Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Angela Merkel már háborúval riogat

KülföldÓ, ha ezt Hitler megérhette volna! Zene füleimnek, csak az a "kár", hogy ebben a formában nem igaz. Míg a legutolsó vihar kavart Merkel-hír arról szólt, hogy Németország határai lezárásával próbálta fegyelmezni Európa migránsügyileg makrancoskodó részét, most árnyalódik a kép, nem fog az a német határ ripsz-ropsz bezáródni, erre mérget vehetünk.

A német kancellár szerint ugyanis katonai konfliktus alakulhat ki a Nyugat-Balkánon, ha Németország határa lezárásával próbálja megállítani a menekülthullámot. Merkel hétfõ este pártja, a konzervatív CDU darmstadti fórumán hangsúlyozta, hogy a Nyugat-Balkánon már megint vannak helyenként feszültségek, amilyenek miatt október végén kezdeményezte a balkáni migrációs útvonal mentén fekvõ államok vezetõinek összehívását, mert el akarta kerülni, hogy a volt Jugoszlávia területén "ismét katonai összetûzések"' történjenek.

Elmondta: nem akarja az ördögöt a falra festeni, de gyorsabban megtörténhet, mint bárki gondolná, hogy a régióban a viták tettlegességé fajulnak, és beindítanak folyamatokat, amelyeket senki nem kíván. A magyar határ lezárása kerítéssel csupán azt eredményezte, hogy a menekültek Horvátországon, Szlovénián vagy Románián keresztül mentek tovább, Németországnak pedig nagy uniós tagállamként egy ettõl eltérõ, szolidáris megoldásért kell fellépnie.

Ez a megoldás azonban csak fokozatosan, lépésrõl lépésre valósítható meg, de "egész biztos vagyok abban, hogy sikerülni fog" - idézték a kancellárt német hírportálok kedden.
Link

Hozzászólások

63 #1 GP
- 2015-11-03 17:23
Szijjártó: Európában háború van
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nGTQuYMUgjQ[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
4,440,250 egyedi látogató