Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Etnikai selejt vagyok

BelföldNos, tegyük félre gondolatban, hogy a zsidó-cigány hordalékról van szó, mint etnikai selejt és az "egységes" egészséges etnikai összetétel a szkyta-hun népek sarjait foglalja magába, nem fordítva. De már ennek sincs jelentõsége, még ha vissza is terelik a szétszaggatott országszeleteteket. Veszett fejsze nyele. Most már biztos: etnikai selejt vagyok. Pár óráig úgy nézett ki, hogy csak kulturális selejt, de aztán kiderült, hogy mégis etnikai. A legvalószínûbb, hogy mind a kettõ. A legfelsõ helyrõl nyilatkoztatták ki.

Az történt, hogy a miniszterelnök évnyitó beszédet tartott a Kereskedelmi és Iparkamarában. Kifejtette, hogy etnikailag homogénnek kell lennünk, „mert a túl nagy keveredés bajjal jár”. Most itt ülök, nyakig a bajban. Nem tehetek róla, hogy ilyen selejtesre sikeredtem, a felmenõim szúrták el a dolgot. Össze-vissza keveredtek egymással, nemigen jött olyan népcsoport Magyarországra, amelyikbõl valaki ezen vagy azon az ágon be ne házasodott volna a családomba. Késõn jött az intelem, hogy „az etnikai homogenitást meg kell õrizni”. Jó vicc, esõ után köpönyeg.

Csütörtökön majdnem fellélegeztem, hogy megúszom. A kormányszóvivõin megnyugtattak: szó sincs róla, hogy a miniszterelnök ilyen rossz történelmi áthallásokra adott volna alkalmat. Hiszen utoljára az 1941-es törvényben keltek ki „az erõsen eltérõ fajokkal való vérkeveredés” ellen. Talán egy megrettent tanácsadónak utólag eszébe ötlött a párhuzam a fajelmélet atyjának tartott Gobineau-val is, aki szerint a keveredés degenerációhoz vezet. A Mein Kampf megfelelõ idézeteire már igazán udvariatlanság lett volna gondolni: „A kultúrák pusztulásának egyedüli oka a vérkeveredés”. Így aztán a kínos asszociációkat elkerülendõ a hivatalos leiratban az „etnikai homogenitást” gyorsan átjavították kulturálisra, azzal csak nem lesz baj.

Speciel rajtam ez sem sokat segített. Félig török nagyapám is volt, és úgy emlékszem, a „muszlim hordák” esetében a kibékíthetetlen kulturális ellentétekrõl beszéltek. Ezért félek, hogy a nagypapa miatt kulturálisan sem vagyok homogén. Mindig is baj van belõle, ha az ember nem tudja mind a négy nagyszülõ homogenitását igazolni. Bár talán a kulturális problémák mégsem annyira veszélyesek, mint az etnikaiak. A kettõ ugyan összefügghet, mert a beszédben az is elhangzott, hogy hála az etnikai homogenitásnak, ha valaki az országban jár, „akkor látja, hogy itt kultúrnép él”. De nem tudom, hogy én mint etnikai kotyvalék, mondhatni: korcs, kultúrnép vagyok-e, vagy sem.

Mindegy is, mert elõkerült a beszéd videofelvétele, és kiderült, hogy a leiratot a túlbuzgó vazallusok utólag kozmetikázták. A fõnök mégiscsak az etnikai homogenitást dicsõítette. Ha valaki azt hinné, hogy csak a szokásos migránsozás újabb stiláris változatával állt elõ, mert a régieket már maga is unja, hát nem. Hogy ne legyen félreértés, leszögezte: „Ez nemcsak a migrációra vonatkozik, hanem általában egy megközelítésrõl szól, hogy hogyan gondolkodjunk Magyarország népességérõl”.

Na most, ha magamévá teszem a megközelítést, akkor a meglévõ népesség is akkor lesz méltó a kormányzat bizalmára, ha etnikailag homogén lesz. Azt értem, hogy ne engedjünk be senkit, de homályban maradt az a fontos részlet, hogy mi legyen a már bent lévõ nem homogénekkel. Márpedig ilyenek rajtam kívül is vannak, ahogy a beszéd egy másik részébõl ki is derült: az alapjövedelemhez hasonló léhaságokról nálunk azért nem érdemes vitatkozni sem, mert „Magyarországnak az etnikai viszonyai bonyolultak”. Ahhoz tovább kellene kutatni a családfámat, hogy megtudjam: érint-e esetleg ez a cigányozás is, de ahogy az õsöket ismerem, miért pont ezt úsztam volna meg! Jöttmentnek minõsülõ, kellõen bohém apámról sugdolóztak is az anyai ág szigorúbb tagjai: vagy zsidó, vagy cigány, de hogy nem rendes ember, az biztos.

A miniszterelnök a maga irgalmasságában dobott nekem egy mentõövet. Azt mondta, mi, magyarok azért picit heterogének vagyunk, lám, hányféle eredetû vezetéknevünk van, de „ez mégiscsak etnikailag egy bizonyos sávon belül maradó sokszínûség”. Csak tudnám, beférek-e még a sávba, vagy fél lábbal szégyenszemre kilógok belõle.

Nem hiszem, hogy a kormány feje rasszista, de azt sem, hogy nem ismeri a szavak jelentését. Tanulta Max Webert: „etnikai csoportnak nevezzük az emberek olyan csoportjait, amelyek fenntartják a közös származásba vetett meggyõzõdésüket”. Az etnikai homogenitás nemcsak kulturális, hanem származási, biológiai kategória. Aki etnikai azonosságot követel, az a genetikai különbségeket is veszélyesnek tartja, „vérközösségrõl” beszél. Etnikai nemzettudatot épít, és nem kulturálisat, nyelvit, történelmit. Utóbbi lehet befogadó, az elõbbi, ha akarja, ha nem, a más származásúakkal szemben kirekesztõ. Ezért kaptuk fel a fejünket már 2012-ben Orbán ópusztaszeri beszédére: „a turul a magyarok õsképe. Beleszületünk, akár a nyelvünkbe. Az õskép a vérhez és a szülõföldhöz tartozik.” A szó, tudjuk, veszélyes fegyver. Nem érdemes játszani vele csak azért, hogy faji mítoszok kötõerejétõl szorosabbra zárjon és vérközösségnek képzelje magát a tábor.

Amúgy van megoldás a teljes etnikai homogenitásra. Klónozásnak hívják. Igaz, ezen az úton még csak birkák születtek, mint Dolly, a bárány. Ez még nem is volna baj, sõt, csak jól kell kiválasztani a klónozandó egyedeket. Én, sajnos, szóba sem jöhetek. Etnikai selejt vagyok. Heterogén.

Lendvai Ildikó volt országgyûlési képviselõ
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-03-05 10:10
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qD_lHpiOAcg#t=48[/movie]
154 #2 kakas
- 2017-03-05 10:47
68.media.tumblr.com/a306e628a7f3e1cd1f7f57baf767f0f3/tumblr_om9ccxbEsn1tuls68o1_500.jpg
4 #3 Posta Imre
- 2017-03-05 11:19
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E5m4zrWiymc[/movie]
2 #4 gerry
- 2017-03-05 11:23
Jajj de kis érzékeny lelkü lett ez az Ildikó...
Kuss! - nem engedte meg Viktor, hogy pofázz.
Megnyugtatom Ildikó nénit. Selejtes. Nem is kicsit. Többszörösen is bebizonyította politikai pályafutása alatt.

Vigasztalja a tudat, hogy nincs egyedül... ott az összes volt pályatársa és persze Viktorunk is mellé fog kerülni a bukottak parnasszusán.

Na vigyétek neki az ágytálat! Maszop-ós (vagyis ma, szopós) nap van.
Szili Katinka is arrafele járkál? ... Politikus+nõ = a legalja. :( de még ott is tovább merül
267 #5 Perle
- 2017-03-05 11:35
Én asszittem, hogy Izraelrõl beszél. Ott aztán végképp selejetesenek bizonyulna, még álompolgárságot sem kapna, hacsak az anyája után...
Itt, ebben az országban befogadunk mindenkit, akinek elég nagy vagyona van, vagy az apránként és tudatosan beszivárgókat, beszivárogtatottakat, mint a kínaiak.
Ha a fentieket egy sváb, vagy tót mondta volna, még lenne valami értelme, de õk nem mondanak ilyet, hanem melldöngetés nélkül szorgalmasan dolgoznak és csendben beilleszkedtek. A kulturális hagyományaikat is szépen megõrizték és tartják..
5 #6 kincses
- 2017-03-05 13:14
Maradjunk a tényeknél. Az elõzõ cikkben arról van szó, hogy "az vagy, amit megteszel". Eszerint a fenti cikk írója nem csak etnikai, hanem biológiai selejt, mert nem tudott humanoidként viselkedni, ahányszor csak megmérettetett ebben a kérdésben." Szuper, hogy önbevallás történt, mellõzzük az iróniát.
Ami a feketékkel és a sárgákkal való genetikai keveredést illeti, illene nagyobb keveredett populációkon vizsgálatokat végezni, alkalmazkodás, idegi terhelhetõség, betegségekkel szembeni ellenálló képesség, és utána lehetne programmá tenni a keveredést, ha MINDENKI jól jön ki belõle, nem csak a fegyvergyárosok meg a mindenféle alapítványok.
Valamiért a zsidók védik a genetikájukat, akármilyen is az. Ebben is példa kellene legyenek a többi népnek. Ha nekik nem jó keveredni, akkor a többinek sem jó. Hagyjuk már a kettõs mércét.
3 #7 Enid
- 2017-03-05 13:59
Perle! Ebben az orszagban is befogadnak ok, marmint a politikusok mindenkit. Teged kepviselnek?
329 #8 gutai zub
- 2017-03-05 16:42
lendvai szerint két féle nemzettudat van:

Etnikai
Kulturális, nyelvi, és történelmi

Azon nem lehet vitatkozni, hogy más etnikai csoportoknak, mind más a kulturális és történelmi háttere, bizonyos esetekben kényelmetlenül más.

Ami a nyelvet illeti, Giuseppe Mezzofanti, olasz nyelvtudós, élete vége felé 58 nyelven beszélt és írt. Köztük magyarul is.
Mégis, mint olaszt tartják számon.

lendvai egy jó példája annak, aki csak magyarul tud, de magyarnak semmi körülmények között nem tartható számon...............
8 #9 miskolcilaci
- 2017-03-05 20:39
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fqfbScLsFws[/movie]
238 #10 bivaly
- 2017-03-06 08:03
Lendvai nyanya !

Azt, hogy selejt vagy eddig is tudtuk, életpályád pontos adatokkal szolgál. Azt, hogy etnikailag is selejt vagy csak sejtettük, biológiailag mindenképpen , mert nem ember voltál, csak ember szerû, tudod, clon ! Az életed nyitott könyv, mi meg itt néhányan "vazze", tudunk is olvasni, mi több, még értjük is amit olvasunk. Egyetlen szerencséd, hogy nem az ókorban, és nem Taigetoson születtél, nekünk meg az emberiségnek ez a cserencsétlenségünk. A te szerû selejt ember clonok rohasztják szét az emberiséget azzá, amivé, miközben állandóan saját nagyszerûségeteket hordozzátok táblán a nyakatokban.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
3,398,371 egyedi látogató