Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy svéd rendõr píszimentesen beszámolt a valós migrációs helyzetrõl

KülföldNa, nálunk meg a zsidó-cigány, a cigány-zsidó szabadon behelyettesíthetõ. Pár évet késett ez a vallomás, bár még mindig nem nyekegte el parancsnokai dolgait, kik is vannak a háttérben, de hát akinek csöpp esze van, továbbgondolja. Szóval 1-2 / tízezer fõ. A bátor szavak miatt könnyen lehet, hogy a rendõr elveszíti állását, mert a Facebookon közzétett véleményéért rasszizmus vádjával feljelentették a rendõrségen – számol be az esetrõl a Speisa. Az írást a 888.hu szemlézte.

„Elfáradtam már. Amit most írok, nem lesz politikailag korrekt. Nekünk, állami dolgozóknak tilos ezeket megosztani Önökkel, adófizetõkkel. Ezért kirúghatnak engem és megvonhatják a fizetésemet. De nem érdekel, amúgy is nyugdíjba vonulok nemsokára, 47 év munkaviszony után. Innentõl kezdve heti rendszerességgel be fogok számolni a rendõrségi nyomozásaimról itt Örebroban. Nem lesz sok összecsengés az állami statisztikákkal, sem pedig a baloldali kriminológusok álláspontjával.

A nyugdíjasaink szenvednek, az oktatás kaotikus, az egészségügy pedig a rendõrséggel együtt romokban hever. Mindenki tudja ennek az okát, csak senki nem meri kimondani. Svédország mindig is abban az illúzióban élt, hogy nyersanyagkészletének segítségével sikerül egy politikailag korrekt utópiát építenie egy vallások által megnyomorított világban.

Lássuk milyen ügyek kerültek hozzám, hétfõtõl péntekig: nemi erõszak, nemi erõszak, tettlegesség, nemi erõszak, zsarolás, fenyegetõzés, hivatalos személy elleni erõszak, hivatalos személy megfenyegetése, drogkereskedelem, illegális drogbirtoklás, emberölési kísérlet, megint nemi erõszak, zsarolás és verekedések.

A gyanúsítottak nevei: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, újra, ismét, megint, Christoffer … nahát. Igen, egy svéd név is feltûnik egy droggal történõ visszaélés kapcsán. Mohammed Mahmod Ali, megint, és megint.

A gyanúsítottak származási országa: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, ismét Szíria, Szomália, két ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak több mint felérõl nem tudni, honnan jött. Nincsenek papírjaik, ezért hazudnak a származásukkal kapcsolatban.

És itt most csak Örebroról beszélek. Ezek az esetek pedig 100 %-ban kitöltik a nyomozási kapacitásunkat. Lassan már 10-15 éve ez a helyzet. Jövõ hét pénteken jelentkezem a heti beszámolóval.”Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2017-02-07 15:49
Õre[b]ró
267 #2 Perle
- 2017-02-07 19:17
Most hallgassuk meg a másik oldalt is:
. A szír migránsok szerint mindenrõl a svéd adófizetõk tehetnek. Nem kapnak önálló házakat, lakásokat, csak apartmant nyujtanak nekik közös konyhasználattal. Senki sem kap jól fizetõ állás, ezért nem tudnak csajozni, megnõsülni sem.Kész csalódás számukra, hogy a rommá bombázott Damaszkuszból egy sóher északi fõvárosba kerültek..Hát élet az ilyen??? :D
http://www.breitb...irlfriend/
Itt az ideje, hogy a svédek páros lábbal rugdalják ki " szegin" migránsokat " hazájukból.
238 #3 bivaly
- 2017-02-07 20:53
Perle !

A svédek szívesen megtették volna korábban is, de ott is kevés a svéd, csak a "svéd"-bõl van sok. Milyen egyforma ez a világ nem ?
267 #4 Perle
- 2017-02-07 21:03
Bivaly, igaz.

Éppen az elõbb nézegettem híreket a magyar letelepedési kötvénybizniszról. Az ész megáll.
Boldog, boldogtalan kap állampolgárságot, ha van pénze.
Nálunk sem lesz már néhány év múlva magyar , csak újmagyar szinte minden szinten és színben.:o:o:o
154 #5 kakas
- 2017-02-08 12:04
68.media.tumblr.com/e618a753471e338f46f58d25c357eda7/tumblr_okupveGwKN1qahui8o1_250.jpg
4 #6 Posta Imre
- 2017-02-11 19:54
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v0SMt-Nnk1I[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
4,458,140 egyedi látogató