Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Imre, tedd fel légyszíves !

BelföldBármit kitalálnak, ott pénz szag van. Csak erre képesek. A miniszterek mikor fognak pénzért korrupcióellenes vizsgát tenni, és mikor lesznek kidobva a parlamentbõl ha tevékenységük miatt megbuktak?

A rendõrök vajon mikor fognak újra vizsgázni mindenbõl, hisz nincs közbiztonság.

A jogászok és bírók, ügyészek mikor fognak újra vizsgázni, hisz nincs jogbiztonság.

Az orvosok mikor fognak újra vizsgázni, hisz nincs egészségügy, megfelelõ gyógyítás.

A bankárok mikor fognak újra vizsgázni, hisz a banki vagyont a nép kifosztásával magukra költik.

És folytathatnánk tovább az élet bármilyen területén, hisz minden szét van verve. Ez is csak egy újabb pénzlenyúlás.

Ettõl nem lesz jobb a közlekedési morál.

Pl. ha a kamionosokat túlterheli a munkaadó , az nem fog tudni pihenni, mert idõre megy. Ha nincs megfelelõ munkavállalói védelem törvény szinten, akkor a kiszolgáltatott vezetõ kénytelen szabályt szegni, hogy ne rúgják ki.

Az utakon mindenhol ingerült emberek vannak, azt új KRESZ-szel nem fogja javítani.

A rossz utakat sem, amik baleset veszélyesek.

Arról nem is szólva, hogy milyen balesetveszélyes az a módszer, hogy a rendõrök a bokrokban és egyéb leshelyeken bujkálva trafiznak.


Inkább azt látom, azt a tervet, hogy így is korlátozzák az emberek életét, hisz a "tervek" arról is szólnak, hogy korlátozni fogják a helyváltoztatást jogát, nem utazhat majd bárki - ez a szép Új Világrend épül. Szépen lassan mindent elvesznek tõlünk, vagy százszorosan fizettetnek.

Emberek, térjetek észre !!!!

Javaslom, véleményét és ötleteit írja meg az alább található email-re...
ÚJ KRESZ 2017-BEN? TÉNYLEG MINDENKINEK ÚJRA KELL VIZSGÁZNI?
Posted on február 3, 2017 by palyazat Leave a comment
Hirdetés:

Új Kresz 2017 – 2018 évben? A Kormány új KRESZ-t tervez bevezetni, mely maximálisan megfelel az uniós normáknak, elvárásoknak. Ennek azonban az lesz a következménye, hogy aki ennek életbelépése után is vezetni kíván, annak kötelezõen újra le kell tenni a KRESZ vizsgát. Jócskán különböznek errõl a vélemények, persze fõként a jogosítvánnyal rendelkezõk körében, hiszen érthetõ módon igen nagy a felháborodás, mivel akinek van vezetõi engedélye, az már megfizette érte a kiszabott összeget.Az ORFK rendõrségi szóvivõje nyilatkozatában elmondta, hogy a szakbizottság már május hónapban megkezdte a jogszabály változás elõkészítését, és a hírek szerint még ebben az évben, akár õsszel hatályba is léphet. A FIDESZ közlekedési szabályokért és a következményekre vonatkozó jogszabályok átalakításáért felelõs tagja elõrevetítette, hogy nem a módosítás a helyes út, sokkal inkább egy egészen új jogszabályt kell alkotni a KRESZ-re vonatkozóan. A jelenleg hatályban lévõ jogszabály 1975 óta van életben, melyet az óta negyven alkalommal módosítottak.
Szponzorált linkek

Az biztos, hogy már készül az új KRESZ- mindannyiunknak újra kell vizsgázni, hiszen a két évvel ezelõtt a FIDESZ részérõl létrehozott munkabizottság már gõzerõvel dolgozik az ügyön. A szakmai bizottság az illetékes minisztériumi szakemberekbõl, rendõrségi szakemberekbõl és szakpolitikusokból, valamint civilekbõl áll, akik között találhatók oktatók, közlekedési újságírók, az autósokat képviselõ érdekképviseleti szervek. Ez persze nem garancia arra, hogy a változás az autósok számára kedvezõ lenne, nem is lehet. Minden esetre sokan élnek azzal a lehetõséggel, hogy a kreszmodositas@gmail.com e-mail címre bárki elküldheti a jogszabály változásával, módosításával összefüggõ ötletét, javaslatát, sõt észrevételezheti is a tervezetet, mások felvetéseit. De persze ettõl még, ha hatályba lép az új jogszabály, akkor mindenkinek újra a zsebébe kell nyúlni, ha érvényes jogosítványra van szüksége.Forrás: aktualitasok.hu

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-02-12 07:03
Kudarcot vallott a szupertraffipax?

Nem hozott látványos javulást a közlekedésbiztonság növelése érdekében élesített 525 darab készülék: 2016-ban tovább nõtt a személyi sérüléses balesetek száma.

„A rendõrség célkitûzései szerint a projekt eredményeként a halálos kimenetelû, valamint összességében nézve a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek száma is csökkenni fog, ezen belül enyhébb lesz azok kimenetele” – olvasható az ORFK honlapján a VÉDA nevû „közúti intelligens kamerahálózat” ismertetõjében. A több hónapnyi tesztüzem után 2016. április 5-én országszerte élesített 365 darab fix, és a már korábban aktivált 160 darab mobil készülék közlekedésbiztonságra gyakorolt hatását most tudjuk elõször lemérni, Papp Károly országos fõkapitány ugyanis a minapi évértékelõjében elárulta 2016 két legfontosabb baleseti adatát.

Eszerint a személyi sérüléses közlekedési balesetek száma 16 331-rõl 16 506-ra emelkedett tavaly, a halálos balesetek száma viszont 585-rõl 556-ra csökkent. 2015-höz képest tehát 175-tel több súlyos baleset volt, azonban 29-cel kevesebb halálos.

Az elmúlt évtized adatait nézve azt látjuk, hogy 2007 és 2012 között évrõl évre folyamatosan csökkent a halálos és a sérüléssel járó balesetek száma, ám négy éve megtört a kedvezõ trend. 2013-tól ismét egyre több és több tragédia történt az útjainkon, mindkét balesettípusból egyre több volt.http://www.vezess...et-birsag/
2 #2 gerry
- 2017-02-12 11:34
...de sokkal több lett a bevételük!
Hogy ott rohadjanak meg. Semmire se jók, az a lényeg, hogy teljesítsék a havi kvótát. Tisztelet annak az egy-két kivételnek akik erõsítik a szabályt (ha még érvényes ez a kitétel!).

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,405,354 egyedi látogató