Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

"Izraelé legyen a legfelsõbb biztonsági felelõsség az egész Föld felett"

GondolatokNetanyahu: A Golán nem kerül vissza Szíriához
Benamin Netanyahu izraeli miniszterelnök az ausztrál miniszterelnök Malcolm Turnbullal való találkozása során kijelentette, hogy a Golán-fennsík soha nem fog visszatérni Szíriához.

Netanyahu egy az ausztrál Turnbullal tartott közös sajtótájékoztatón, február 23.-án csütörtökön azt hangoztatta, úgy véli, a dolgok történései a világon ezt bizonyítják.

Netanyahu azon mondata, hogy a Golán sosem lesz újra Szíriáé, az izraeli 2-es csatornán hangzott el.

Netanyahu a múlthéti Amerikai Egyesült Államokba való látogatása során azt mondta az újságíróknak, hogy megkérte az Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot, ismerje el, a korábban bekebelezett szíriai Golán-fennsík már Izraelhez tartozik. Netanyahu nem említette mi volt erre Trump válasza, de annyit elárult: Trump nem lepõdött meg a kérésen.

Izrael a szíriai Golán-fennsíkot 1967-ben foglalta el. 1981-ben a Kneszet úgy határozott, az izraeli jogszabályokat kiveti a Golánra is, mellyel gyakorlatilag hozzácsatolta Izraelhez.

Az izraeli miniszterelnök arra is rámutatott, szükséges lenne, hogy Palesztina elismerje Izraelt, mint zsidó államot. Továbbá, hogy Izraelé legyen a legfelsõbb biztonsági felelõsség az egész Föld felett.

Hozzátette: „Azt szeretném, hogy a palesztinok kormányozzák saját magukat, és hogy minden szabadságjog elérhetõ legyen számukra, de nem Izrael elpusztításának a szabadsága”.

Az izraeli média jelentette, hogy Netanyahu megismételte azt, amit mondott a múlthéti Donald Trumppal tartott közös sajtótájékoztatón.

Netanyahu február 22.-e szerda és 24.-e péntek között volt hivatalos látogatáson Ausztráliában.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-02-28 19:48
Invázióra adható válaszok

Úgy gondolom, a többségünk már tudja, hogy a közelmúltban megindult, úgynevezett migránsinvázió célja Európa elfoglalása, ezen belül elsõsorban a gazdag nyugat, muszlim felségterületté történõ átalakítása. Jogosan merül fel a kérdés: mit lehet tenni ez ellen fegyvertelenül? Különösen akkor, ha azt is látjuk, hogy az öreg kontinens liberális vezetõi, passzivitásukkal nyújtanak támogatást a fenti „szent cél” megvalósításához úgy, hogy közben az õslakosok egészséges önvédelmi reakcióit minden erejükkel elfojtani igyekeznek. A következõkben kísérletet teszek a feltett kérdés megválaszolására is, de elõtte mindenképpen láttatni kell azokat a történéseket, melyek az invázió szándékolt kiváltásához vezethettek.

A II. világháború után lendületesen fejlõdõ európai gazdaság, hatalmas mennyiségû fosszilis energiahordozót (kõolaj, földgáz) használt fel az elmúlt évtizedekben. Az 1973. októberi olajárrobbanás arra kényszerítette a kontinens országait, hogy növeljék az energia felhasználásuk hatékonyságát, ezáltal fajlagosan csökkentsék a termékeikbe beépülõ energiaköltségeket, de az általuk eltüzelt kõolaj és földgáz kiváltását képtelenség volt megoldani annak ellenére, hogy sorban épültek az atomerõmûvek és a tengeri ár-apály jelenséget is energiatermelésre fogták. A Közel-Kelet országainak politikai bizonytalanságai- és egyes arab országok szovjet befolyása miatt, bõvíteniük kellett az oroszok felõl érkezõ vezeték-kapacitásokat, ami egyfajta kitettséget jelentett a Szovjetunió, majd Oroszország irányába. Ugyan tankerekkel megoldható a Perzsa-öböl országaiból történõ nyersolaj szállítása, de az igazi megoldást Nyugat-Európa jelenlegi politikusai számára, a Katarból, Szaúd-Arábián át induló, Irakon és Szírián keresztül Európába irányuló csõvezetékek kiépítése jelenthetné, különös tekintettel arra, hogy Irán, a Hormuzi szoros lezárása esetén bármikor korlátozhatná a kõolaj célba juttatását.Szíria-Katar gázvezeték

Az un. „arab tavasz” és Szaddam Husszein eltávolítása közelebb hozta ennek a projektnek a megvalósítását, így már csak szír vezetést kellett volna eltávolítani az útból. Ezért az Egyesült Államok és – Szíria õsi ellensége – Izrael létrehozta az Iszlám Államot, egyfelõl Irak politikai bizonytalanságban tartása érdekében, másfelõl Asszad elnök eltávolításának reményében. Azzal, hogy Putyin beavatkozott Szíria, USA és Izrael általi „politikai lerendezésbe”, a törvényesen megválasztott Asszad elnök oldalán, a csõvezeték kiépítését is megakadályozta. Ugyanakkor, mivel Bulgárián keresztül nem sikerült megvalósítani a Déli áramlat megépítését, a törökökhöz közeledett, annak ellenére, hogy a jenkik mindent megtettek azért, hogy Oroszország és Törökország között feszültség alakuljon ki, ami majd annullálja megállapodásukat.

Az USA-nak elemi érdeke fûzõdik ahhoz, hogy a fosszilis energiahordozók világforgalmán rajta tartsa a kezét, hiszen azok dollárban történõ elszámolása következtében, minden vásárlás az õ vagyonát gyarapítja. Ugyanakkor, ha nem tudja megoldani Európa kõolaj és földgázellátását saját érdekeltségein keresztül, az azt is jelenthetné egyben, megvalósulhat a Merkelék által, a Davosi csúcson emlegetett Lisszabontól Vlagyivosztokig húzódó kereskedelmi övezet, melyben már várhatóan nem a dollár elszámolást alkalmaznák, hanem vegyesen az eurót és a rubelt. Ez viszont a jenkik gazdasági hegemóniájának a végét jelentené!
A zsidók Nagy Izrael megteremtésérõl álmodoznak, mely jelenlegi szír, iraki és részben iráni területeket is érintene, ezért feltétlen támogatói, generálói az Egyesült Államok törekvéseinek. Nem beszélve arról, hogy az energiahordozó tranzit haszna náluk csapódna le, vagyis lefölöznék a Perzsa öböl országainak gázból és olajból származó hasznát, egyúttal az arabok egyfajta gazdasági ellenõrzésére is módjuk nyílna.
Szaúd-Arábia és az öböl menti kis államoknak (Katar, Kuvait, Bahrein, stb.) lassan létkérdéssé válik, hogy Európa legfõbb beszállítói õk maradjanak. Ehhez viszont versenyképes áron kell tudni szállítani is a kõolajat és a földgázt, ami leginkább szárazföldi út létrehozásával valósulhatna meg. (Mivel Kína hatalmas földgázmezõt fedezett fel a partjai mentén a Csendes óceánban, joggal számolhatnak azzal, hogy hamarosan meg fogják kezdeni annak kiaknázását – az orosz import mellett – ami visszavetheti a Perzsa öböl menti országok gazdaságát. India, mint a világ egyik legnagyobb termelõje is az oroszok irányába mozdul el, ezért az onnan érkezõ kereslet csökkenésére is kell számítaniuk.)

A közös gazdasági igény összehozta azt, ami mindez idáig elképzelhetetlen volt: zsidó, arab és amerikai érdekszövetséget. A legnagyobb vesztes: Európa, amire most akkor nyomást gyakorolnak, mint még soha! Hogy megakadályozzák egy német- francia-orosz gazdasági tengely kialakulását, minden eszközzel az Oroszország irányába történõ embargó fenntartására – vagyis elemi érdekek feladására – kényszerítik az EU-t, miközben az ukrán belpolitikai válság anyagi terheit is a nyakába fogják varrni! Az öreg kontinens „észhez térítését” szolgálta a 2015. évben (talán) csúcspontra futtatott muszlim invázió is. Bár jól láthatóan az idegenek Európára támadását kifogástalanul elõkészítették, amit feltehetõen a német kancellár lehallgatása tett lehetõvé, annak kiváltó okát csak 2015. januári Davosi csúcson tudtuk meg, amikor is Merkel és Sigmar Gabriel alkancellár is következetesen a Lisszabontól Vlagyivosztokig terjedõ kereskedelmi övezet létrehozásának szükségességérõl beszélt. Feltehetõen a zsidók által kifundált és az arabok pénzén megvalósított „migráns” áradat annyira jól sikerült, hogy legalábbis számomra úgy tûnik, azt már tovább is gondolták a felek. Izrael azt reméli, hogy Európa nyugati felébõl Izraelbe menekülõ zsidóság az ország terjeszkedését- gazdagodását segíti, míg az arabok abban bíznak, a muszlim hit európai terjesztésével meghódíthatják az öreg kontinenst. Szükségük is van rá, mivel az olajkincs véges és a túlszaporulat az arab monarchiákban hosszabb távon robbanáshoz vezethet, amit az egészséges ivóvíz hiánya csak gerjeszteni fog. Vagyis így elkerülhetõ egy belpolitikai válság és az olajkutak kimerülése után, a túlélés is biztosítottnak látszik. Ezért is nyújtanak bõkezû támogatást az invázióhoz és mecsetek építésére az EU országaiban. Gondolom kezdetben nem számoltak azzal, hogy Afrikából is tömegek indulnak meg Európába, de ez most jól jöhet nekik, mivel a szárazföldi utat a törökök – minden fenyegetõzés ellenére – egyelõre (úgy ahogy) blokkolják, vélhetõen Putyin „javaslatára”, aki (még) nem akarja igazából a kontinens elmuszlimodását, már csak orosz érdekbõl sem. Vagyis a kontinensünkre nehezedõ nyomást most a négerek „segítenek” nekik fenntartani, a Földközi tengeren át. De az közel sem biztos, hogy (csak) ez az állapot fennmarad, és a muszlim invázió a szárazföldön nem fog újra csúcsra futni!

A zsidók és az arabok Európa ellenes összefogását jól példázhatja 2016. december 24, -én Bahreinben rendezett hanuka napi ünnepség, ahol tradicionális zsidó zenére, kéz a kézben táncoltak az arabok és zsidók! Gondolom az est fénypontját, a 85%-ban muszlimok lakta Bahrein királyának – Hamad ibn Szalmán Ál Halifa –megjelenése és üdvözlõbeszéde jelentette. Érdekes, hogy errõl az eseményrõl a hazai fõsodratú médiák többsége valamiért elfelejtett említést tenni, csak zsidó- és alternatív honlapok emlékeztek meg arról. Nekem idáig úgy tûnt, az õsi „ellenségek” még csak szóba sem állnak egymással, nem hogy közösen – gyõzelmi – táncot lejtsenek! Nem tévedés gyõzelmirõl beszélek, hiszen a hanuka, valójában a Makkabeusok görögök elleni gyõzelmének ünnepe, azoké a Makkabeusoké, akik (vallási) terrorizmussal éltek még a hellenizmusra áttért zsidókkal szemben is. Azoké a Makkabeusoké, akik rablás vádja miatt csecsemõtõl az aggastyánig kb. 300 embert lemészároltak. (http://hu.rightpedia.info/w/Makkabeus-felkel%C3%A9s ) Sokat sejtet az is, hogy a hanukát a cionizmus emelte az egyik fõünnepé. (http://akibic.hu/vallas/item/1271-a-hanuka-eredeti-jelentese ) De a közös örömtánc vajon csak ennek szólt? Esetleg nem szólhatott az Európa felett aratott – reményeim szerint csak átmeneti, ha úgy tetszik pirruszi – gyõzelemrõl is? Mivel Bahrein, a Perzsa öbölben fekvõ szigetország Szaúd-Arábia partjaihoz közel – a szigetet híd köti össze szárazföldi szomszédjával – a szaúdi uralkodóház tudta és akarata nélkül elképzelhetetlennek tartom eme mulatság létrejöttét. Az meg különösen érdekes, hogy elsõ alkalommal ilyen hanuka ünnepséget 2015.-ben – vagyis Európát ért eddigi legnagyobb méretû migrációs hullám évében – rendeztek Bahreinben. Igaz az nem volt ennyire látványos. „Itt úgyis zsidó-arab uralom lesz,…” jutnak eszembe a dohányboltban elhangzottak! (lásd: http://magaspart.hu/?p=734 ) Egyre inkább az látszik, lehet valós oka a kijelentésnek. Tudhat valamit az az ember…

Szemmel látható, Európában az arabok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a gazdaságból! A kontinenst elárasztó ingyenélõk, akik a befogadó országoktól nagyobb anyagi támogatást kapnak, mint a rászoruló õshonos nép fiai, a fehérektõl kizsarolt pénzt, arab üzletekben költik el! Az így befolyt pénzek egy része visszapörög a migráns invázió támogatásába, miközben a saját életterünk az un. no-go zónák kialakulása miatt egyre szûkül! Ráadásul egyre több neves élelmiszergyártó kezd el árulni úgynevezett halal (muszlim szó: megengedett) termékeket. Ha ez így megy tovább, hamarosan nem Európáról, de talán nem is Eurábiáról, hanem Judaeurábiáról beszélhetünk!

Az arab halal és a zsidó kóser vágás lényege, hogy a leölni szándékozott állatot nem kábítják el a vágás elõtt, hanem a nyaki ütõér elvágásával hagyják teljesen elvérezni, azaz kiszenvedni! Rájuk nem vonatkozik az EU-s állatvédelmi törvény? Hol vannak az állatvédelmi alapítványok, akik a liba- és kacsatömés ellen néhány éve oly vehemensen tiltakoztak? Hol vannak az állatvédelmi törvény megalkotói és elfogadói? Csak nem kóser- vagy halal vágásokra szakosodtak? Egyáltalán miért engedik meg, hogy egyes multik a halal termékek forgalomba hozatalával – saját vágóhíd üzemeltetése esetén – törvényellenes tevékenységet végezzenek, vagy – vágóhíd hiányában – arra ösztönözzenek? Mi folyik Judaeurábiában?

Európa liberális vezetõit vagy megzsarolták, vagy megvesztegették, de az is lehet, hogy hittársi alapon önként vállalták a fehér ember elleni várható genocídiumot, hiszen jól láthatóan nem tesznek semmit az öreg kontinens õslakói érdekében, sõt a hazafiakat vegzálják! Tehát nem maradt más választásunk nekünk kell valamit kitalálnunk, mert országaink vezetõi elárultak bennünket! Tanuljunk a zsidóktól!

„Júdea hadat üzen Németországnak!” –írta 1933.-ban a Daily Express angol lap. Ez valójában nem hadüzenet volt, hanem a zsidók, a német áruk, termékek bojkottjára szólítottak fel, ami kis híján padlóra küldte Németországot. Tegye ezt most egész Európa, az izraeli és arab árukkal, továbbá üzletekkel, vendéglátóhelyekkel szemben! Kerülni kell minden olyan boltot, áruházat, amit zsidók, vagy arabok üzemeltetnek. Az õslakosok általi vásárlások ellenértékének egy része, kacskaringós úton, de visszapörög a migrációs nyomás finanszírozásába, tehát nem szabad még anyagiakkal is támogatni saját kiirtásunkat! Nem hiszem, hogy feltétlenül kóser boltban, vagy arab éttermekben kell pénzünket és idõnket elkölteni, és pl. kebabot enni! Vannak még hazai tulajdonú boltok, vendéglátóhelyek is! Tudom, esetlegesen hatékony felvilágosító munka ellenére sem hozhat a módszer látványos sikert, de jelzésértékû lehet arra, hogy nem hagyjuk magunkat!
Európa több országban, köztünk Hazánkban is hamarosan választási kampány indul. Egyértelmûvé kell tennünk, hogy egyszerûsített önvédelmi lõfegyver legális vásárlására, tartására és viselhetõségére van igényünk, családunk, saját magunk, tulajdonunk és adott esetben Hazánk védelmében! Vagyis lehetõvé kell tenni, hogy legalább szakmunkás végzettséggel és öt év folyamatos magyarországi munkaviszonnyal rendelkezõ, büntetlen elõéletû minden magyar állampolgár, fegyvertartási, –viselési engedélyt szerezhessen. Természetesen a sorkatonai szolgálatot nem teljesítõk esetében az engedélyt fegyverismereti vizsgához és lõtéri gyakorlathoz szükséges kötni. Ezzel párhuzamosan olyan jogszabályok megteremtését akarjuk, ami egyértelmûen garantálja a jogos önvédelem lehetõségét a házunkban, kertünkben, de akár az utcán is, és nem az elkövetõ bûnözõket, vagy Hazánkra támadókat támogatja! Ki kell mondani: nem fogunk olyan pártra szavazni, ami a jogos önvédelem valódi lehetõségének megteremtését ellenzi! Az Országgyûlést arra kell kényszeríteni, hogy a szükséges törvényeket még a választások elõtt alkossa meg. Ha ez elmaradna, annak oka „csak a FIDESZ”, tehát meg kell tõlük vonni végérvényesen a bizalmat!
Svájci mintára be kell vezetni a harcászat alapjaira és fegyverhasználatra történõ intenzív katonai felkészítést, mely kötelezõ minden legalább szakmunkás bizonyítványt szerzett 20. életévét betöltött, büntetlen elõéletû személyre. Az intenzív és célirányos kiképzés ideje nõknél 3 hónap, férfiaknál – fegyvernemtõl függõen – legfeljebb 6 hónap. Erre az idõszakra a mindenkori magyar átlagkeresetet kell folyósítani a résztvevõ személyeknek. A kötelezõ katonai kiképzést tulajdonképpen a Fidesz által kreált Alaptörvény is elõírja, mikor a XXXI. cikk (1) bekezdésében a következõket rögzíti: „Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.” Vagyis az Alaptörvény nem zárja ki egy esetlegesen Hazánkat érõ külsõ támadás lehetõségét, és kötelezõen mindenkinek elõírja Magyarország megvédését! Márpedig katonai alapkiképzés nélkül ez nem megy! Ha ezt a Fidesz másként gondolja, akkor ebben a cikkelyben akár a magyarság – adott esetben történõ – kiirtásáról lehet szó, hiszen megfelelõ katonai ismeretek nélkül, legfeljebb golyófogónak lesz jó a magyar! Azaz szerintem az Országgyûlés 2011 óta mulasztásos törvénysértést követ el azzal, hogy legalább a magyarság többségének katonai alapkiképzésérõl nem gondoskodott! Ezért az Országgyûlést kötelezni kell az Alaptörvény szellemében meghozandó törvény megalkotására! Mellébeszélés nem fogadható el!

Álláspontom az, vagy össze tud fogni a fehér ember, vagy kipusztítanak minket! Mi magyarok, országunk 2/3 –át már elvesztettük. Már nincs hová hátrálnunk, és nem is futamodunk meg! Harcoljunk azzal, ami megmaradt nekünk: bojkottal, politikai nyomással! Ha nem tesszük: végünk!

Madarász László

Admin:

Nyitókép: a willkommenskultur által kreált és Németországban egyre inkább elfogadottá váló „újnémet” zászló az olimpián. (Hagyományos színekkel, de félholddal és csillaggal.)
http://magaspart....
4 #2 Posta Imre
- 2017-02-28 20:20
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg[/movie]
118 #3 keepfargo
- 2017-02-28 22:13
Az jó, hogy Trump-tól kér engedélyt ne tanya HU, mert a soros amerikai bohócjancsi benne van a korban, így örökké nem tarthat meg semmiféle ígéretet. (szerintem van egy jó tíz éve, aztán jöhet a járókeret, majd a lélegeztetö.)
Az USA is "benne van a korban", vagy inkább benne van abban az idöben, amikor az érdekellentétek szét fogják darabolni. Igy nem sok támogatás marad majd Izraelnek. Az igaz, hogy egy-két évtized semmi (vagy semmi volt a múltban), de a változások keményen tovább gyorsulnak, és számban is növekednek, mégpedig megjósolhatatlan bizonytalansági tényezökkel együtt...

Az viszont megható, hogy "legfelsöbb biztonsági felelösség az egész föld felett"

Magyarul: A róka szeretné a globális tyúkudvar biztonságát szavatolni...na hiszen!

(Egy ilyen erkölcsi töke nélkül szélhámoskodó, velejéig romlott, büzlö, rühes rókának egy közepesnél valamivel életrevalóbb kakas ki kell vágja a szemét, lehetöleg mind a kettöt. Ha két kakas akadna, mindjárt jobban nézne ki a dolog. Ezt követöen esetleg újra meg lehetne említeni a biztonság fogalmát, ezúttal már röhögögörcs nélkül.)
329 #4 gutai zub
- 2017-03-01 11:25
Az igazi kérdés nem az:
"hogy a Golán Fennsík soha nem fog visszatérni Szíriához"?

A kérdésnek az kellene lenni:
A világ összes "fennsíka" mikor fog visszatérni a jogos tulajdonosokhoz?
"hogy fecseg a felszín, hallgat a mély"

és végre nem gonosz összeesküvés, hanem emberi felelõsség tisztesség, legyen az egész föld felett..............,
51 #5 Skorpio58
- 2017-03-01 14:33
Európa végveszélybenhttps://www.youtu...8Cbme61I7A
116 #6 livia
- 2017-03-01 16:38
Szerintem a felelõsséget összekeverte a hatalommal, illetve manapság ahol hatalom van, ott rég nincs felelõsség.
33 #7 vizilo
- 2017-03-02 09:33
Az új formát neveznék " Metélt Demokraciának " ami magyarra lefoditva azt jelentené szabad ország szabad emberek és azt beszélnek amit szabad !!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
4,606,589 egyedi látogató