Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Soros-szövege alatt kezdett zsidózni, kirúgták az osztrák képviselõt

KülföldEljött a "zsidózás" kora! A "politikus" nem tehet semmit, de mocskosul büszke azokra a "fügétlenekre", akik kimondják helyettük az igazat. Most hova sz@rjak? Kizárták az Osztrák Szabadságpárt egyik képviselõjét, mert egyetértését fejezte ki egy aniszemita Facebook-bejegyzés alatt, amely pont Orbán Viktor Soros György elleni támadásához kapcsolódott.

Kizárta soraiból az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egyik parlamenti képviselõjét, Susanne Wintert amiatt, hogy a Facebookon posztolt bejegyzésében támogatóan szólt hozzá egy antiszemita megnyilatkozáshoz.

Eredetileg egy másik személy azt a cikket rakta ki a Facebookra, amelyben Orbán Viktor Soros Györgyöt támadja azzal, hogy az beavatkozik az európai politikába és gerjeszti az ide tartó menekültáradatot. A Local.at szerint az illetõ azzal a szöveggel posztolta a cikket, hogy a cionista pénzemberek világszintû problémát jelentenek, és hogy szerinte a gazdag amerikai cionista zsidók most megbosszulják Európán és Németországon az évszázados zsidóüldöztetést.

Ehhez fûzte hozzá Winter képviselõ azt a kommentet – egy mosoly jel kíséretében –, hogy: "A számból vette ki a szót", majd hozzáfûzte, hogy õ ugyan nem írhat le bármit, de nagyon büszke azokra a bátor és független emberekre, akik ezt megteszik.

Annak ellenére, hogy Winter most sem merte leírni, pontosan mit gondol, az egyetértése már elég volt a kizárásához. Az FPÖ azzal indokolta tettét, hogy ezzel a cselekedetével "átlépte a megengedett határt". A párt arra is felszólította Wintert, hogy távozzék képviselõi helyérõl is, amire viszont sokak szerint nem lesz hajlandó.

Susanne Winternek nem ez az elsõ ilyen botránya. Már 2009 januárjában bíróság elõtt kellett felelnie azokért az iszlám hívõket sértõ kijelentéseiért, amelyeket az ügyészség vádiratában uszításnak és becsmérlésnek minõsített.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2015-11-03 13:52
Ausztria szabad orszag szabad emberekkel es azt beszelnek amit szabad !!!! Ez metelt demokracia .
48 #2 ro-zsola
- 2015-11-03 14:01
milyen dolog az , hogy egy képviselõt kizárnak mert " zsidózott " ?
No , kérem. Az a képviselõt demokratikus választáson az választópolgárok akarata jutatta be a parlamentbe ahol a választópolgárokat képviseli. Ha az illetõ képviselõ " zsidózott " azért tette ( nagyon helyesen ! ) mert az õt megválasztó állampolgárok véleményének adott hangot.
Mi európaiak mindannyian " Charlie " vagyunk. Hol van a szólásszabadság alapvetõ emberi joga ami a demokrácia lelke ?
A parlamentben elvégre a választópolgárok irányítanak az általuk megválasztott képviselõt felhasználva mint egyfajta " közös hangot ". Egyetlen képviselõnek sem lehet önálló véleménye. Csupán az õt megválasztó állampolgárok közös véleményét mondhatja el. Ezért a képviselõ nem vonható felelõségre
33 #3 vizilo
- 2015-11-03 14:07
ro-zsola a kepviselö nem jol fogalmazott ha ugy fogalmaz hogy" Mastelmplomba jarok-azaz Hitgyülisek " -akkor nem törtenik ilyen !!!!
4 #4 Posta Imre
- 2015-11-03 15:11
Rozsola a "képviselõk" zöme bürökrata, a kutya nem választotta, "listáról" került be. Érted ezt? Nem kellett szavazni sem rájuk. Szegedit ki szavazta be az EU-ba? A kutya sem. Vona-zazriék eldöntötték és a mocskos zsizsik ott fûrészelte a fingot, meg mindenhol máshol.
48 #5 ro-zsola
- 2015-11-03 15:41
Ez nem igaz. Egy jólmüködõ demokráciában a választók akarata érvényesül. Winter képviselõnõ egy igazi demokrata aki számára a választópolgárok akarata a legfontosabb. Nézzézek meg Oroszországot ahol a " legtökéletesebb demokrácia van " , bármelyik képviselõ szabadon " zsidózhat " ha megkapja a " felhatalmazást " az õt megválasztó állampolgároktól
48 #6 ro-zsola
- 2015-11-03 15:56
Dehogyis. A szavazáskor döntöd el milyen életed lesz 4 évig.
Nemsokára nekünk is " népszavazni " kell. Betiltjuk e vagy sem az izraelták számára az " értelmiségi foglalkozásokat ".
Nem engedhetjük meg , hogy amerikai tipusú diktatúra legyen Magyarföldön. A magyar egyetemeken bármirõl lehet vitázni. Elutasítunk mindenféle diszkriminációt amit " egyesek érzékeny lelkük sérülésének " mondva alkalmazni akarnának
Egy képviselõnek joga és kötelessége " zsidózni " a Parlamentben ha a választópolgárok erre felhatalmazzák. Minden választópolgárnak joga van hallatni a hangját a Parlamentben az általa megválasztott képviselõn keresztül.
8 #7 miskolcilaci
- 2015-11-03 18:21
kepfeltoltes.hu/151103/12195906_1221722554512006_3199405716844645304_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/151103/tumblr_mzpdyl8SCD1rbp49oo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
4,460,645 egyedi látogató