Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ausztráliában nem ütnek többé senkit lovaggá

KülföldNa a sok szabadkõmûves buzi eztán ide kell vándoroljon, ha királykodni akar? Széthullik a brit sátánista angloszaxofónia? Li lesz veletek gyíkok? Megy már az orosz és a kínai eléggé? Ausztráliában többé senkit nem ütnek lovaggá – jelentette be hétfõn Malcolm Turnbull ausztrál kormányfõ.

„A nemesi elõnév egyszerûen már nem illik a modern méltóságaink közé” – fejtette ki Turnbull, aki anakronisztikusnak és ódivatúnak nevezte a lovagi címet. A döntés nem érinti a már lovaggá ütött férfiakat és nõket.
Kínos lépések

A bejelentés nem volt váratlan, miután Turnbull ausztrál kormányfõként szeptemberben váltotta Tony Abbottot. Elõdje, a monarchia elkötelezett híve gúnyolódás tárgyává vált, amikor az év elején Fülöp hercegnek, a brit királynõ férjének ausztrál lovagi rendi címet adományozva egy rég elavult szokást vett elõ. Lépését késõbb Abbott is megbánta.

Turnbull lépése sem kedves azonban minden ausztrálnak. Az ausztrál monarchisták ligája szerint az új kormányfõ a monarchia ellen dolgozik és Ausztráliát köztársasággá akarja alakítani.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-11-03 20:02
Doki, megint igazad van! Az a sok buzi, liberális, ingyenélõ, pedofil habarcskavaró zsidó miért ne jönne ép ide kasszálni? A nép úgy érzi jól magát, ha járom van a nyakában..
www.kepfeltoltes.hu/151102/2015-11-02_083035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
12 #2 spartakusz
- 2015-11-04 04:33
Szevasztok!

Ajjaj - ez a kép úgy néz ki mint egy nagy picsa - alpári módon kifejezve magam - amúgy nõi nemi szerv ahonnét a mostani emberi populáció elõbujt kivétel nélkül mind annyi!
Ehhez nem kell ész és tudomány mindenki megtudja csinálni - viszont az elsõ példányt elkészíteni - na az a tökéletes tudás - amit mi emberek soha nem tudunk meg tenni ... modellezni azt igen - a utánozni a majom is tud bennünket - így eldobandó - a tökéletes az azt jelenti, hogy tökéletes - nincs benne hiba - a teremtett világ is az - ha bele rondítanak akkor az megbosszulja magát - büntet - mert a teremtett világ mindig teremteni kíván... benne a mulandó meg pusztul és pusztít elmúlásáig....

id. Kiss László
ui: mindig ez történik az emberi társadalomban is a nagy hódító birodalmak maguktól összeomlanak --
8 #3 miskolcilaci
- 2015-11-04 05:20
Szia spari!

Ez a kép nem úgy néz ki, hanem az! No de sebaj. Sohasem fogynak ki a trükkökbõl, a megtévesztésekbõl a hiszékeny emberek kárára. Azok meg ölre mennek egymással, ha netán valaki másképp látja. Így buktuk el az utolsó néhány századot.
Gyere igyál meg egy kávét. Jó buli lesz..

kepfeltoltes.hu/151104/Drawing__1__www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.png
75 #4 talpi
- 2015-11-04 06:19
Bizony bizozony, keresd a "nõt" s megleled romlásod okár. Hiszen náluk nõi ágon megy a "hitt" tovább öröklése tovább vitele. Miért is? Ha vissza gondolsz akkor ezt nem õk találták ki. Hiszen "kezdetekkor" nálunk is az Arany asszony volt ki megtestesítette az igazi "vezetést" majd csak jóval késõbb lett "apai" elsõ szülött fiúi" a tovább öröklés. Ma mégis szintr minden újra visszaalakult "nõ központúvá" . Hiába egyes a személyi számod, valójában semmit nem jelent, hiszen lehetsz bár mily becsületes, tiszta és akár , még igazad is "lehet vagy van" !akkor sem fogod az "igazságot" megkapni, csak töreïékként nyersz mert "nem.lehet igazad". Miért? Mert tudott dolog, hogy a "férfi" Mars utódja, /az igazi az/ harcos jellem, tehát, igaz férfi harcba száll, akár csupasz kézzel is igazáért, övéi igazáért.
Ezzel szemben a nõi "ág" rafinált, sunyi, sokszor, aljas praktikákat alkalmazva harcol, úgy, hogy maga elõtt mindíg férfit tol. Majd a harc végeztével, ha már célját elérte, a "fáradt férfit" könnyedén félre dobja. Ugye milyen ismerõs, mit tesz a "fürkész darázy/?/ugyan ezt, azzal a különbséggel, hogy õ azért "párosodik" egy utolsót és csak utánna tépi le a hímnek a fejét, de a fészket elõtte felépítette a nyomorulttal. Nem ismerõs? Olyan emberi, azzal a kivétellel, hogy nálunk embereknél azért nem biztos, hogy van egy"utolsó párosodás"/vagy lehet , hogy van csak nem tudjuk?/ s utánna fizikai értelemben mégsem tépõdik le a fejünk. Vagy mégis. Olyan ez az egész mint a zsidótol a "segítség vagy a bankokt a hitel" azt hiszed jól jártál s mire rádöbbensz hogy kurvára átvertek már késõ.
2 #5 gerry
- 2015-11-04 07:18
Talpi - tegyen már téged teherbe valami! Te teljesen becsavarodsz? Térj már észhez végre. Mindenki mindert megért de amit hónapok óta csinálsz... Jó lenne ha visszaszereznéd a régi értelmes és kedves éned! Sokan szerettek téged ezen az oldalon, de teljesen leamortizálod magad. Aki meg új, csak kapkodja a fejét, hogy mi a fenéröl beszélsz vagy utalgatsz folyamatosan.
Ha férfinek születtél legyél már az.
Nem tudom, hogy ezzel a beírásommal jót teszek, vagy rontok a helyzeteden, de néhányszor már privátban is jeleztem amit német területen így jellemeznek; ne légy "weicheier" (lágytojás). Az élet megy tovább, sok minden történhet még amire senki nem számít. Jók is, rosszak is. Bízz benne, hogy jó dolgok várnak rád.

Bocs' és ne haragudj rám ezért a kirohanásomért. Nem ellened szólok hanem érted (ha csak akarattal félre nem érted).

Ez afféle makarenkói hozzászólás volt :)
75 #6 talpi
- 2015-11-04 12:22
GERRY bevállalod? Na itt és most, persze néha csavar, de azért több a normális nem :? Azért kávét még fõzök :D
75 #7 talpi
- 2015-11-04 12:24
Ugyan hogy érteném félre, váll veregetésnek veszem, de olyan "gyõzködõnek" kössz, hogy szóltál,.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
4,461,838 egyedi látogató