Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Öngyilkosságot kísérelt meg Sándor Mária

BelföldRégi mondás: Aki nem tud úszni, ne másszon a fára, mert ellopják a biciklijét! Azért mélyen együttérzek vele, ha ez számít, bár tudom, hogy nem. Üdv a klubban! Azért az ereimre vigyázok rendesen, mentálisan pöpec vagyok, fizikálisan szilaj! Sándor Mária, a fekete ruhás nõvér úgy érzi, magára hagyták, ezért kilép a közéletbõl. Korábban felvágta ereit, de megmentették.


Nem kap munkát, az egészségügyi dolgozók nem állnak ki mellette – mindezért Sándor Mária, a fekete ruhás nõvér úgy döntött, otthagyja a közéletet.

Állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették – írja a 168 óra.

„Nem vagyok alkalmas vezetõnek. Mindenkinek hiszek, aztán rájövök, mások csak saját céljaikra akarnak felhasználni. Azt hittem, az emberek jók. Rájöttem, nem azok. A legtöbben önzõk, épp a nyomor miatt, amiben élnek: az állandó nélkülözés, az állandó igazságtalanságok miatt. Csalódtak bennem, csalódtam bennük” – mondja Sándor Mária.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsõsegély számot!
Link

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2017-02-08 13:24
Maria, csuklot tevesztettel!
Nyaki utoerbol is lezeng epp eleg haszontalan a bolyongon.

Hama' eszkoznek vesznek...
4 #2 Posta Imre
- 2017-02-08 14:14
Enid, a komoly szándék nem szül kísérletet. Segélykiáltás, meg annak mondják. A következményit had ne ragozzam.

Asszony azt mondja, hogy "én" csak azért nem jártam így, mert idõben felismertem a mocskos görényeket és befeszültem, ahogy egy nyakas kuntól elvárható. De ez annak is köszönhetõ, hogy szeretõ családom van és valamiért még mindig kitartotok amellett, hogy ne hagyjalka benneteket magatokra ebben a roppantul szellemes és szép, igazságos világunkban és szórakoztassalak benneTEKet a hülyeségeimmel!

Egyébként nekem a kötél jobban bejönne, ha már választani kék. Ha nem más csinálja a nyakkendõt, egészen biztos komoly szándékot tükröz és nem igazán lehet elrontani.
80 #3 monguzking
- 2017-02-08 17:24
én sohasem értem meg hogy miért lesz valaki mocskos önzö modon öngyilkos--ha lenne bennük becsület akkor fognának egy kézigránátot s görények,geci ládák közé vágná...milyen hamar elfogynának csotányok s egyre jobb világ lenne s egyre kevesebb ember érezné szükségét annak hogy öngyilkos legyen---dehát sajnos önzök az emberek-saját kis problémáikkal vannak elfoglalva..
4 #4 Posta Imre
- 2017-02-08 17:29
Monguz a kérdés nem ilyen eccerû, de veséztük már ezt is.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dIWq6XDAr2I[/movie]
267 #5 Perle
- 2017-02-08 18:52
Korpa közé keveredett, már majdnem megették a disznók. Szerencsére még az utolsó pillanatban kiszállt. Ezzel nõtt a szememben. Túl sok lehetõség választásra nem igen adódott neki. Ha kitálalja, hogy ki miért és hová terelte ,, rosszabbul járhatott volna , mint ezzel az öngyilok kísérlettel.
4 #6 Posta Imre
- 2017-02-09 06:21
„Udvaroncok, lakájok túlbuzgósága”

– Azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, és elbocsátották az Antall József Tudásközpontból, miután egy vezetõi értekezleten védelmébe vette egyik fiatalabb kollégáját, aki lájkolta az olimpiaellenes kezdeményezést. Miért állt ki mellette? Nem gondolta, hogy baja lehet ebbõl? – kérdeztük Szert Boglárkát, aki a tudásközpont – azóta megszüntetett – uniós kapcsolatokért felelõs irodáját vezette.
– Nagyon gyorsan történt minden. Antall Péter (néhai Antall József volt miniszterelnök fia, a tudásközpont vezetõje) este 11-kor küldött körbe a Facebookon egy zárt csoportban üzenetet arról, hogy nem akar látni olyan posztokat vagy lájkot, amelyik az olimpiát támadja, és aki politikailag önállósodni akar, annak nem kötelezõ ott dolgoznia. Másnap reggel pedig már be is hívta a vezetõi értekezletre az említett fiatalabb kollégámat, és azt mondta neki, hogy „Gyere, Editke, megpofozgatlak”. A pofozgatást csak képletesen értette, de ezzel a többiek elõtt megszégyenítette õt.http://mno.hu/bel...ga-1385072
238 #7 bivaly
- 2017-02-09 07:30
Editke lelkem !

Ha van ellenvéleményed, Ostobácska királylány, azt nem a Facebook-on kell kinyilvánítani !

Boglárka lelkem !

Ti SZDSZ-es téglák vagytok ? Itt felejtve, beágyazva mint elsüllyedt görög gálya amfórái a tenger iszapjában ? Kérdés, hogy a ti hajótok mikor süllyedt el, hogy ott dolgozhattok, ahol ? Oda csak "beteszik" az embereket, nincs állás interjú, vérségi alapon történik, és jó esetben kihalásig érvényes.

Az mno.hu meg az ami. Lehet olvasni, de minek ?
118 #8 keepfargo
- 2017-02-09 09:06
Egy jó kun(magyar) sosem lesz öngyilokos, annál többre becsüli az életet, és kevesebbre a sok hülyét, akik "helyzetbe hozták"...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,403,023 egyedi látogató