaszából derült ki. Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015-11-01 15:34
38.media.tumblr.com/0e5f0265b4f488304f0393cd08046c63/tumblr_nm35k3urBv1qg5e9go1_540.gif
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-01 16:12
Patthelyzet: Simicskának és Orbánnak is igaza lehet

Logikailag nem stimmel, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor is hazudik az ügynökkérdésben. Az a másik - elsõre nehezen érthetõ - véglet viszont elképzelhetõ, hogy mindketten igazat mondanak - erre jutott Rainer M. János történész, aki az egykori állambiztonsági hálózat mûködésérõl is beszélt az Origónak.
Errõl tudnia kell
Forrás: Origo
Elindul a vita az újabb rezsicsökkentésrõl
Forrás: MTI/Komka Péter
Képen a salgótarjáni tûzgömb
Forrás: AFP
Olimpikon úszóból lett mindenki kedvenc pofonosztója

Ezekbõl semmi nem következik - állapította meg Simicska Lajos kijelentésére és az azokra adott miniszterelnöki cáfolatra reagálva Rainer M. János. A történész az Origónak azt mondta, a médiavállalkozó dokumentumokkal alá nem támasztott vádja éppúgy nem bizonyítja, hogy Orbán Viktor ügynök volt, mint ahogy a miniszterelnök korabeli iratokkal alátámasztott reagálása sem cáfolja egyértelmûen, hogy nem volt az. Viszont akár mindkettejüknek is igazuk lehet.
Ez így csak egy történet

„Simicska Lajos mondott valamit, amit nem támasztott alá bizonyítékkal, ez így csak egy történet" - mondta a médiavállalkozó sztorijáról Rainer M. János. Simicska Lajos ugyanis azzal nyitott új frontot a médiaháborúban, hogy felidézte, amikor a 80-as években a katonaságnál Orbán Viktor odament hozzá, és elárulta: „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad."http://www.origo....lehet.html
2 #3 gerry
- 2015-11-02 08:05
én egy öngyilkos tipus vagyok....
Szombaton elmentem a magyar árút árúsító bótba (a disznót helyben alakíitják hurkává, kolbásszá...lehet, hogy fagylaltá is) és vettem kolbászt, tepertõt, húst és sok minden - emberre veszélyes disznóságot...
Szombat este is megpróbáltam magam megöngyilkolni, vasárnap ugyancsak - pörkölttel, ma reggel még élek... folytatom tovább.
Ha feldobnám a talpamat, öntsétek rám a maradék csalamádét szemfedõnek és tekintsetetek a PI oldal illetve az új világrendetlenség hösi halottjának.

Köszönöm, köszönöm. s_hee
37 #4 HER
- 2015-11-02 16:52
Így csinálom!


---
Úgy döntöttem feladom a harcot.
Látom, hogy ellenségeink egyre többen vannak, egyre erõsebbek és bizony egyre közelebb érnek hozzánk. Mi pedig nem látjuk õket mert azzal foglalkozunk, hogy egymást marjuk és acsarogjunk. Pedig ezt is pont õk idézik elõ.
Nem bírom végignézni, hogy ez a több ezer éves nép ily balga módon belegyalogol saját végzetébe. Nem akarom látni amint széles mosollyal arcán, csillogó tekintettel önként teszi fejét az ÚJ VILÁGREND gillotinjának nyílásába. Nem akarom végignézni ahogy európa védõbástyája a megosztottság, széthúzás, pártoskodás és az emberi butaság ingoványába süllyed. Nem akarom látni, hogy a magyar virtus sötétséget bevilágító fáklyájának lángját mint tesco gazdaságos teamécses pislákoló lángját elfújja a magyar mentalitás és a sötétség korszaka borul a világra.
Terror, erõszak, rombolás, halál.
Ezért úgy döntöttem ezen a nyirkos hûvös éjjelen búcsút veszek az élettõl saját kezem által.
Megmérgezem magam.
Megeszek 15 deka rákkeltõ, fokhagymás, paprikás, zsíros, copákos csécsiszalonnát, fehérkenyérrel és még sört is iszok hozzá, hogy még hatásosabb legyen.
Honfi társaim! Mennem kell. Engem már vár a három szent ,pirosban, fehérben,és zöldben.
ÁLDÁS!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,405,311 egyedi látogató