Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Biológiai támadásra is készülnek a NATO-tagok

BelföldPont azt csinálják már sok éve mindenféle betegség-terjesztéssel és "védõoltással", hogy a hulladék-etetésrõl már ne is szóljak. Húsz állam egészségügyi katonái gyakorlatoznak Németországban
Nagy létszámú nemzetközi hadgyakorlatot rendez a NATO Németországban, amelynek célja a felkészülés egy biológiai esemény, vagyis súlyos járványok elterjedése, illetve elterjesztése elleni védekezésre.

Egy lehetséges biológiai támadás elleni védekezés lett az egyik fõ célja a NATO legközelebbi nagyszabású, nemzetközi egészségügyi hadgyakorlatának – tudtuk meg a NATO Katonai Egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) vezetõjétõl.

A szeptemberben esedékes, Életerõs Harcos 2017 (VW 17) elnevezésû gyakorlat magyar parancsnoka, Fazekas László ezredes elmondta: a húsz ország csaknem 900 egészségügyi katonája részvételével megszervezett felkészítés fõ célja a hadszíntéri katonai egészségügyi együttmûködés gyakorlása mellett az, hogy egészségügyi választ adhassanak egy lehetséges bioló­giai eseményre (beleértve a veszélyes hulladék megsemmisítését is), együttmûködve a civilekkel. Egy ilyen esemény lehet egy súlyos járvány elterjedése vagy mesterséges elterjesztése is az ellenséges erõk vagy akár terroristák részérõl.

– A németországi hadgyakorlaton öt tábori kórházat, négy légikiürítõ-egységet állítanak fel. A kiképzésen közremûködik öt mentõhelikopter és egy korvett hadihajó is. A biológiai támadásra való felkészülés miatt diagnosztikai egységeket (például laborokat) is telepítenek a hadgyakorlat helyszíneire és különféle elkülönítõegységeket, amelyekkel a fertõzések elterjedésének megakadályozását gyakorolják – tájékoztatott Fazekas László, a NATO KEKK vezetõje.

Fazekas hozzátette: a NATO Egészségügyi Szolgálatainak készen kell állniuk választ adni nemcsak a hagyományos, hanem a hibrid hadviselés biztonsági fenyegetésbõl adódó globális kihívásokra is, mint a terrorizmus, a polgárháború vagy egy járvány kitörésének lehetõsége.

Forrás: Reuters

Valós veszély. Eddig másfél millióan vándoroltak be Európába szûrõvizsgálatok nélkül

A NATO nyilvánvalóan azért is készül kiemelten egy esetleges biológiai támadásra, mert csak idõ kérdése, hogy mikor válhat ez valós veszéllyé Európában – jelentette ki a Magyar Idõknek ­Horváth József, a katonai és polgári elhárítás volt fõigazgató-helyettese.

A nemzetbiztonsági szakértõ emlékeztetett arra, hogy eddig mintegy másfél millió ember vándorolt be Európába többek között a Közel-Keletrõl, Ázsiából és Afrikából egészségügyi szûrõvizsgálatok nélkül. Ezekben a térségekben pedig olyan járványok is szedik az áldozataikat, amelyek tömeges elterjedésére a kontinensünkön nem vagyunk megfelelõen felkészülve.

A hírek szerint ugyanakkor újabb milliós tömegek beáramlása várható az említett országokból, és ezek a bevándorlók akár tudtukon kívül is „ketyegõ bombáknak” tekinthetõk, elterjeszthetnek súlyos betegségeket – fejtette ki a szakértõ.

Hangsúlyozta: nem szabad elfelejteni, hogy a moszuli harci események miatt tovább fokozódhat ez a veszély, miközben az elsõ iraki háború óta könnyen az Iszlám Állam kezébe is kerülhettek valódi biológiai és vegyi fegyverek, ami nagy mértékben fokozza a terrorfenyegetettséget.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-03-04 20:12
Az orosz állami egyetem vegyészek az amerikai kollégáikkal együtt kifejlesztettek egy ellenmégreget, amely az idegbénító mérgeket , pld a szarint is közömbösíteni tudja. Rágcsálókon már tesztelték, azok életben is maradtak. A szer három évig megõri a szavatosságát.
http://mignews.ru...48862.html

Merem remélni, hogy a fenti gyakorlaton résztvevõket nem tesztelik ezzel.:|
238 #2 bivaly
- 2017-03-05 07:50
Perle !

Amerika konkrétan megtette ezt a saját katonáival az atombomba teszteléseikor ! Ne várjál semmi jót ! A nagy büdös kommunizmus is hasonlóan eljátszotta "a legfõbb érték az ember" hangzatos jelszavának fedezékében ugyan ezt. És azt se gondold, hogy például a chemtrailnak van köze az ölés tudományán kívül bármihez is !
Mi minden eszébe jut az embernek, egy ilyen hír olvastán, nem ?
4 #3 Posta Imre
- 2017-03-05 07:58
Perle az "ellenméreg" mindig is megvolt. Atropin név alatt fut. Nicolas Cage eccer az egyik hõsfilmben (A szikla - ha jól rémlik) szíven is szúrta véle magát.
154 #4 kakas
- 2017-03-05 10:29
68.media.tumblr.com/f34b1cc6b2f88c4d227f57eb4c1682a0/tumblr_om926zzVH51qbgoyio1_500.jpg
267 #5 Perle
- 2017-03-05 13:12
Hétfõn vegyvédelmi szíréna-próba:
http://www.nlcafe...ena-proba/
267 #6 Perle
- 2017-03-06 22:53
8000 náto katona gyakorlatozik az orosz határ közelében, fõként amerikaiak és britek:
https://www.rt.co...ia-norway/
267 #7 Perle
- 2017-03-07 10:10
A vezetó nátó ország katonainõírõl pucér fotók kerültek fel a netre. Olyankokról is, akik aktív katonák, vagy már veterán korba léptek.
Most fiolyik a vizsgálat az ügyben:
https://www.revea...olleagues/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,398,168 egyedi látogató