Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

What If Austria-Hungary Reunited Today?

GondolatokKomolyan pedzik a 100 évet visszaugrani az idõbent! Ugye milyen meglepõ? Oroszország is tolat elõre, vissza az idõbe, a törökök is...szóval megy szépen. Lehet "nemesnek" állni, lovagnak meg portásnak a Magyar Királyi Várba, mely hamarosan kész. Az összes tetvedék zsidó ott lebzsel már körötte. Link

Hozzászólások

118 #77 keepfargo
- 2017-02-11 16:42
Ember; ez i_gaz... s_hihi
267 #78 Perle
- 2017-02-11 21:06
Führer ruhás bajszos fickó jár -kel Ausztriában, Braunau am Inn városban. Szertenézett , de nem lelé házát a honjában . A rendõrság már keresi.s_huh

A fenének kell egy ilyen monarchia!
4 #79 Posta Imre
- 2017-02-15 11:21
Nem kell megünnepelni Trianont

Elvetette a képviselõház kedden azt a törvényjavaslatot, amely „Trianon és a magyar elnyomás elleni harc napjává" nyilvánította volna június 4-ét, és börtönbüntetés terhe mellett megtiltotta volna a trianoni békeszerzõdés jogosságának nyilvános megkérdõjelezését.

A tervezetet Bogdan Diaconu volt független parlamenti képviselõ, a nacionalista Egységes Románia Párt (PRU) elnöke terjesztette a parlament elé még 2015-ben.

A törvényhozási tanács kedvezõ véleményezést adott a tervezetre, azzal a megjegyzéssel, hogy törölni kellene belõle „az erdélyi románok Trianon elõtti és a második világháború alatti, a magyar elnyomás által okozott szenvedéseire” utaló részt. A szakmai testület nem emelt kifogást az ellen, hogy egytõl öt évig terjedõ börtönnel sújtsák Romániában a békeszerzõdés jogosságának megkérdõjelezését vagy gyászjelvények használatát a történelmi eseménnyel összefüggésben.
http://www.hirado...-trianont/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
4,602,641 egyedi látogató