Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szintézis

GondolatokMár kicsiny világunkban volt, van és lesz egyszerre) annyi tézis és antitézis, hogy a Duna se rekedt belé, bár egykoron a Pilisen keresztül folyt, míg valakik ki nem találták Visegrádot, hogy a királyi palota mellett vigyen inkább el és átrendezték a medrét, szépen beszintezve, hátha majd a fidesz ott fog a zsinagógában hereverni és úgy is lett. Jön a tavasz, viszket a ravasz! Már megent! Lehet, rühes, esetleg bolhás, vagy csak tetves, azért vakarózik a kedves.

Na jó, akkor elmondom. Tegnap, hosszúnak nem nevezhetõ tüntetõleges távolmaradásom a "nemzetmentésben" megzökkent. J.K. Imre oszlopos komámnak engedve rászabadultam egy alkotmányozó gyûlésre, ahol jó magyarok gyûltek, hogy megoldják a megoldanivalót. A devizások is ottan gyûltek, másik teremben. Vezetõjük már rajtam fegyvert követelt. Lányos gender-zavaromban csak annyit tudtam magamban motyogni: béke, béke, béke, áldás, szeretet...és mindenki Menny-en a bús büdös PIcsárdába! Ja, az illetõ bevallottan is zsidó! Mi van itt embörök? Mindenkinek megjött a maradék esze? Bár ne jött vona, mert mostanra ehhõ már túlontúl késõ!

Na suna-sunárum, megismerkedtünk sebtiben és nevesítve Geri Tibort, úgy vélem csak megérte az elbabrált shabatomat. Tisztára MFNK ülésen éreztük magunkat, melynek a célja is MFNK-s volt. Aztán megállapítottam, hogy 2010-ben már mindent, amit most szándékoznak kicsit késõbben ébredõk megtenni, már meg volt téve, s bár véleményem sémit nem változott, hogy aki nem olvassa ezt az oldat, vagy elõdeit, segg-fing fogalma sincs arról, hogy hol is van és miért, mikkel van körülbástyázva, nem volt szándékom senki tetterejét, duzzadó szellemi kapacitását kasztrálni, hisz Isten nem csak szeret bennünket, de kifejezetten imád is. Most lyuk eszembe, ma még nem is shalomoztam (magyarul: hallom), bár tegnap igen, mert reggel utam a fogalomban éppen Sa-shalom mellett vitt el. A helyszínt valszeg a szolgálatok üzemeltetik, de ez már tényleg csak mellékhereség. Összegészében jó volt. Egy idõre megint kipofázhattam magam a sémirõl, de remélem azért menni foga szervezkedés szépen és megdöncsük a rendszert! Bár ma már nincs mit megdöntetni, mert nincs kiért megdönteni és magát megdöntõ maffia-hálózatot zsidó hegemóniát, de ez már részletkérdés. A sürgetõ érzést átélem, a panasz a szívekben sajog (az enyémben már nem), de jól van ez így. Putyin hamarosan megadja a Magyar Belkirályságnak is a legitimációt, hogy ezen a zsidó-cigány tanyán belül alakuló "Hunnia" agyatlan bar-bárjai" bármilyen pecsétes papírja pont annyit ér, amennyit. Tegnap állítólag megkapta Dombasz és Luganszk is, ideiglenesen. Gondolom mára az utolsó nemzsidó vezetõt sikerült lecserélni zsizsik-hun-szkyta fajzatúra, és ezért könnyebben lehet velük szót érteni. Na de ne vicceljünk kérem! Halálosan komoly dolgok ezek, vagy mik? Most jut eszembe, hogy nagy változások vannak. Tegnap sikerült megnézem az új orosz látványfilmet az ufo-lezuhanásról. Minden benne volt. A víz, magasan fejlett ember-lények, és egy csomó idiótaság, amelyet bármely amerikai hasonszõrû komédiában láthatsz, csak ezt Bondarcsuk rendezte. Semmi különbség az amerikai fieatal liberálbuzi és az orosz közt. Pont ugyanolyan agyhúgyköves, csak még hozzá vaddisznó is. Másik ilyen élmény a John Wick 2. Fogós! Aki nem látta az egyet, az pótolja a hiányt. Olyan szépen bemutatják, hogy "világunkat" az "alvilág" uralja. Camora, jakuza, triádok, orosz (zsidó) maffia és a zsidó (zsidó) maffia, meg a négerek. Na jó ebbõl kihagyták a cigányokat, de mi azért tudjunk róluk. Több üzenete is van a mûnek, de nem lövöm le a poénokat. Meghozza az életkedvet és tisztára felcsigázva várom a következõ demokratikus választásokat!
Zieg Heil, vagy hogy írják ezt rovásul?

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2017-02-19 10:28
továbbra sem tetszik egyáltalán---miért ne szorakoztatnám elmagamat kalasnyikovval zenélve-néha pár gránát dobbal süketelve----valoszinüleg náhány olom darabbal nehezebb lennék utána de talán megérné hogy szivem viszont megkönnyebülne...
4 #2 Posta Imre
- 2017-02-19 10:35
Monguz, nem marad el a "karnevál". Csak rohadtul le vannak maradva azok a "keleti bélszelek". Van itt lekvár már annyi, hogy lehetne a falra kennyi napestig, amíg a csöved el nem olvadik.

lassan ratyikalizálódik ez a bamba öntelt ostoba társaság is. Visszaolvasom már sok helyen a saját szavaim, bár ebben a szolgálatok remekül közremûködnek. 2-3 év, saccra.
80 #3 monguzking
- 2017-02-19 10:39
igazábol halni csak nagyvadért érdemes--mondjuk soros leöléséért megéri--egy olyan kis féregért mint orbán nem igazán
4 #4 Posta Imre
- 2017-02-19 10:44
Monguz, nem, nem éri meg! Ha már halnod kell, akkor valakiért, akinek úgy látod, még értelmet adhatsz haláloddal életének, esetleg életed adva mented a haláltól. Igen személyes, bensõséges kérdés. Ha a legjobbak áldozzák fel magukat, ahogy az lenni szokott, a maradék "selejtje" soha nem jut az ötrõl a hatra. Itt tartunk és ezért is tartunk itt.
154 #5 kakas
- 2017-02-19 11:10
http://coub.com/v... szintézis...
116 #6 livia
- 2017-02-19 20:45
No, rájöttem, a földrõl nem sikerült a lelépés, így megmaradva csak jót nevetek a sok ökörforgató fölforgatón. No, azért maradok elveimnél, és nem veszem föl a csadort.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,602,777 egyedi látogató