Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kínai is csatlakozik a takfiri terroristák elleni harchoz Szíriában

KülföldA kínai és az orosz légierõ a Hmamiyat Repülõteret használja az ISIL takfiri terroristák bombázásához Szíriában

Teherán, FNA - Helyi források szerint a kínai hadsereg hamarosan légi jármûveket és berendezéseket küld a Szíriai Bassel Al-Assad Nemzetközi Repülõtér részét képzõ a Hmamiyat Repülõterre, hogy csatlakozzon az orosz és a szíriai légi flották takfiri terroristák elleni harcához.


A legutóbbi hírek a kínai haditengerészetnek a szíriai Tartous kikötõvárosba való közelgõ érkezésérõl újból optimizmust hoztak, amit már egyszer elvesztett az országnak a kormány ellenõrzése alatt álló részein élõ szíriai nép, számolt be a helyi média megbízható forrásokat idézve.


Amikor a kínai haditengerészet végül megérkezik Tartousba, üdvözölni fogják õket az orosz kollégáik, akiket Szíria nyugati vidékén állomásoztatnak. Azonban, ellentétben az orosz szövetségeseikkel, a kínaiak nem valószínû, hogy szerte az országban gyalogos egységeket telepítenek, számoltak be a források a Massdar hírportál szerint.


A Hmamiyat Repülõtér, mely a Szíriai Bassel Al-Assad Nemzetközi Repülõtér egy részét képzi és a szíriai légierõ légitámaszpontként használja a hatalmas partszakasz menti repülések lefolytatására, Lattakia Jableh nevû kerületében található.A szíriai hadsereg egy magas rangú tisztje szerint a Hmamiyat Repülõteret elsõsorban az orosz légierõ használja pillanatnyilag, hozzátéve, a szíriai légierõ átköltöztette legtöbb légi eszközét a Bashar Al-Assad Nemzetközi Repülõtérrõl a Homs Kormányzóságra, ezáltal elõkészítve a kínai légierõ érkezését.Persianews.vcp.ir

Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
4,460,760 egyedi látogató