Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szebb jövõt!

GondolatokSzió, úgy néz ki, hogy már holnap lemondhat az egész BKIK vezetõség és új választásokat írnak ki. ... a legesélyesebb Rév András, aki egy metélt, még a sabbathot is tartja....szóval semmi változás nincs, csak a sémiségek mennek. Én is úgy érzem, hogy vége a magyarságnak. Még genetikailag vagyunk, de lélekben már rég kinyírtak. Sokat gondolkodom ezen, nem látok megoldást, és már úgy érzem, nincs is miért küzdeni. Nem tudom mi hozhat megoldást, a cia ügynök is azt írta a blogján a napokban, csak ha a teremtõ beavatkozik. De az meg nem akar.
Ma leírta amerikai bomba volt, amit oda vittek. Én is amcsi bombáról álmodtam. Érdekes, hogy létezhet ilyesmi telepátia.

Bocsi, hogy idõnként kiakadok a honlapodon írogatókra, csak úgy fel tudnak bosszantani az okoskodásaikkal. A másik szemében a gerendát, sajátjukéban a szálkát nem képesek észrevenni. Azon pörögnek ki hogy ír helyesen, de nekem is ugyan olyan hibám, hogy túlreagálom és szétütnék köztük. Én sem vagyok jobb ilyen tekintetben. Már az utóbbi idõben fórumokat sem olvasom, annyira felbosszant, szó szerint elkeserít az emberek megnyilvánulása. Még évekig nagyban kommentelgettem mindenhol, de még a kurucon sem értem el változást, most már ott tartok, hogy elkeserítenek az agyatlan hszek. Reménykedtem, a jóbik pálfordulása után lehet hatni az emberekre, hogy vegyék már észre mirõl szól ez a pártosdi, de veszettfejszenyele, ua megy tovább. Megy tovább a bohózat, a cirkusz és én kevés vagyok...

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2017-03-07 19:48
85.114.132.132/content/photo/photo/podborochka_208/5.jpg
238 #2 bivaly
- 2017-03-07 20:25
Nagyon tetszik ez a "Szebb jövõt" cikk.
(Valaki elmagyarázná, hogy mirõl szól ? Egy dolgot értettem, hogy aki helyesen ír, és mástól is elvárja, az idegesítõ, és hülye.)
69 #3 Szalonna
- 2017-03-07 20:45
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AFnvHF4YEwE[/movie]

s_vigyori

Feltámadott a népek seggere, tengere helyett. Olvassatok kommenteket is. s_vigyori
69 #4 Szalonna
- 2017-03-07 20:49
Végre hogy kezdTEK réjönni hogy nincs kikért küzdeni. Menjetek ki az uccára, oszt nézzetek szét, és megértitek hogy magatokért van értelme küzdeni, a többit hagyjátok a picsäba, lényegében nem léteznek. Magyar olyan 200-ezer ha van az országban, szerintem sokat mondok. Genetikailag se vagyunk már sokáig, lesz itt is elég zsidaj, arab, nigger meg hasonló, hamarosan. A kilúgozott agyú ribancok szívesen szaporodnak úgy is ilyenekkel.
116 #5 livia
- 2017-03-07 21:04
Szalonna! Igazad van, egyre ritkul a levegõ, már alig kapni. Lassan a patkányok már ezt is árulni fogják. Áruljátok már el, hogy tudom megnyitni a feltöltött videókat? Nem rozzant a számítógépem. De valami hiányzik, vagy túl sok van valamibõl. Mostanában nincs idõm karbantartásra.
48 #6 ro-zsola
- 2017-03-08 09:12
" a végítélet elõtti korban üldözni fogják Isten népét. "
Miért vagytok elkeseredve ?
Minden ngayon szép , minden nagyon jó.
Galícia-Ukrajna leépül. Merkelland ki akar dobni az EU-ból
Ugyanmár ! Éppen most szabadulunk meg rabláncainktól.
Ne feledjétek ! Imre évekkel korábban " megprófétálta " a mai helyzetet. Émlékeztek még ?
http://lovasistva...hagyasara/
http://www.tyden....20352.html
http://matete.pes...ke-remake/
Te is fiam , Index.hu ? http://index.hu/b...rattakban/ , http://ujvilagtud...otazs.html
https://ria.ru/ec...72881.html
http://harcunk.in...ista-nonek
http://www.parlam...uje-477870
http://magyaridok...cs-443959/
Röviden : nem kell az ajvékolás
Amúgy meg szerintem nincs gond. A " magyar " még teletömheti a bélét és teleihatja a pofáját. Más nem fontos. Milyen migránsok ? He ?! " Imre , ne zsidózz !!!! " , " milyen zsidóbetelepítés " , " nincs cigánybûnözés " , stb
Ez van
A " nép " nem ébred. Állítólag " nehezen mobilizálható ". Ennyire ? " De ha , egyszer ... "
Tetszik vagy sem a propaganda meghozta termését.
Lehet " agyalni " . Lehet " okoskodni "
" Az Emberfia ne avatkozzon Isten dolgaiba "
EU = Európai Egyesült államok = migránsok + genderõrület + Brüsszeli diktatúra + ....
Valamit tenni kell
Addig is " útravalóul " : ásóra , kapára magyar ! Minden mm földet be kell vetni. Mer' ha a Tesco meg a többiek " felkapják a vizet " honnan a faxból fogtok enni ?
Menórákat meg hasonlókat , sípokat , transzparenseket stb kidobni a kamrából és feltölteni " akciós " cukorrál , lisztel stb
Ne feledjétek ! " Magyarország-on háború folyik "
154 #7 kakas
- 2017-03-08 09:40
51 #8 Skorpio58
- 2017-03-08 10:51
4 #9 Posta Imre
- 2017-03-08 19:01
Földindulás a BKIK-nál: visszaadja mandátumát az elnökség

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöksége és az ellenõrzõ bizottság visszaadja mandátumát az új testületek és tisztségviselõk megválasztásáig a március 30-ra összehívott küldöttgyûlésen – közölte a szervezet.

Az elnökség felkérte a tagozatokat, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket a tisztújító jelölésekhez – írta közleményében a BKIK.

Az elnökség a BKIK jelenleg egyéb tisztséget be nem töltõ tiszteletbeli elnökeit felhatalmazta, hogy aktív közremûködésükkel támogassák a fõtitkárt, valamint az egyéb kamarai testületek munkáját, a választást.

Hozzátették, hogy a BKIK felkérésére Dunai Péter, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKKI) fõtitkára – Parragh László MKIK-elnök megbízásából – segítséget nyújt a BKIK belsõ szabályzatainak, szervezetének egyszerûsítésében, megújításában.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az MKIK megunta, hogy a budapesti szervezet botrányairól szólnak a hírek és nagy változásra készültek.

Parragh László akkor azt ígérte, hogy átmenetileg kamarai biztos vagy felügyelõ irányítja majd a BKIK-t. Az MKIK elnöke azután beszélt errõl a napi.hu-nak, hogy a BKIK elnökségi ülésén leváltották a megbízott fõtitkárt, aki szerette volna, hogy a kamara visszás ügyeirõl szóló jelentéssel foglalkozzanak.

A lapunk birtokába került vezetõi összefoglaló szerint a kamara vezetõi 80 millió forint értékû külföldi utakon vettek részt, itthon pedig több kihelyezett ülést is négycsillagos szállókban tartottak meg.

A BKIK-t azzal vádolták a jelentésben, hogy a legnagyobb beszállítóik között sok az olyan cég, amelynek a tulajdonosa a kamara valamelyik vezetõje. Ezen kívül az átláthatatlan gazdálkodást is a nagy problémák között említették.
http://hvg.hu/gaz...datum?s=hk
4 #10 Posta Imre
- 2017-03-08 19:14
Rozsola, bár ne "érteném", mi zaj-lik és miért. Ezért nem érdemes foglalkozni vele.
267 #11 Perle
- 2017-03-08 21:06
Parragh kedves feleségének komoly pozíció néz ki.
http://mno.hu/gaz...ge-1389262

Egymást helyezgetik vezetõ állásokba. Ha már a kamara nem tejel, dõl majd máshonnan a lé.
:o
99 #12 MORMOTA1968
- 2017-03-09 05:08
Egy a lényeg! Jövõre, ha még megérjük békében, (mert hogy nagyon húzzák-halasztják az oroszok elleni támadást az amcsik az új amcsi elnök miatt) minden megy tovább a maga útján. Aki nemzetben gondolkozik nem fog elmenni szavazni, mert nem lesz kire, meg pártra normálisan gondolkozó ember egyébként se szavaz. De lesznek nem kevesen akik elfognak menni 27 év rablás, fosztogatás és népirtás után is valamelyik zsidó pártra szavazni. Nem tudom mennyire kellene még megszívatni ezt a népséget ahhoz, hogy végre kezdjen valamit megérteni a körülötte folyó történésekbõl. Az a baj, hogy sokan inkább besorolnak és kiveszik a részüket az ország további pusztításából, mint hogy szembe fordulnának a paraziták hatalmával. Ezért a népségért valóban nem kár és ahogy írjátok is, jobban jár az ember, ha egyénileg próbál felkészülni amennyire csak lehet egy esetleges összeomlásra. Mert elõbb vagy utóbb a legjobban felépített kártyavár is össze fog omlani. Ha máshogy nem sikerül összehozni, hát majd a betelepült migránsok tesznek róla, hogy lángba boruljon Európa. Addig is lehet dicsérni Orsóst és a V4-eket, hogy milyen szépen vissza tartják a migránsokat. Kár, hogy már bent vannak több mint 150 éve, sõt, ma már õk uralnak mindent, leginkább az emberek lelkét, szellemiségét, gondolkozás módját. Egy elzsidósodott népségtõl senki ne várjon csodát.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
4,615,237 egyedi látogató