Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Enyedi Ildikó: Ami a hazánkban történik, szégyen

BelföldAz egy dolog, hogy a közpénzherdáló mocskos zsidó most már "aranymedvét" csencsel a buzulás fõvárosában, Berlinben, de azt még mindig nem értem, ez miért "magyar" siker? Ennek a nõnek feltüntetett "valaminek" "német" a férje és már a középiskola után 1974-ben a Montpierre járt? A papáról írnak érdekeseket. Link
A Berlinale zárónapján, még a díjátadó elõtt készített interjút a Deutschlandradio Enyedi Ildikóval.

A beszélgetés végén a riporter, Susanne Burg megkérdezte a magyar rendezõt, vajon a filmjének egyik jelenete, amelyben egy rendõr szemet huny egy bûncselekmény fölött, némi ellenszolgáltatás fejében, nem a magyarországi társadalmi körülményekre utal-e.

„Ezek a mi mindennapjaink. Oké, adjon nekem egy kis húst, egy kicsit innen, egy kicsit abból – ez volt a szocializmus. (…) De ami most a hazánkban történik, szégyen, és valóban félelemmel tölt el. (…)

Most az Egyesült Államokban a választások után az ottani embereknek azt szeretném mondani: Figyeljetek, mi itt évekkel ezelõtt ugyanezen mentünk keresztül. De nem tudok sajnos jó tanácsot adni, mert mi sem tudtuk megoldani a problémákat. Bizonyos szempontból ez azért félelemkeltõ, mert nem csak arról van szó, hogy tisztességtelen módon megkerülik a szabályokat, hanem alapjaiban változtatják meg és rombolják szét a szabályokat, rombolják szét a demokrácia alapjait és a demokratikus kontrollt. Szívesen volnék büszke a hazámra, de már hosszú évek óta nem tudok az lenni, és ez fáj nekem.”

A díjátadót követõ sajtótájékoztatón Enyedi Ildikó már rövidebben utalt a magyar közállapotokra. „Ahhoz képest, mennyire félelmetesen abszurd országban élünk, folyamatosan készülnek a színvonalas alkotások, és folyamatosan tûnnek fel olyan alkotók, akik eredeti hangot ütnek meg a filmjeikben” – fogalmazott.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-02-20 06:30
A medve nem bombázón, hanem metrón közeleg, judapesten is.

Refugee comedy, transgender love story tipped at Berlin festival
www.thelocal.de/userdata/images/article/56473545a4d314be282be747b5f66a12beecf7888be9490917c6beeb027c03df.jpg
A European refugee comedy and a transgender love story are tipped to clinch prizes Saturday at the Berlin film festival, an event dominated by criticism of US President Donald Trump.
https://www.thelo...n-festival
4 #2 Posta Imre
- 2017-02-20 06:48
„Az Orbán-kormány a szovjet idõkben érzi magát”

Egyre bátrabban korlátozza a sajtószabadságot a magyar kormány, a fideszes módszerek már a szovjet idõket idézik, írja a német közszolgálati média.

Egyre bátrabban korlátozza a sajtószabadságot a magyar kormány. A nyomtatott lapok és a tévéadók között alig maradt független média, az ellenzéket az internetre kényszerítették, írja a Deutschlandfunk, a német közszolgálati rádió. A Népszabadság példája mutatja, hogy az Orbán-kormány már a szovjet idõkben érzi magát. A Fidesz-KDNP azonnal megpróbál elnémítani, vagy lejáratni bárkit, aki a kormányzati politikusok lopásaival, az offshore Fidesz-közeli számlákkal foglalkozik.

A civil szervezetek ellen indított magyar támadással foglalkozik a Fox News. Az amerikai jobboldal híroldal azt írja, a kormány az orosz narratívának megfelelõen külföldi ügynöknek nevezi a civileket, és a Fideszt egykor támogató Soros György az elsõ számú célpontjuk. A kormány azt akarja tudni, hogy külföldrõl mennyi pénzt kapnak és azt mire költik a civilek, ami szintén hasonlít az orosz szabályozáshoz.

Hiába bevándorlás-ellenes Orbán Viktor, a magyar lakosság száma meredeken zuhan, ezt pedig a magát keresztényinek valló kormány se képes megakadályozni. A Deutsche Welle összefoglalója szerint a gyereket vállaló ifjúházasoknak szóló program, a csok a kommunista idõket idézi, és csak egy réteget szólít meg, nem az egész társadalmat. Ráadásul az ellen semmit se ér, hogy a jól képzett és tehetséges fiatalok valósággal özönlenek külföldre.
http://hirtv.hu/h...at-1386758
154 #3 kakas
- 2017-02-20 11:16
s_pompom http://coub.com/v... s_yeye Én is megvagyok döbbenve,hogy a juh-tubról eltünt!http://coub.com/v... s_vigyori
4 #4 Posta Imre
- 2017-02-20 12:24
Ugye nem nekrofil? Ja, hogy csak zsidó és "magyar költõ" és persze nyújorban....

Halottmosdatóként dolgozik New Yorkban a Saul fia fõszereplõje


Röhrig Géza Vujity Tvrtkónak mondta el, hogy még mindig egy temetkezési vállalatnál dolgozik New Yorkban, és hiába kapott Oscar-díjat a Saul fia, rájött, hogy nem lesz színész belõle.

A Saul fia fõszereplõje egy temetkezési vállalatnál dolgozik most is, ahol halottakat készít elõ utolsó útjukra. Röhrig Géza Washingtonban adott Vujity Tvrtkónak interjút, amit a Facebookon közvetítettek. (Civil munkájáról már egy évvel ezelõtt is beszélt a New Yorkernek.)

Azt mondta, hogy ha gazdag lenne, akkor sem csinálna mást, a halottmosdatás számára a megtisztulást jelenti. "Amikor egy mûanyag zsákról lehúzod a cipzárt, és elõtted van egy emberi test, a testet nem lehet vádolni semmiért. Ahogy egy újszülöttet meg kell mosni, úgy egy halottnak is jár ez" – magyarázta.http://hvg.hu/kul...ploje?s=hk
373 #5 Roby
- 2017-02-20 20:40
Leszbikus zsidó kurv@-anyád!

http://librarius....nak-video/
267 #6 Perle
- 2017-02-20 22:13
238 #7 bivaly
- 2017-02-21 06:33
Már megint ez a Vujity Trutymó tudósít, egy idióta beteg másik trutymóról.
Mi leszel kisfiam ha nagy leszel ? Hullamosó ! Életpálya modell ! Stb. Anyátok hogy van ?
238 #8 bivaly
- 2017-02-21 06:38
Ez a mocskos vén kurva meg itt köpköd, miközben az állam fizette a költségeket, hogy filmet csinálhasson . Tipikus ! A mocskos rohadt parazita, panaszkodik egy másik parazitának. Együtt szídják a gazda testet, ami nélkül önálló életképtelenségük miatt már régen megdöglöttek volna.
Halleluja !
7 #9 virag
- 2017-02-22 12:14
Enyedi Ildikó (is) elárulta a nemzetet
http://polgarport...-nemzetet/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,410,839 egyedi látogató