Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

FIDESZ-SZDSZ, mint zsidó államellenes szervezkedés

GondolatokAlig pár éve történt és mára szinte senki nem emlékszik, vagy nem akar emlékezni rá, mit taknyolt össze itt a CIA-Mossad zsidó szabadkõmûves banda. Az eredményt, aki akarja látni, hallja. Most is így megy, illetve még így-ebül...mert ebül szerzett állam ebül vész.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-02-21 06:27
Lovas Zoltán kivált a DEKA-ból

Kivált a Demokratikus Kerekasztal fórumból Lovas Zoltán újságíró, a Dunagate-botrány egykori kirobbantója - értesült a Népszava.

Ferge Zsuzsa, szociológus-szegénységkutató - aki Lovas mellett a DEKA egyik kezdeményezõje – a Népszavának elmondta: Lovassal nehéz volt az együttmûködés, többen megkérdõjelezték, hogy egyáltalán miért tagja a kerekasztalnak. "Nem követte azokat a demokratikus szabályokat, amelyeket õ maga is hirdetett, de végül saját akaratából távozott" – hangsúlyozta Ferge.

Mint arról már korábban írtunk: Demokratikus Kerekasztal (DEKA) elnevezéssel társadalmi, szakpolitikai párbeszéden alapuló fórumot hoztak létre ismert baloldali közéleti szereplõk Budapesten. Céljuk, hogy más hasonló, nemzeti minimumokat kidolgozó kerekasztalokkal együtt közös jövõképet alakítsanak ki Magyarországról. A kezdeményezõk - Ferge Zsuzsa szociológus, Iványi Gábor lelkész, Horváth András volt adóhatósági munkatárs és Lovas Zoltán újságíró - január 16-án jelentették be a kerekasztal létrehozását.

atv.hu
http://www.atv.hu...a-deka-bol

„Orbanisztáni fasizmus” elõl emigrál a Szabadság téri tüntetések szervezõje

Orbán ViktordiktatúraSzabadság térmegszállási emlékmû
Közel százan búcsúztak a Szabadság téren Lovas Zoltán újságírótól, aki elhagyja Magyarországot. Ahogyan õ mondja: emigrál.

Lovas Zoltán hónapokon át egyik szervezõje volt a Szabadság téri megszállási emlékmû elleni tiltakozásoknak. Aztán háttérbe vonult. Hétfõn este azért ment ki a térre, hogy elköszönjön a többiektõl. Napokon belül Németországba költözik. Ezzel a beszéddel búcsúzott:

„Egy ideje jeleztem, hogy jobb híján elmegyek innen. Ennek direkt és indirekt politikai okai vannak. A legfrissebb 168 órában elmondtam ezeket a dolgokat részletesen, s most nem magamról szeretnék beszélni. De annyi azért ide tartozik:
- semmi nincsen feladva,
- senki és semmi nincsen elfeledve vagy magára hagyva,
- aki akart eddig és eztán is megtalált, ha fizikai valómban nem is, de virtuálisan jelen leszek.http://nol.hu/bel...en-1489453

Nem tudom, van-e köze Lovas Istvánhoz, mert úgy vona szép, hogy az egyik a nemzeti zsidó, a másik meg a nem nemzeti zsidó.
238 #2 bivaly
- 2017-02-21 06:27
Imre !

Hogy ne emlékeznék !? Csak a " Duna gate-k" nagy tömege történik az óta folyamatosan, a paraszt meg vakul, ma már semmit se lát, a gyerekei meg már vakon is születnek.
Hajrá magyarok, hajrá Magyarország !
Imre !
Mert, hogy minden mindennel ... ! Az, hogy ez a törpe viziló és zsírsertés keresztezésébõl származó, makogó nyomoronc, Pápai Joci "Magyarországot képviselheti", az a Duna gate-k egyenes következménye. Miként Nemes Jeles László, mint "magyar", meg Enyedi Ildikó mint "magyar".
Naponta látom, és átélem a Duna gate-ket Imre. És kivel beszéljem meg ? Mert, ha megemlítem, bárkinek, õ ezt nem is vette észre, meg ..., bla, bla, bla. Minap rúgott jól tökön egy eset, hogy nagyon jól tájékozott cimborám amikor az égre mutattam, hogy "rácsoznak", azt mondta, hogy azt sem tudja, hogy mi az a chemtrail. Nagyon jó mint ember, tele jó tulajdonságokkal. De ... !
Hát ez van.
4 #3 Posta Imre
- 2017-02-21 10:17
Nem tudnak elszámolni a korrupció elleni pénzzel

A Központi Nyomozó Fõügyészség vizsgálódik.

A Központi Nyomozó Fõügyészség vizsgálódik abban az ügyben, amely azután indult, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) megállapította: szabálytalanul használták fel Magyarországon azokat a pénzeket, amelyeket épp a korrupció feltárására szántak. Errõl az RTL számolt be szombaton.

Az OLAF három, összesen 2,4 milliárd forint összegû szerzõdést vizsgáltak. A pénzt azért kapták különbözõ cégek, hogy segítsék a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget a közbeszerzések szabályosságának ellenõrzésében. A gyanú szerint azonban a pénzt nem megfelelõen használták fel és egy részével nem tudnak elszámolni.

Az ügyben korábban az adóhatóság nyomozott, de tõlük a Központi Nyomozó Fõügyészséghez került a vizsgálat. Ez a hatóság jár el a politikusok és más mentelmi joggal rendelkezõ személyek ügyében is.

Az RTL tudósítása szerint az OLAF által vizsgált konzorcium tagjai között van a Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda. Megemlítették: Kardkovács Kolos 2013-ig a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára volt, majd a Magyar Nemzeti Bankhoz került. Kardkovács ugyanakkor azt mondta: tudomása szerint sem az iroda ellen, sem ellene nincs hatósági eljárás, és 2010 óta nem is vesz részt az ügyvédi iroda munkájában.

Hollik istván KDNP-s képviselõ közölte: nem tud az ügyben politikus, vagy mentelmi joggal rendelkezõ érintettrõl, és a kormánypártoknál „zéró tolerancia” van a korrupcióval szemben.http://24.hu/belf...i-penzzel/
9 #4 vala_ki
- 2017-02-21 10:32
Ezrével jutnak hamis magyar személyazonossághoz ukrajnai csalók
"Tudod, kik vesznek maguknak új személyazonosságot? Akiknek nincs vesztenivalójuk: bûnözõk, terroristák, menekültek.
– mondja egy Mikolaj nevû ukrán nyomozó. Arról beszél, hogy Ukrajnában több éve virágzik a magyar állampolgársággal való üzletelés: ha az életkor nagyjából megegyezik, akkor bárki vehet magának teljesen új, magyar személyazonosságot, és vele új életet bárhol az unióban."
"Hogyan szerezhet magyar útlevelet egy ukrán állampolgár?
Ahhoz, hogy egy Ukrajnában élõ magyar származású személy magyar útlevélhez jusson, elõször igazolnia kell a származását és kérvényezni a honosítását. Ezt anyakönyvi kivonatokkal és a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal fényképpel ellátott formanyomtatványainak kitöltésével teheti meg. Amennyiben elfogadják a kérvényét és letette az állampolgársági esküt, kap két dokumentumot: egy honosítási okiratot és egy személyigazolványt.
A kapott papírokkal ezután elmehet egy tetszõleges kormányablakhoz, és igényelhet magának útlevelet. Ott helyben készítenek róla egy új fényképet, leveszik az ujjlenyomatait, majd pár hét múlva személyesen átveheti a kész úti okmányt.
A cikkben a csalók által kihasznált kiskapu abból áll, hogy a honosítási okiraton és személyigazolványon nincs fénykép, a kormányablakban dolgozók pedig gyakran nem kérnek fényképes igazolványt (ukrán útlevelet). Mindössze elveszik a személyit, a rajta lévõ adatok alapján kitöltik az útlevél igénylõ adatlapot, és kész is a személyiséglopás."

http://index.hu/b...honositas/
4 #5 Posta Imre
- 2017-02-21 10:34
Orbán magánemberként találkozott a török milliárdossal

Az Erdogan jó barátjának mondott Adnan Polat Felcsúton járt a hétvégén. Orbán szigorúan magánemberként fogadta a miniszterelnök vejéhez és a magyar államhoz több szálon kötõdõ török milliárdost.

Elõször mutatkozott együtt a nyilvánosság elõtt Orbán Viktor miniszterelnök és Adnan Polat török milliárdos. A Bors beszámolója szerint – amelyhez fotót is mellékeltek – Orbán a szombati Videoton-Újpest bajnoki mérkõzés elõtt vitte fel vendégeit, köztük Polatot a stadion korláttal elkerített tetejére, hogy megtekintsék a príma kilátást.http://hvg.hu/gaz...csuton#rss
4 #6 Posta Imre
- 2017-02-21 10:38
Felfeszítették a nemzetbiztonsági tanács tagjának parlamenti irodáját, de a rendõrség szerint nincs nyoma bûncselekménynek


Bûncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendõrség a Jobbik három, az Országgyûlés Irodaházában található három irodájával kapcsolatban, amelyeket még január 9-én találtak nyitva, de a nyomozóhatóság szerint nem törték fel azokat – tudta meg az MTI rendõrségi forrásból kedden.

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivõje aznap azt közölte: a Jobbik három irodáját nyitva találták az Országgyûlés Irodaházában, ezek egyikét, Mirkóczki Ádámét felfeszítették. Hozzátette: szóvivõtársa a parlament nemzetbiztonsági, továbbá honvédelmi és rendészeti bizottságának tagja, aki minõsített adatokat is kezel, így államtitkok is veszélybe kerülhettek.http://24.hu/belf...ekmenynek/
272 #7 Kameleon
- 2017-02-21 11:21
Így látszik a teljes, ha rákattintasz.

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv1.jpg
postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv2.jpg

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv3.jpg

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv4.jpg

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv5.jpg

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv6.jpg
postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv7.jpg

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/tabv8.jpg
4 #8 Posta Imre
- 2017-02-21 14:12
Kamélejon, köszike vagyok! Ki pörgeti a mutatót? Az elébb még pár száz volt, most meg már majnem alértük a nemzeti minyimumot.
95 #9 irredenta1
- 2017-02-21 15:59
Nem lapozunk tovább?
4 #10 Posta Imre
- 2017-02-21 16:48
Irredenta, megvan a könyv.
238 #11 bivaly
- 2017-02-21 22:19
Végvári õrnagy a "hõs". Meg "Fekete Doboz", a dokumentált igazság. Meg Roszik Gábor, mint a házastársi hûség mintaképe !!! Politikai ténykedése ehhez képest szinte érdektelen. Grósz Károly rémképe a fehérterror. És a kõkemény kommunista újságírók, hirtelen egycsapásra mélyen demokraták lettek. Mindenrõl fellebbentették a fátylat. Azóta is lebbentik. A Duna gate politikai szemfényvesztés volt. Ami mögötte történt, az volt a lényeg, nem a gumicsont. Amit egyébként mind a mai napig rágatnak az arra érdemesekkel. Mint, hogy a hõs Viktor meg az õ elmondott beszéde, spontán, elõre megírva, meg váratlanul.
Újra, meg újra elõjön "Az ügynökök a paradicsomba mennek" jelenetei, és párbeszédei.. Agyon is van hallgatva. Youtube ? Ki keresi ott ? Olyan kulcsmondatok hangzanak el benne, hogy észtveszejtõ. Az egész "rendszerváltás" egy Duna gate.
48 #12 ro-zsola
- 2017-02-22 09:43
Bizony Bivaly .
" Háború elõtt rengeteg a hõs ".
Mindazok akik megfogadják " Rozsola intelmeit " már semmin se csodálkoznak. " Azok ficánkolnak akiket baszogatnak "
Oroszország elleni " szankciók " ? http://oroszhirek...orszagban/ . " Te is jányom , Angéla ? "
Goj vagy nem goj ? Ez itt a kérdés : http://www.vilagl...-vezetoje/
Amint látható , olimpia körüli cirkusz , metróbotrány stb csupán figyelemelterelés. http://hirvilag.c... . Mennyi is az az 57 tonna pénz ? Milyen ? Ajró vagy esetleg forint ? Lám lám , " a pénz nem boldogít ".
Az Alj-Rópai zsidó-fasiszta propaganda újabb remekmûve :
http://pestisraco...pa-felett/
Nocsak Nocsak : http://www.blikk....el/v751337
Ezek szerint az atomsugárzásért " természtesen " Putyin a felelõs
A másikért meg " valószínûleg " az elhíresült " orosz hacker-rek "
Az " ártatlan zsidó " viszont semmiért sem felelõs
A " békés , demokrata és jogvédõ zsidók " újabb csodálatos kijelentése : http://orientalis...sitasukat/
Új-Izráel számára ezek nem hírértéküek. Csak a Simicska - Mészáros mûbalhé , Vona-Zazri VS Orsós-Orbán " szembenállás " , kétfaszú kutya jelenti a " momentumot "
Testvéreim , Hittestvéreim !
Ficánkoljon az akit baszogatnak. Ti inkább maradjatok a seggeteken. " Isten " teszi a dolgát
1 . http://www.vilagl...-allitani/
2 . http://polgarport...-egyeztet/
3 . http://legfrisseb...bb-varosa/
Alj-Rópa immáron nemcsak Európa hanem az emberiség alja is
http://nyeremenyh...ertes-dal/ Mit is vártak ? A zsidó-fasiszta Kievben az Alj-Viziló már csak ilyen
Közben Alj-Rópa " álmodozik " http://www.atv.hu...szorszagot
Ukrajna vagy Galicia ? http://www.karpat...s-eromuben
Ukrajna /Galicia vagy Fansziaohszág . Mit számít az ? A zsidó mániája a nukleáris " játszadozás ". Akárki akármit is mond a zsidó kézben lévõ nukleáris " játékszerek " minden ország számára " nemzetbiztonsági kérdés "
Egy eldurranó atomerõmû sokkal nagyobb gondot okoz mint két " magyar " mûbalhéja
48 #13 ro-zsola
- 2017-02-22 09:58
Persze az aki ficánkol ne csodálkozzon ha egyszer " gumibotot nyomjak a seggébe "
Amint látjátok " dolgozik a Szentlélek ".
Eddig minden kóser volt. Most meg ...
Magyarország tagja még az EU-nak ? Mi lész még ? Eu-s termékek elleni " szankciók ". Mert ugye a tehén nem lila. Csak a Milkatehén. Paula lehet h boci de amit tud , hááát az nem semmi. Akinek meg kell az EU hulladék , csirke helyett eheti a patkányt http://www.health...wings-u-s/
Nato helyett V4 http://legfrisseb...ne-utalva/
Ha valamelyik agyhalott kétfaszú kutya éppen ebben a momentumban politizálni szeretne íme egy kis csemege : http://www.magyar...jeloltrol/
Közeleg a február vége . Nemsokára vetik a borsót
" Kapára Magyar ! s a Haza fényre derül ! "
4 #14 Posta Imre
- 2017-02-25 08:30
Rozsola, már megint ábrándozol! Mondca, mire jó az?


jaj, a Facebook elkezdte minden ok nélkül kitiltani az embereket
http://24.hu/tech...embereket/
48 #15 ro-zsola
- 2017-02-26 18:03
Álmodozni jó dolog. Vannak álmok amik beteljesülnek
http://pestisraco...hatarokon/
Szeretett Viktorunk se marad el http://index.hu/b..._a_nyugat/
http://lovasistva...s-hatalma/
http://www.hidfo....o-katonai/
Bolgár katonák üzenete http://novorossia...?_utl_t=fb kb ennyit a bolgár átlagpolgár és a NATO viszonyáról . Utóbbit a nemzetáruló EU bérenc kormány támogatja csupán. Azt nem tudni melyik lesz a legalkalmasabb " momentum " Bolen Siderov kinevezésére de az biztos n Siderov nem egy Fekete ( Schwartz ) - Györ(gy ) - bandika kategória. https://www.youtu...yE397IjzaU
Bár vannak akik úgy gondolják , " van még idõnk " , nagyot tévednek. A folyamatok beindultak
https://www.youtu...1jztDTQrZ8 Nincs idõ vacakolni. Aki nincs a V4 -el ( velünk ) , " az ellenünk van ! "
A V4 pedig nem része az Eu-nak .
Alakul ez. Hadseregmodernizálás , vasútépítések , nyugati termékek elleni szankciók
4 #16 Posta Imre
- 2017-02-26 18:39
Rozsola, persze, így van! Aztán ettõl még nem esik ám se visszafele az esõ és nem látoom, hogy bármelyik gyerkõcöm oskolájában bárminemû hazafias, nemzeti tudatépítés lenne, mert nincs is aki megtenné, hisz a tanarak 99%-nak sincs nemzeti öntudata, nemhogy magyar. A munkahelyeken se fenékig a tejföl. Akinek volt fizuemelés, azt már rég elvitte a zinflácijó, no meg most is olyan rohadt drága az üzemanyag, a cigirõl, piáról nem is szólva. A zsidaj tobzódik, de most már minden szemét tobzódik, csak aki nem az, az nem. De hisz tudod. nem V4-ek ezek, hanem zsidó-mantschaft, fülig korrupt komcsizsidó leszarmazottakkal, kilóra vett disznajokkal.

Lelkesedésed kicsit olyan, mintha annak kék örülni, hogy...de minek is? Dombasz-ban mi a helyzet? Él még valaki a régi "hõsök", harcosok közül, vagy felrobbantak mind? Meglásd, nagy pofára esés lesz. Nem lesz megváltás, csak üzleti vállalkozás a sok istenbaxónak. Azt is látnod kell miért. Mert a 90% simán nem való semmire.
48 #17 ro-zsola
- 2017-02-27 18:20
A V4 mint tömb gazdát cserélt.
http://www.vilagl...ben-video/
Eközben nyugaton : http://www.hidfo....zamolasat/
Ne várja senki a hirtelen változást. Jelenleg ficánkol az akinek kell. A Belgrád-Judeapest gyorsvasút után épülni fog a Szeged - Kassa gyorsvasút is. Természetesen a vonal tovább fog menni északnak
A brittek fizetnek a kilépésért. A V4 is fog . Kérdés : mivel ?
Az MNB tele van a nyugatiak által lopott valutával. Állomosítás lesz ?
A dohány drága. Van oka. Az alkohol is " nemzeti trafik " rendszerben lesz árúsítva.
Már folynak a tárgyalások a gyógyszeriparban is. Jönnek a " nemzeti patikák ". A gyógyszergyártókat pedig nagyítóval vizsgálják. Mit gyártanak , mire jó a termék , hova kerül ? Egyre több ország orvosi kamarája határolódik el Izraeltõl. Izrael elismerte , embertelen kisérleteket végzett a palesztín foglyokon.
Mozgolódás és szervezkedés mindenhol. Épp most ugatja a " retekklub " hogy beindult a " spicclizés ".
Donbassz más téma. Izrael szaudi felségjelzésû gépekrõl neutron bombákat vetett be Jemenben. Vajon Galiciában hány izraeli neutrontöltet van ? Meddig játszanak még a Rovnó-i atomerõmûvel ?
Nem vicc ez ! A fansziáknál szivárognak az erõmûvek. Fukushima még mindig sugároz , Szíriában az amerikai/izraeli gyengített urán bombák szennyezik a térséget. Szerbiában szintén erõs a sugárzás. A bánságban rengeteg a rákos megbetegedés. Vegyük ide a külömbözõ biológiai fegyvereket amelyeket elõszeretettel használ Izrael és az SzSÁ
" Nem úgy verik a cigányt "
Amig a zsidónál atomtöltet van a veszély fennáll. Ne álmodozzon senki sem holmi látványos rohamokra.
A NATO köcsögjei holmi Oroszország megszállásáról álmodoznak. Persze lehet. De amint orosz területre lépnek , lesznek meglepetések.
Ugyanez érévényes fordítva is. Amint az orosz hadsereg belép Kievbe " eldurran valami "
A hibrid hadviselés nemcsak a " Mása és a medve " cimû animációs sorozatban szereplõ kislány " szoknyája alá bujtatott orosz tankhadosztályokról " szól . ( Nem vicc. Ilyen baromságokat talál ki a nyugat ! )
Az " orosz " hackerek mellett szükség van FSZB felderítésre és " Alfa " osztagokra is
Továbbra is talány az olaszorzági földrengések töténete. Vajon természeti jelenség volt vagy eseleg berobbantottak valamilyen rakétasilókat ?
Nekem tetszik az amit Csonkaországban látok. Megy a cigány az ájróvizilóra , korrupció mindenhol , Judeapest lesz@rja a vidéket stb. Megmenteni csak azt lehet aki igényli. Legyen " gender " a magyar ! Dagonyázzon csak a cigány-zsidó " kulturában ". Majd szól ha " elege van a mocsokból ". Még mindig " tetszik " neki ? ako' biza a " változás érdeklõdés hiányában " elmarad s majd az " új-magyarok " fogják megcsinálni. Az " ukrajnai munkaválalók " jönnek. Az " értelmiség " meg ajvékol mert " lehetetlen élni az Orbán-Rezsim alatt ". Mit mondhatnánk erre ? " El lehet menni ! " (idézet a nagy demokrata és hazafi Fletótól )
Korábban már megprófétáltam azt amit te is sokszor elmondtál : " Fogunk még sírni ! "
Én mégsem sírok. Van hitem
4 #18 Posta Imre
- 2017-02-27 18:56
Rozsola, tõled el is "várom", hogy ne ríjjá! Én se rívok ki!

Akarod tudni a V4-ek valódi történetét? Egyszer elmesélem, de szerintem tudod te is. Röviden csak annyit: minden országnak nevezett maffia-szekcióban a bábokat elkezdték megfingatni. Kit terrorral, kit zsarolva, kit lefizetve pozícióval, pénzzel, pinával-faxal...és megaszonták nekik, hogy mit tegyenek. Na ez ma úgy hívják, hogy V4. Lehetne V8-is, de hát minek ragozni.

Jó, jó. tudom, eljátsszák a szerepüket és mehetnek. Béke, barátság és szeretet! Jézus! Aztán jöhet a zúj csapat a szemmibõl, vagy a sémibõl, esetleg a szemétbõl! Csakhogy! Szétnéztél te kishazádban? Te, hacsak nem a nukikukik nem jönnek, ezzel a csürhével a sarokig nem érdemes elmenni, nemhogy államot alkotni! Ez még akkor is állja, ha a tetvedék cigány-zsidó banda le lesz választva, bár nem ez a teljes szándék. Sokszor elhangzott már: xarból várat? Ne hidd, hogy az átlag orosz nem ugyanolyan agybaxott, mint bármelyik. Pont, csak még alkesz is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
4,602,854 egyedi látogató