Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hatalmas botrány: Melegszexklubokra költötte a közpénzeket az olasz hatóság

BelföldEz csak a jégfax csúcsa! A vatikáni buzitanyákat is a szolgálatok felügyelik, ahogy az itteni mocskos zsidó-cigány leprafészkeket. Nesze neked kereszténysegg! Lemondott hétfõn az olasz diszkriminációellenes hatóság vezetõje, mert kiderült, hogy sokszínûség és rasszizmus elleni fellépésre szánt közpénzbõl melegszexklubokat támogattak.
Hatalmas botrány: Melegszexklubokra költötte a közpénzeket az olasz hatóság


Egy oknyomozó tévémûsor tárta fel, hogy Francesco Spano hivatala több mint 160 ezer euró (csaknem 50 millió forint) támogatást hagyott jóvá három olyan szórakozóhelynek, ahol meleg prostituáltak dolgoztak, a vendégek pedig "sötét szobákba" vonulhattak félre partnereikkel.

Az ellenzék magyarázatot követel a kormánytól, egyesek egyenesen a diszkriminációellenes hivatal bezárását követelik.

atv.hu / MTI
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-02-21 06:45
Vona: a buzizás Orbán számára “valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált”

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, hétfõn Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben lényegében lebuzizta Vona Gábort, aki válaszolt volna, de nem kapott szót. Ezt követõen a Jobbik elnöke távozott az ülésterembõl. Kollégánk a folyosón folyosón villáminterjúzott a politikussal, azt mondta: arra kéri a miniszterelnököt, hogy

ne bújjon Kövér szoknyája, illetve nadrágja mögé.

Vona Gábor hétfõ este Facebook-oldalán is kommentálta a történteket. Szerinte Orbán Viktor

a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem. A bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseimre nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni.

Mint írta, a miniszterelnököt kiégett, megroggyant emberként látta maga elõtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. Hozzátette:

A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tûnik, hogy a kormányfõ számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.

http://24.hu/koze...meve-valt/
2 #2 gerry
- 2017-02-21 10:57
"Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények."

Gábor - ...néhány éve benned hittek azok a fiúk, férfiak, de nõk is akik azért szavaztak rád mert azt hitték, hogy végre egy kemény tökös gyerek áll az élre.
Mint kiderült te is csak egy jól fésült mamlasz voltál
.
Ami Orbán véleményét illeti... még a végén az lesz, hogy "zazrika"-is operáltatni fogja magát.

Vona (Zázrevics) gábor nagyapja Marosán György volt, aki az 56-os forradalom idején IS kimutatta a foga fehérjét!

"Marosán György (Hosszúpályi, 1908. május 15. - Budapest, 1992. december 20.) magyar baloldali politikus volt, elõbb szociáldemokrata, majd kommunista színekben, a két párt egyesülésének egyik legfõbb szorgalmazója volt. Eredeti foglalkozása péksegéd (a nagyváradi Steiner pékségben, elterjedt gúnyneve emiatt késõbb "Buci Gyuri" volt). A proletárdiktatúra erõszakos alkalmazásának ideológusaként többek közt arról vált híressé, hogy az 1956-os forradalom idején és azt követõen mindenkinél vehemensebben követelte, hogy akár lövetéssel ("Mától kezdve lövünk";) is tartsák fenn a kommunista diktatúrát."

Vona Gábor anyai nagyapja Marosán György volt. --- Annak felesége, vagyis az anyai nagymama volt zsidó

Édesapjától a Zazravecz -nevet örökölte. Annak az anyai nagyapja volt Vona, akitõl felvette a Vona nevet.


www.postaimre.net/kepek/ladyvona.jpg
- Állítólag valaki így látta - amit megerösíteni nem tudok - amikor a Felcsúti kisvasutat kereste. Volt nála egy édi-kistáska is tele mütyürökkel.


Még gyakorolnia kell a sminkelést mert Kohn-Csíta azért valamivel jobban néz ki és a ruházata se divatos... nekem olyan "sötét mellékutcainak" tünik
267 #3 Perle
- 2017-02-21 11:09
A végén még Voncsita lesz a melegek és füstösék védõszentje.
s_kot

Azt írja az újság, hogy harcba száll a balodali szavazatokért. Azokért mindent...Ilyen az evolúció
33 #4 vizilo
- 2017-02-22 18:17
Miért ez meglepö a Vatikánnak szük-segge van rá !!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,406,376 egyedi látogató